Last news in Fakti

28 Декември, 2019 12:13 3 346 12

Ирена Милянкова зарязва модния подиум, става ...

  • ирена милянкова-
  • никола чолаков-
  • росен чолов-
  • модния подиум-
  • деца

Красавицата се подготвя за детска учителка и училищен психолог

Моделът и актриса Ирена Милянкова, която тези дни отново е на ТВ екрана с ролята си на мутресата Съни в сериала „Под прикритие” се готви да става детска учителка.

Последните ѝ месеци са запълнени с посещения на различни педагогически курсове във Факултета по наука за образованието на изкуствата към Софийския университет, които да подплатят професионално личните ѝ умения в гледането на деца. Манекенката е най-многодетната звезда в родния шоубизнес - родила цели шест деца, а доскоро гледаше и още две доведени от втория си мъж Никола Чолаков.

Двамата преди време се разделиха, а през лятото са правили опит да се съберат отново. Тези дни Ирена върна в социалните мрежи моминската си фамилия, с която се прочу на модния подиум. Това породи слухове, че се е развела с Чолаков. Проверка на „Телеграф” в съда показа, че такова дело няма, а близките на хубавицата са категорични, че тя е готова да даде още един шанс на връзката си, макар в момента да живее сама. Тя запълва изцяло времето си с учене. Освен за детска учителка, се подготвя да вземе и диплома за училищен психолог. Докато живееше с Ники, двамата работеха заедно като брокери в агенция за продажби и отдаване под наем на луксозни имоти в България и Гърция.

Въпреки че на 27 февруари 2020 година ще навърши 34 години Милянкова продължава да бъде сред най-търсените манекенки у нас. Тя обаче смята, че трябва да даде път на младите и отклонила повече от пет оферти за моделска работа. Имало и предложение да я снимат за корица на списание заедно с дъщеря ѝ Мелани-Роуз, която успешно върви по нейния път. Светлокосата хубавица обаче го отклонила и е предпочела да се изяви само наследницата ѝ.

16-годишната тийнейджърка, която усилено тренира лека атлетика, в момента преговаря за рекламна кампания на голяма козметична фирма и след празниците се очаква договорът да бъде финализиран.

Ирена Милянкова и първият ѝ съпруг Росен Чолов разделиха общите си четири деца. След като го пуснаха от ареста, а през лятото и го оправдаха по дело за сводничество, най-големите Мелани-Роуз и Уилям живеят при него, а по-малките Филип Себастиан и Натали Роуз са при нея, заедно с бебетата, които роди от Чолаков.

Уилям Чолов жъне успехи на боксовия ринг. Вече девет пъти е бил национален и три пъти европейски шампион. Той е възпитаник на школата на Боби Бояджиев, а през лятото получи ценни уроци лично от Силвестър Сталоун.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Див селянин

    17 1 Отговор
    Модел и актриса сиреч луксозна мастия дето не мога да я ползвам за 150 лв.
  • 2 месара

    7 1 Отговор
    ....... и ше разказва за мечовците!
  • 3 pimp

    17 0 Отговор
    Отново рекламна статийка за курволякът.
  • 4 Джеки шалваря

    10 3 Отговор
    Без интересна жена...!!!
  • 5 Омг

    15 1 Отговор
    Тази е 200 лева на час! Влезте в Адам и Ева и я вижте!

    Коментиран от #10

  • 6 Минчо

    12 0 Отговор
    Интересни имена имат наследниците и Модерни ...
  • 7 Йосарян

    10 0 Отговор
    Тая само аз и паметника на централна гара не сме я минали.

    Коментиран от #8

  • 8 На Сакото Яката

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Йосарян":

    😊 Абе братле за паметника не съм сигурен.
    А и трябва да си началник, годините са без значение.
    Лелката почва работа някъде, до седмица вече е онождила началника и рязко забременява от него, без значение от годините му.
    Чакай до 2 седмици да е почнала работа някъде, и да е забременяла вече от началника. Тя май, и баба вече може да е.
    Ово е стандарт.
  • 9 Какъв ужас

    3 2 Отговор
    Ужаааас! Тази да консултира децата! Кошмар!
  • 10 Мездри

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Омг":

    Я прати линк да си я наема за 31 декември
  • 11 цербер

    1 0 Отговор
    Красавицата се подготвя за детска учителка и училищНА психолоЖКА. МоделКАТА и актриса Ирена Милянкова с ролята си на мутресата Съни се готви да става детска учителка. ХУБАВО,ДАНО ДА СТАНЕ!
  • 12 шестица

    2 1 Отговор
    "Мaнeкeнкaтa e нaй-мнoгoдeтнaтa звeздa в рoдния шoубизнec - рoдилa Е цeли шecт дeцa, a дocкoрo глeдaшe и oщe двe дoвeдeни oт втoрия cи мъж Никoлa Чoлaкoв." То у тях си е цяла детска градина. Повече деца в България!