28 Декември, 2019 20:27 1 742 10

3 съвета за поведение в социалните мрежи

  • социалните мрежи-
  • профил-
  • съвети-
  • снимки

Ето как да направите профила си по-атрактивен

3 съвета за поведение в социалните мрежи - 1
Снимка: Shutterstock

Джорджина Джоунс, маркетинг мениджър в мрежата за запознанства „Badoo“, споделя пред „Female First“ как може да направите профила си в социалните платформи по-атрактивен и кои неща могат да отблъснат другите. Ето и някои от нейните съвети, публикувани в Teenproblem.net:

Не правете муцунки за профилната снимка

Всеки има любима физиономия или поза, която редовно прави на снимките си. Гледайте обаче профилната снимка да е непринудена и сладка. Не правете клишираните и вече отблъскващи муцунки, като „duck face“. Тези физиономии отблъскват 42% от потребителите.

Не се тагвайте от фитнеса постоянно

Дразнещо е, ако нонстоп се тагвате от местата, на които сте. Особено ако се отбелязвате от фитнеса – това е едно от най-клишираните места за снимане и тагване и реално показва, че сте там, за да си правите фотосесии, а не за да спортувате. Тагвайте се от места, на които наистина обичате да ходите и които отразяват истинските ви страсти и хобита. Селфи от фитнеса отблъсква около 20% от онлайн потребителите.

Качвайте актуални снимки

Може да харесвате предишните си визии, прически, да се радвате на фигурата си отпреди няколко години. Но е дразнещо, ако поствате стари снимки, например отпреди 5-6 години, а всъщност сега изглеждате съвсем различно.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едфлйлдсйфлд

    17 3 Отговор
    Тагвайте се непрекъснато от нивата, на трактора, у мазата при бъчвите. Това не дразни. Особено на пследното място.
  • 2 Я съм огромна...!

    5 1 Отговор
    Ква снимка да сложа, на,, байчовица,, може ли, че тя,, красива,,, всички мъже и младежи я харесват, ама да нямам проблем с некой полисай,...! (Тези, които. подлежат на разни проверки и подслушвания, са. хазяйки и не ги притесняват, така е в нашата,, хубава,, държавици, простака да ти ръководи живота...!)
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 6 Отговор
    не копирайте чужди никове не дигайте кръвното на невинни форумси както правят с мен адско е а аз съм с инсулт това за историята уж ПОД ИГОТО Е ФАЛШИВО НЕ Е МОЙ ПОСТ приятна вечер

    Коментиран от #5

  • 4 Номер 1

    7 1 Отговор
    Не трябва да качвате голи снимки 18+ !!!!!

    Коментиран от #9

  • 5 Дежурен в спешното

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Още ли не си се гътнал? Пий си хапчетата и никакво висене в нета, че инсулта може да те повтори.
  • 6 социалки на парцалки

    10 0 Отговор
    А защо изобщо трябва да висите по социалки ?!? Вижте се на живо с някой, ....хапка, пийка е тия три неща, как се казва;) Какъв е смисъла от фейк социалния ви профил, като рано или късно лъсва, какво сте всъщост !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Жокера

    5 0 Отговор
    За вдигане на ляйковете, поставете табела '49.99 €/ 1 час'. За постоянни фенове = 30% отстъпка".
    Това твърдо ще повиши рейтинга.
  • 9 Номер Х

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Номер 1":

    Никога чисто голи снимки, но може в полупрозрачни одежди които само леко прикриват това което искате да подчертаят. Например ако имате едри сочни гърди облечете тясно горнище за да се очертаят добре, ако са ви малки, нещо по хлабаво за да са само загатнати и да оставите въображението да работи.
  • 10 Лъсва

    1 0 Отговор
    И още как..!