Last news in Fakti

19 Януари, 2020 11:03 5 173 14

Д-р Енчев и Теди Велинова разделиха децата

  • д-р енчев-
  • теди велинова-
  • деца-
  • разделени

Момченцето е останало да живее с баща си, а момиченцето – с майка си

Доктор Ангел Енчев и неговата бивша другарка в живота – Теди Велинова, изглежда са решили да разделят двете си деца. Момченцето е останало да живее с баща си, а момиченцето – с майка си, като се срещат само от време на време, пише вестник "Уикенд".

Че братчето и сестричето вече не живеят под общ покрив, свидетелства фактът, че доктор Енчев непрекъснато се хвали със снимки със сина си, докато дъщеричката му е с него много по-рядко, коментира изданието.

В същото време майката пък прекарва основната част от времето с малката София и много по-рядко споделя моменти с брат ѝ Филип. Разбира се, случва се двете деца да преспят под общ покрив, но това като че ли не е кой знае колко често. По-голямата част от времето си прекарват разделени, а постоянният адрес на Филип вече май е в Пловдив, където работи баща му.

Новата година например докторът е посрещнал с момчето си, за което свидетелстват снимки, които самият хирург е публикувал в социалните мрежи. Той е бил в компанията на свои колеги и приятели, както и на сина си, но няма нито една снимка в неговата дъщеря.

В същото време Теди Велинова е пуснала много снимки с момиченцето, но както може да се очаква – нито една с момченцето. Това е ясен знак, че на празниците децата са били разделени. Преди това пък доктор Енчев заведе сина си в Германия, докато дъщеря му си беше в София с майка си. Даже рожденият ден на момчето бе отпразнуван през лятото без неговата сестра.

Малко след като хирургът и манекенката обявиха, че са се разделили, Енчев призна, че София прекарва повече време с майка си, отколкото със самия него, защото все още е малка – скоро ще стане на 3 години. Заради тази крехка възраст тя имала нужда да бъде възможно най-често с Теди. Затова пък за братчето вероятно се смята, че трябва да е повече с баща си. Вероятната идея е, че по този начин ще може лесно да наследи неговата професия и бизнес, когато му дойде времето.

Тъй като не искат децата им да страдат и да се отдалечат едно от друго, родителите от време на време ги събират. Дали времето, което прекарват заедно, е достатъчно, ще стане ясно след време. Засега се говори, че въпреки всичко бащата продължавал да плаща издръжка на майката като за отглеждане и възпитание на две отрочета, а не на едно.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 1 Отговор
    Кой на снимката е Енчев?
  • 2 Модерни времена

    15 3 Отговор
    Кво ли им пук за децата на тия снобари ?
  • 3 Тодор

    19 0 Отговор
    Доктор и манекенка - този вариант не работи никъде!
  • 4 Лекар БГ

    17 2 Отговор
    Учудвам се ва Факти БГ,как напиотелно и редовно ни занимават с извратенящините на богатите и "известните".Публикувайте такива"светски"новини в отделна рубрика,за да не цапат водещите страници!Игнатова,Халваджиян,Енчев,Гала,редивните заподозрени-колко ли ми дреме за тях?!

    Коментиран от #6

  • 5 Behemoth

    14 1 Отговор
    Има нещо зловещо в тая снимка.... Стивън Кинг може да напише хорър по нея...
  • 6 Мнение

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Лекар БГ":

    Защото в нашенските гени е заложена жажда за сеир и жълти клюки.Не си ли разбрал,че у нас хората повече се радват на нечии провал а презират успелите.

    Коментиран от #8

  • 7 Лора, внимавай...!!!!

    6 2 Отговор
    Ето това вече не е хубаво, стрес за децата..! (Няма да им липсва богатство, но семейно щастие, да...затова някой психически неуравновесен, който се опитва да изкара мен такава или изчаква да му пораснат децата и да мърсува още повече а друг мърсува цял живот и не му пука за деца..!) Съжалявам, но темата е много болезнена и деликатна и заслужава повече думи...!
  • 8 Лекар БГ

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Друго визирам аз.
    Хиляди българи страдат,боледуват,разделят се,раждат,успяват,провалят се,живеят както могат.
    Жълтинките за нЕкаква самодоволна,отегчена,преяла каста от "ВИП-ове",не ми се струва новина.Нека си има лайф страница.Там да си пишат,да си се обичат и да си мерят круизите,бижутата,дрешките и къщите,напр.
    Не намирам,че 90%от тези "герои"заслужават подобна чест и внимание.
  • 9 Успелите..!

    4 0 Отговор
    Кои са тези, та те едва се броят на пръстите на ръцете...! Успял във всичко да кажем, деца, професия, богатство, то пък вземе че го гътне неизлечима болест, къде е щастието на човек, според,, някои,, то се знае къде..! Сега на този етап, простаците се тачат...! Боже опази ни вече от тях...!!!
  • 10 pimp

    7 0 Отговор
    Кой нормален мъж се жени за проститутка !?
  • 11 Боже прости

    5 1 Отговор
    Това е голям грях да разделиш децата И животните не го правят
  • 12 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    ДА РАЗДЕЛИШ БРАТ И СЕСТРА Е ДЕЙСТВИЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ !!!
  • 13 todKosh

    0 0 Отговор
    Смрад....нечовешка!
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Обичам Деси санитарката от Лом