Last news in Fakti

4 Януари, 2020 15:42 42 811 17

5 зодии да се готвят за финансов крах през 2020

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • финанси-
  • финансов крах

Според астролозите през тази година ще има няколко големи астрономически събития,

5 зодии да се готвят за финансов крах през 2020 - 1
Снимка: Shutterstock

Някои хора цял живот се къпят в пари, докато други трудно свързват двата края. Над първите банкнотите валят като дъжд, а вторите - колкото и да са усърдни и тродулюбиви - никога не могат да заделят на страна и да спестяват и в крайна сметка пак са без пукнат лев в джоба.

Според астролозите, всичко това се дължи до голяма степен на зодиакалния ви знак и на звездата, под която сте роден.

За тази година се говори, че ще донесе много промени, една от които ще е във финансовото състояние на представителите на определени зодии.

Що се отнася до останалите - новата година няма да им донесе никакви материални облаги. Нещо повече - финансовото им благополучие ще бъде изключително застрашено.

Те ще трябва внимателно да планират бюджета си. И винаги трябва да вземат предвид обстоятелствата, които могат да възникнат неочаквано и да влошат финансовото им състояние още повече.

Ето кои 5 знака, според астролозите, ще имат огромни финансови проблеми през новата година:

Водолей

Заради капризите на творческата си натура и липсата на ясно планиране, Водолеят ще пропусне печеливш проект, който може да му донесе материални блага за цялата година. Звездите съветват да бъдете по-внимателни и предпазливи с колегите.

Не бива да водите празни разговори на работното място. За да успеете и да не останете без пари, трябва да помните правилото: По-малко думи - повече работа. В противен случай водният елемент ще отмие парите.

Дева

Представителите на елемента Земя се смятат за най-пестеливия зодиакален знак. Въпреки това, умението им да пестят пари ще им изиграе лоша шега през новата година.

Манията им за спестовност ще се превърнат в алчност. От страх да не загубят средства, Девите няма да посмеят да инвестират и да започнат нов бизнес, въпреки че звездите им предричат голям успех.

Не е изключено загубата на финанси да възникне заради съдебни спорове. Внимавайте много, защото, започвайки съдебно дело, може да се окаже, че истината не е на ваша страна!

Близнаци

Представителите на въздушния знак знаят как да печелят пари и обичат да ги харчат. Щедростта на Близнаците не познава граници, те хвърлят пари наляво и надясно. Безсмислените разходи и финансовите приключения обаче бързо изпразват портфейла им.

Само внимателното планиране ще ви помогне да се спасите от финансов крах. С отчитането на разходите ще успеете да идентифицирате черните дупки в бюджета си и да предотвратите ненужните разходи.

Стрелец

Представителите на този огнен зодиакален знак харчат с огромен ентусиазъм. Пазаруването за тях е забавление и начин да демонстрират материалното си превъзходство. В един миг могат да похарчат голяма сума пари в ресторант, а след това да започнат да броят стотинките.

За да хвърли прах в очите на другите, Стрелецът е способен на внезапна и необмислена покупка. Да си купиш скъп автомобил на кредит, а после цели пет години да се отказваш от всичко от първа необходимост, е нещо характерно за Стрелците.

Само ако се научите да живеете според средствата, с които разполагате, ще се спасите от финансов крах през тази година.

Рак

Финансовата Фортуна благоприятства представителите на този водени знак. Раците редовно получават парични подаръци от Съдбата.

Повишение в службата, неочаквано наследство и печалба от лотарията - подобни щастливи събития могат значително да подобрят финансовото им състояние, стига да се научат на пестеливост и да кажат „Не“ на мързела.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NEREZ

    36 12 Отговор
    SHIBAM ZA ZDRAVE I DALAG ZIVOT

    Коментиран от #16

  • 2 Дроб сърма с,, мекото сърце,,...!

    19 1 Отговор
    Не стига че без пари и живота му свърши, дъртите етнос и други ненаситни к...го разсипаха...!
  • 3 Нали знаеш

    25 3 Отговор
    затвор за цялата пасмина дето злоупотребява с доверието на хората, още утре отивам да лобирам за такъв закон, аман от комплексирани дръгели
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 баба цецка

    49 3 Отговор
    Много лъжете бре,точно преди седмица писахте за стрелците ,че ги чакат големи пари и благоденствие.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 dsjzjs

    1 0 Отговор
    da ti pilam jivota falshivite mneniq az sum deva i sum spestqval dosta bez da harcha tay che nema da stane taq rabota izmamnici
  • 13 Лили

    33 1 Отговор
    Финансов крах ги чака не 5 зодии, а целия български народ, без управниците....
  • 14 Чичо Гошо

    4 0 Отговор
    Миленчеее, аз съм Овен и ще те трача яко отзад

    Коментиран от #15

  • 15 Пунта Мара

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Чичо Гошо":

    И аз я искам
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.