Last news in Fakti

1 Януари, 2020 14:21 2 349 13

Васил Найденов: Господ ми помогна при катастрофата

  • васил найденов-
  • катастрофа-
  • певец

Предната част на автомобила буквално изчезнала от силния удар

Съвсем скоро катастрофирах, Господ ми помогна. Пред нас караше Mercedes, който рязко намали от 140 на 20. Отляво беше мантинела, отдясно имаше много дълъг ТИР. Беше неизбежна катастрофата. До ден днешен ме болят краката. Това сподели в предаването "120 минути" по bTV Васил Найденов. Големият български певец добави, че произшествието е било сериозно – предната част на автомобила буквално изчезнала от силния удар.

В първите моменти дори не можел да излезе от колата. За късмет катастрофата се разминала без сериозни последствия.

Иконата на българската естрада разказа и за любимите си песни, любимите текстове.

Един от любимите ми текстове е на песента "И утре е ден". Много хубаво звучи, звучи с някаква надежда. Човек трябва винаги да има вяра в това, което ще му се случи утре. Понякога това, което си пожелаваш и искаш, се случва, каза Найденов.

По думите му една песен се превръща в любима на публиката, когато има история с този, който я слуша: „Нещо трябва да се е случвало. Да си кажеш "Тази песен е моята песен – тя е част от мен". Важно е да има адрес. И е важно какви думички ще ти бъдат сложени в устата, вярва Найденов.

Попитан за времето, когато е изнасял 13 поредни концерта в Русия пред многохилядна публика, певецът сподели: "Русия ме е научила на едни друг мащаби, които ги пожелавам на сегашните артисти да ги изпитат. Преди имахме силни позиции в Русия. Лили (Иванова) го знае. Лошото е, че този пазар го напуснахме. Хората правят пазари, а не ги унищожават, независимо от политиката. Политиката е само едната страна на нещата, но ми се струва, че в това отношение ние загубихме, че не работим на руския пазар"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    9 13 Отговор
    Гей пропаганда аман
  • 2 Конкуренцията

    2 13 Отговор
    Не можеш да победиш! За това не те канят в РФ!

    Коментиран от #9

  • 3 автомонтьор

    16 3 Отговор
    Васко,Бог е бил над тебе! Да си жив и здрав и да ни радваш още много!!!! Честита Нова Година на теб и на всички българи!
  • 4 ГОСТ

    12 2 Отговор
    С ЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ВАСИЛ НАЙДЕНОВ И ТАЛАНТА МУ КАТО АРТИСТ И ПЕВЕЦ ,АМА...АРЕ СТИГА С ТОЗИ ГОСПОД...ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО.........ПРОСТО Е ИЗВАДИЛ ГОЛЯМ КЪСМЕТ И ПО-СКОРО,СЪДБАТА ИМА ПРЪСТ ТУК ,А НЕ БОГА.......
    ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА НИ РАДВА С ПЕСНИТЕ СИ ,СТАНАЛИ ОТДАВНА ХИТОВЕ......
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 9 Отговор
    ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ВАСКО ПЕДЕРАЗКО .
  • 7 ГРАД КОЗЛОХУЙ

    6 12 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Алчен алчен ама разработен с задно предаване на въртящият момент.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Невежа

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Конкуренцията":

    си, ама имаш мнение и заключение...Информираните знаят, че руският пазар беше затворен, не само за музикалните изпълнители, а и за други сектори от българското производството. И причините за това са известни ...
  • 10 vasik atanasova

    2 4 Отговор
    БАБА Е ТОЗИ !!!

    Коментиран от #11

  • 11 ГОСТ

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "vasik atanasova":

    ТИ ПА....ЩО НЕ СЕ ПОГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО,ДА СЕ ВИДИШ,КЪФ ДЪРТ ПъРЧ СИ........БАБУГЕР......ХАХАХА......
  • 12 Алонсо

    1 0 Отговор
    Приятел ,когато спазваш дистанция не нужно Господ да ти помага.Само споделям скромния си опит.
  • 13 Ужас

    1 0 Отговор
    Големи простаци изказват мнение. Този човек е велик, дегенерати такива. А вие сте никои. Точки в пейзажа, жалки анонимки, за които никой не е чувал. Срам за майките си.