Last news in Fakti

10 Януари, 2020 10:31 12 804 33

Хазарта възмути с вулгарно поведение

  • ицо хазарта-
  • рап-
  • рапър-
  • концерт-
  • зала 1-
  • ндк-
  • вулгарен

Феновете на именития рапър са потресени от концерта му "Опознай Ицо преди да съдиш хазарта"

Ицо Хазарта стана първият български рапър със самостоятелен концерт в Зала 1 на НДК. Билетите за грандиозното събитие бяха изкупени седмица преди дата на концерта.

Основателят на групата "Ъпсурт“ може да се похвали със завиден успех, но повечето от старите му фенове са потресени от видяното на сцената, пише "Галерия“.

"Не сме дошли за голите мадами, чалга звездите достатъчно ни заливат с такива", недоволстват те. Светлинните ефекти, пищната хореография и разголените момичета, които развяват прелести, не са онова, което са очаквали почитателите на хип-хоп певеца, известен със своите бунтарски текстове.

"Хазарта се превръща в един от масовката, което не му прави чест“, "Той осмива порядките в обществото, липсата на морал и фолк дивите, а шоуто му не е с нищо по-различно от техните“, гласят още реакциите след концерта, състоял се на 27 декември.

От сдържания стил, характерен за Христо Петров, също не е останала и следа. Той показа другата си страна – арогантност, неприлични жестове и свръх его, считат присъствали на впечатляващата проява.

По-младите представители в публиката едва ли ще си спомнят друго, освен сочните задни части на танцьорките, които през повечето време били наведени и с гръб към тях.

"Няма как да откъснеш очи от подобна гледка, а родителите, които са ги пуснали там, да си правят сметката следващия път“, обсъждат и потребители в мрежата концерта, който премина под мотото "Опознай Ицо преди да съдиш хазарта“.

Хазарта беше едно от най-търсените имена в Google през изминалата година, а първият му солов албум "Неправилен рап“ има над 25 милиона слушания в интернет. Мнозина са на мнение , че славата го е опиянила до такава степен, че чак да се самозабравя, което може да му изиграе много лоша шега, категорични са възмутени от постъпките му.

Ицо загуби доста от ореола си през последните месеци, омаскарен от бившата си жена Диана Котева, която обяви, че води тежка съдебна битка с него заради дъщеря си Аделина.

Рапърът лишил първата си съпруга от родителски права, без тя да подозира и в резултат на това от години не е виждала детето си. Драмата изглежда няма да се разреши мирно и семейните скандали тепърва ще се вихрят.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сиси

    124 7 Отговор
    Шоуто е бизнес, а голотата продава. Държавата разпродадоха и окрадоха и всички мълчат, а ние опряхме до един рапър да му търсим къде му е морала в един концерт. Нелепо е.

    Коментиран от #12

  • 2 Ххх

    38 37 Отговор
    Преди години, в песента Звездата, Хазарта пееше "За тия ли момчета става въпрос, познавам ги, тоя единия е много прост". А дали текста от песента му не се отнася и за самия него ?
  • 3 Кочат

    39 25 Отговор
    Кат изкате да вий културно стойте си на село! У градъ е йебане
  • 4 Роб Халфорд

    56 8 Отговор
    ... "хип хоп" и "певец"?!? Тези думички не могат да ми се свържат като едно цяло никога. Звучи ми като дървен камък.
  • 5 Miroslav Dimitrov

    42 11 Отговор
    Колко сте зле българите ( бай ганьовци) ами нали в свтовен машаб всички концерти мадамите са разголени вие само Ицо хазарта ли гледате че сте потресени

    Коментиран от #7, #32

  • 6 GTS

    21 21 Отговор
    От както се помня винаги съм харесвал Ъпсурд и Ицо Хазарта. След попревътях новият му албум в спотифай, се освободих от тази симпатия.
  • 7 GTS

    21 1 Отговор

    До коментар #5 от "Miroslav Dimitrov":

    Рап звездите в Бедните страни като нашата или в не чак толкова бедните страни като Франция например са на страната на битите кучета. Така феновете им симпатизират като едни от тях. Фолка е за голтаците които искат да имат , рапа е за голтаците които искат да успеят.
  • 8 Диамантената ръка

    13 12 Отговор
    Ицо е на принципа, аз съм прост и вие сте прости, тъй че...
  • 9 червен тумор

    17 11 Отговор
    Възмутил бил червените бабички и селтици.
  • 10 Госあ

    18 13 Отговор
    Аре бе, цел живот една песен пее и тоя льольо от обеля. Виде се у малко повече парички и ви запозна със себе си.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мимо

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сиси":

    Много точно казано! Секса продава, това е истината. Друг е въпроса, че наистина хората (в глобален мащаб) се дебилизираха и ценностите и разбиранията за "хубаво" във всички сфери се обърнаха с главата надолу....което е наистина жалко

    Коментиран от #14

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Да ти обЯсня

    24 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мимо":

    Малко не по темата, но обществото наистина напълно е превъртяло. В научните среди - институтите на БАН и университетите, в последните 2-3 години се вземат за научна кариера (асистентКи, докторантКи), почти само секси изглеждащи и обличащи се момичета - без значение на интелектуален капацитет. Вече мъжете са крайна рядкост... Разходете се в Бизнеспарка - пълно е с едни наточени, тунинговани каки, все едно са фолк певачки! Гледат всичко около тях, най-вече мъжете, на кръв! А в лицето на нррмалните хора... мъжете там са някак си "женствени", меки китки. Това е ИТ елитът на България.:(:(:(:(

    Коментиран от #15

  • 15 Мимо

    17 0 Отговор

    До коментар #14 от "Да ти обЯсня":

    Ами аз точно това имам предвид. Изкуството е такова, каквото го иска публиката...а "публиката" всички я виждаме каква е... Интелигентния и възпитан човек с нормално поведение е "смотаняк и задръстеняк". А простия, арогантния и нагъл тип, както и нахалните, прости и кифлеещи се момиченца са много "отракани и отворени" и това поведение се възпитава вече от най-ранна детска възраст.

    Коментиран от #16

  • 16 Спиридон

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "Мимо":

    Това са едни от малкото причини ,поради които намалява раждаемостта !всяка търси арогантен," отворен" с възможностти ! Сега е модерно !

    Коментиран от #19

  • 17 Телевизора на Елвис

    11 1 Отговор
    Аре бе, а като дойде Мадона, която почти си показва подката на сцена никой не мрънка. Аман от тъпотии.

    Коментиран от #33

  • 18 Парабола

    15 1 Отговор
    Оу, открили са тия възмутените топлата вода. За РАПЪР (рап - музика, в която почти всеки демонстрира подобно поведение), на когото (почти) всяка песен му е пълна с вулгаризми и има клипове на повече от 10 години с танцьорки, които си въртят задниците, наистина е изненадващо, че е имало разсъблечени танцьорки. Та, тези "възмутени" или са и изключително прости, освен че са възмутени или всички са били някакви бабички в деменция, които са недовидяли и са си купили билет за концерт на Хазарта, пък са си помислили, че си купуват за Лили Иванова. Хайде, големите непоръбени и девствени моралисти, след като са точили лиги по задници.
  • 19 Пенчо Е.

    7 7 Отговор

    До коментар #16 от "Спиридон":

    А къв да търси? Задръстен, смотан и без пукната пара ли? Никоя не е длъжна да те търпи, нито пък да продължава лузърския ти род, приеми го. И в животинското царство женските отиват при най - силните мъжки екземпляри. Погледни примерно муфлоните - победителят опложда, победеният отива да реве. Така устроен светът, мухльо.

    Коментиран от #21

  • 20 Интелектуалец

    1 1 Отговор
    Велико.
  • 21 Госあ

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "Пенчо Е.":

    Ние хората, муфлоните ги отстрелваме 🤣 проблема е, че ви оставихме много да се навъдите такива като тоя селтак от обеля

    Коментиран от #24

  • 22 дявола

    3 4 Отговор
    Тоз е пълен смешник
  • 23 МЕЦЕНАТ

    5 3 Отговор
    БЕЛОТО МУ ПОКАЗА ТЪМНАТА СТРАНА И НА НЕГО.
    ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ВЪРТЯ 4 ПЕСНИ И КОНЦЕРТА ПРОДЪЛЖИ ЧАС И ПОЛОВИНА.
  • 24 Пенчо Е.

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "Госあ":

    Просあ, абе отстреляли са те някъде здраво, добре че поне си се научил да прикриваш реването си зад шизофреничен смях, съпроводен със сълзи, както и всички от оповръщаната ви пасмина правите. Човек ли се наричаш? Хаха. Знай си мястото, чехълче.
  • 25 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    5 1 Отговор
    Като гледате мацките ви текат лигите, и плакнете очите ама иначе мрънкате че не било нормално.Я раз.

    Коментиран от #31

  • 26 Гледах

    3 1 Отговор
    запис на концерта му в новогодишната нощт по Нова тв,нищо скандално не видях.Дори някои текстове си ги беше автоцензурирал,което не ме хареса.
  • 27 Гледах

    3 1 Отговор
    запис на концерта му в новогодишната нощт по Нова тв,нищо скандално не видях.Дори някои текстове си ги беше автоцензурирал,което не ме хареса.
  • 28 Владо Василев

    6 1 Отговор
    Нямам спомен да сте питали дали може да ползвате мои снимки. #кафяважурналистика
  • 29 XVX

    3 0 Отговор
    Само може ли малко инфо за списалия този уникален пасквил субект. ?
  • 30 Истинко

    1 2 Отговор
    Задължи са всички членове на ГЕРБ да си купят билети за Хазартния! Той бил новия Веско Маринов!
  • 31 123

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    Я си направи една ножка и се успокой
  • 32 944

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Miroslav Dimitrov":

    Ти пък си цървул не виждал как работят на запад.Тои и на такива фенове разчита.Факт е че Хазарта се отдаде на вълната на посредтвеноста като държание.Иначе наистина последните му 2-3 песни къртят.
  • 33 Някъв бг live от YouTube

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Телевизора на Елвис":

    Евала😂😂😂😂