Last news in Fakti

27 Декември, 2019 07:00 8 150 7

Вашият хороскоп за днес, 27.12.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

На Телците ще им липсва ентусиазъм през днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 27.12.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Може би ще се наложи да се лишите от нещо, което цените, в името на любовта си. Помислете добре дали жертвата си струва, за да не се разкайвате после. Не действайте импулсивно, трябва да обмислите по-сериозно този казус.

Телец

Малко сте се поразмързеливили покрай празниците. Хубаво е да свършите някоя работа у дома. Идеи няма да ви липсват, но ентусиазъм… Правете нещата с повече плам.

Близнаци

Ден, в който ще имате да свършите твърде много неща. Помолете за помощ приятелите си, непременно някой от тях ще се отзове. А и ще ви остане време, за да направите планове за следващата година.

Рак

Днес сте просто фонтан от бликаща енергия, да ви се чуди човек от къде я вземате. Ако можехте да дадете и на околните, този свят щеше да изглежда доста по-приветлив.

Лъв

Малко разсеяни сте днес, но гледайте да си свършите съвестно работата. Нямате много време до края на годината. Не си губете времето в празни приказки, ще имате достатъчно време за това след няколко дни.

Дева

Настроението ви определено ще е празнично, а ако можете да правите каквото си искате, направо ще сте щастливи. Време е да подготвите дома си за Новата година, дори да я посрещате другаде. Купете някакъв нов предмет или пък разместете. Просто заради символа да има нещо ново.

Везни

Опитайте през този ден да сте по-далечко от всякакви събития, ако изобщо ви е възможно. Посветете този ден на себе си, ако можете. Хубав ден да хармонизирате отношенията си с близките.

Скорпион

Имате някои сметки за уреждане, не ги отлагайте много, по-добре започнете Новата година без задължения. И не забравяйте настроението си у дома, като тръгнете навън.

Стрелец

Разсъждавате в твърде черни краски и изглежда това е под влиянието на хората около вас. Просто се приемете каквито сте - истински и съвършени. На който не му изнася, да се изнася, както се казва.

Козирог

За сетен път ще разберете колко е хубаво да имате приятели. Всички ще се опитват да ви помогнат по някакъв начин. Може да има проблеми в комуникациите по технически причини, но това едва ли може да ви попречи да намерите онзи или онова, което сте решили.

Водолей

Днес е новолуние, гледайте портфейлът ви да не остава празен. А е и Стефановден, празник светъл. Ставайте отвреме-навреме от масата, най-малкото, за да не ви доскучава.

Риби

Да се опитвате да управлявате събитията, естествено, няма нищо лошо. Но днес това много трудно ще се случи, така че по-добре не опитвайте и без друго тази седмица е празнична.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    ФАКТИ БГ са номер1

    Коментиран от #2

  • 2 007

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Пич, хлопа ти дъската 🔌⚡🤯
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.