Last news in Fakti

25 Януари, 2020 12:06 59 318 51

Разкриха какво е видяла Ванга в Царичинската дупка

  • ванга-
  • царичината дупка-
  • извънземни-
  • пророчица

Ванга многократно говори за извънземни

Разкриха какво е видяла Ванга в Царичинската дупка - 1
Снимка: Shutterstock

Ванга не просто вярвала в съществуването на извънземни, а твърдяла, че имала връзка с тях и те ѝ помогнали да изяви дарбата си. Това пророчицата често говорела пред познати. Сега руският журналист Сергей Кастарной, който поддържал близки отношения с феномена в последните години на живота ѝ, срещал се многократно с нея и я разчувствал да споделя лични неща, пише "Телеграф".

Той, както и много други, твърди, че Ванга му споделила как вече като била сляпа и имала видения, веднъж сънувала, че ѝ се явява рицар в бяло. По-късно тя сметнала, че може би той е бил извънземен. Рицарят ѝ казал, че тя трябва да използва дарбата си, за да помага на хората. Така, благодарение на съществата не от този свят, Ванга станала пророчица и поела съдбата си.

Царичина

Ванга често говори за извънземни, твърдят общувалите с нея. Преди време Ели Логинова също сподели, че пророчицата ѝ казала как наистина в земята под Царичина има извънземна връзка и я насърчила за начинанието, което било тайнствено прекратено точно преди големите открития. Логинова си спомня: "Ванга ни разказваше, че няма нищо страшно в обекта. Вижда вода, но не е опасна. Няма срутвания и никой няма да загине. Каза ни: "Абе аз виждам тука една жута (б.р. жълта) маймуна! Ни маж, ни жена! Защо ви е? Бре, бре, бре! Виждам я. Като стигнете двете стъпала, пак елате".

Аз вече бях почнала да изписвам страници с текстове, да рисувам под диктовка. Много е странно, за пръв път ми се случваше да наблюдавам това явление - през нея минаваха различни духове, с различен глас. Тя вдигаше глава нагоре и питаше, а след това започваше с мъжки тембър на гласа да говори. Все едно разговаряше с различен човек. Обръща се към мен и казва: "Ти ще четеш тези знаци!" - "Но аз как ще ги прочета, не ги зная, те са странно писмо?". - "Ти ще ги четеш. Виждам, че и рисуваш тук. А, и мене ме има в тези рисунки!".

В действителност на рисунките, които извънземните правеха чрез мен, я бяха изрисували на няколко места".

Кораб

Според Кастарной черквата на Ванга в Рупите също била свързана с извънземните. Тя била направена като НЛО кораб. Пророчицата затова се скарала и с официалната църковна власт, защото нещата не били съвсем по канона.

Ванга многократно говори за извънземни. Казвала, че най-често се среща с такива от планета, странстваща из космоса. Те били много положително настроени към нас и искали да ни помагат. В запис, направен през май 1979 г., Ванга отсича, че след 200 години ще направим контакт с извънземния разум. А 9 години по-късно пророчицата открито заявява, че виждала извънземните. Те били много работливи и точно организирани. Тя твърди, че на много планети из галактиката и вселената има извънземни, но нарочно ни обърквали с информацията, защото сме на много ниска степен от развитието и тази информация щяла да ни се отрази зле, в различни крайности. Дори и с това, че сме щели да ги приемем за богове, а те изобщо не били такива.

Пророчицата също говори и за стъпването на астронавти на Луната през миналия век. Според нея там няколко пъти са били установени връзки с извънземни, но за това изобщо не се говори по изричната заповед на пришълците.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 150 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванга вижда

    195 86 Отговор
    Антихриста настъпва с възкачването на Боко на власт в България.

    Коментиран от #20

  • 2 Професора

    93 38 Отговор
    Елементарно Утсън китаец хармафродит умрял преди векове!
  • 3 Уфолога

    62 44 Отговор
    Бре бре ке шо ши бре аре измисмици и с тази оряка реч зсвучи направо смешно! Нищо такова, не казвала петркчката врачка.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мая

    58 15 Отговор
    На мен ми е много,много интересно и ми се ще да има истина!
  • 6 3555

    59 50 Отговор
    Никакви извънземни не са, това са демони!

    Коментиран от #42

  • 7 Behemoth

    10 5 Отговор
    А туй то...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пернишки пророк

    173 25 Отговор
    Аз сънувах ,че Б.Б. строи заводи за автомобили,компютри -дават заплати по 2000евро...събудих се и сложих противогаза??
  • 10 Ванга

    31 96 Отговор
    Бълхария ке падне

    Коментиран от #41

  • 11 Вангов

    42 7 Отговор

    До коментар #4 от "Лудница отсекъде":

    Да за те такива като теб дека само серат!
  • 12 778

    61 36 Отговор
    Глупости на търкалета! Дядо ми, когато бил млад ходил при нея, но това което му казала че ще стане, така и не станало! Явно роднините й и други, за да продължават да печелят на неин гръб току вземат и изтърсят пред някого нещо!

    Коментиран от #38, #47

  • 13 кмета на с. Царичина

    36 8 Отговор
    Ей, черен гологан не дават за пущината.
    Нито я искат на концесия, ни се мярка някой главанак от Холивуд...
  • 14 анти русороб

    62 20 Отговор
    Съвсем се оляхте с тая врачка.
  • 15 Буков

    48 17 Отговор
    За такива приказки народът е казал - врели-некипели.
  • 16 Медвенското овчарче

    59 14 Отговор
    Изобщо не вярвайте на Логинова.....поредната измамница.....
  • 17 Не религиозен

    78 35 Отговор
    Никакви извънземни. Ванга е запитвач на мъртвите, а за такива Библията казва (Второзаконие 18:10), че са мерзост пред Бога. Както и всички чародеи, астролози, гадатели, баячи, запитвачи на зли духове, врачки, предсказатели ...За съжаление в търсене на отговор за проблемите си, хората често се доверяват на служителите на Сатана, вместо да се обърнат към живия Бог, от когото е тяхното Спасение.

    Коментиран от #21, #34

  • 18 Кентавриец

    75 8 Отговор
    При цялата безкрайност и необятност на Вселената да се мисли ,че само хомо сапиенс е венеца на творението на Природата е меко казано "македонско" самочувствие ! И няма как извънземните непременно да бъдат като земляните ! Ако изобщо се установи контакт с друга цивилизация , то тя непременно ще е на светлинни години напред като развитие .
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Prorok

    18 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ванга вижда":

    С твойте коментари се доказва, че евелюцията може да поеме в обратна посока

    Коментиран от #24

  • 21 Prorok

    30 9 Отговор

    До коментар #17 от "Не религиозен":

    Да се върнем към тъмните векове, а? Най-добре да ги изтребвачме горе изброените и да си изберем един поп-водач! /инквизитор/екзекутор на всеки100на души. Хем ще мисли вместо нас, ще ни нарежда какво да правим и ако някой нещо се обърка, ще може да го"вразуми".
    Религияте е нещо лично, не се опитвайте да го превръща тате в пропаганда! Ако не сте разбрали живеем в 21 век и всеки е отговорен за избора и действията си.

    Коментиран от #22

  • 22 Не религиозен

    38 10 Отговор

    До коментар #21 от "Prorok":

    Пророк се наричаш...и какво точно е твоето пророчество? Какво общо има религията с Божието Слово, не разбрах? Да, въпрос на личен избор е дали ще вярваш в Бог и Неговото Слово, дори в 21 в., защото Той НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. Аз не казах, че "гореизброените" трябва да бъдат изгаряни и екзекутирани , защото те също са Божии деца. Те просто са заблудени, дори и в най-добрите си намерения. Аз само напомням и предупреждавам хората. Бог не изпраща никого в ада. Хората сами избират дали ще отидат там или приживе ще се погрижат за душата си и вечността.
  • 23 Голем смях

    20 6 Отговор
    Да,и рицарят е пушил Марлборо и пиел бърбън .
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Еее

    29 6 Отговор
    Що за глупости са това. Какво вдигате баба ванга от гроба какви глупости пишете палячовци долни. Толкова ли не измислихте некоя друга статия а само глупости бе. Кой ви плаща на вас бе.
  • 26 пстихопич

    15 3 Отговор
    Поради что се срамиш,да се наречеш,човек?
  • 27 DOKO

    7 6 Отговор
    NAI VEROIATNO VANGA E VIDIALE LETIASHATA CHINIA NA GENERAL BOKOV...
  • 28 Гост

    32 7 Отговор
    Не извънземни.... А народ с висш разум който искате или не ги има.... Ние сме извънземните за тях.... Човека е с ограничен ум и мозък.... Това че има ръководители, учени не значи са умни.... Избрани са защото са много лесни за манипулация..... И за пари унищожават всеки и всичко..... Какво още трябва да стане че да проумее те истината..... А каквото е казала Ванга всичко се сбъдва.... Ванга ви каза за черно злато ще пръснат народите... Ще прииждат тълпи от хора.... Когато златото излезе на повърхността ще изчезне водата.... Вярно е нали.... Ето и златото изплува и тълпи от мигранти идват.... Водата къде е.... Няма ли вода ще на стъпи мор.... От болести.... Хората сами се самоунищожават.....
    Земята е за приличала на гробище.... А хората се зомбират.....
    Престъпления много... Убийства, изнасилвания,,, самоубийства ,,, кражби и всички на края са психично болни.... Пари ке имат ама и те ке умрът.....защо им са тези пари като няма да могат да ги харчат.... Земетресения ще има където лошото е най много.... Никой няма право да тероризира други.... В седмият кръг сме вече..... Искате хоп и да стане.. Ще минат много години до като чистката приключи.... За това е този нов световен ред....
    Човечеството ще се промени из цяло.... Не че бог ще слезе и ще възнесение добрите.... Трябва да разберете смисълът на писаното в библията.... Бог е само хората да бъдат по добри.... Но никой не вярва в това и всеки се мисли за спасен.....

    Коментиран от #30, #32

  • 29 Whatever

    7 3 Отговор
    "руският журналист Сергей Кастарной, който поддържал близки отношения с феномена"

    Е как не, нали масата "верни" предсказания са и спуснати от полковника от ДС. Но каракудките вярват ли вярват, че и ходят там да се кръстят - каква ирония - в центъра на комунизма в окръг Бград.

    Коментиран от #44

  • 30 Не религиозен

    26 7 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Ех, извинявай, ама ти голям коктейл забърка. Библията и Ванга са противоположност. Библията пише за такива като Ванга (Второзаконие 18:10) и сме предупредени, че ще се явят много лъжепророци, които ще покажат чудеса и знамения. Дявола винаги се опитва да мами хората, макар да изглежда, че казва истината. Той казва само ЧАСТ от истината ( за да му повярват), НО НИКОГА ЦЯЛАТА ИСТИНА. Затова и онези, които му служат често "познават"... за да мамят хората, но самите те са жертва на заблудата. А събитията, на които сме свидетели и за които говориш са белезите на последното време ( Второ послание към Тимотей 3:1-7).

    Коментиран от #31, #33, #35

  • 31 Не религиозен

    11 1 Отговор

    До коментар #30 от "Не религиозен":

    преди Второто пришествие на Исус Христос. Който има уши да слуша - нека слуша.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бреза

    24 6 Отговор

    До коментар #30 от "Не религиозен":

    Не религиозен 😅
    Знаеш ли този текст в библията, цялото съдържание на библията,
    Колко пъти е било превеждано, пренаписвано, променяно, променяно, редактирано?
    Знаеш ли колко страници от оригиналната библия липсват и са били унищожени?
    Ванга е един от малкото хора който тълкува библията. Ванга вярва в библията.
    Ванга имаше своят морал и своите принципи. Това, че много малко хора разбират библията и Ванга е факт!
    Разходете се по улицата. Какво виждате?

    Коментиран от #36

  • 34 Алиса

    30 4 Отговор

    До коментар #17 от "Не религиозен":

    Мерзост пред Бога е онова, което вършат българските управници с народа си, а не действията на една сляпа жена, помогнала на хиляди хора в тяхната мъка.
  • 35 Гост

    23 0 Отговор

    До коментар #30 от "Не религиозен":

    Да то в библията и друго пише че ще се явят много певци, ясновидци като Алена.......
    И за Содом и Гомор пише.... И за конника със златни доспехи пише,,,,,, за сребърния, за бронзовия и много други неща................. А в гугъл вече излиза истината за илюминатите.... Огледай се и виж.... Избиха животните и яжте боклуци...... Няма вода , а такса водомер и тези дето не обитават жилищата та си ще плащат...
    Вярвайте си че живеете добре....
  • 36 Не религиозен

    18 8 Отговор

    До коментар #33 от "Бреза":

    Бреза, знам всичките аргументи, с които се оспорва Библията (пише с главно Б), защото това е Божието Слово, а То е самият Бог. А ти знаеш ли как завършва последната книга от Библията - Откровение... Последните стихове на тази книга са печата за нейната достоверност. И мислиш ли ,че Бог би допуснал, "някакви си" хора да се изживяват като негови коректори???... Трябва ли отново да повтарям какво казва Божието Слово за Ванга - намери Библия и прочети в Стария завет книгата Второзаконие 18 глава, стих 10. Ясно и категорично! Разбира се, че противника на Бог ще измисля всякакви хитри обяснения за да мами хората и да ги отделя Истината. Защото АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА Е БИБЛИЯТА! И ако тя се компрометира с аргументи за нейната автентичност, това е достатъчно да се посее семето на съмнение. Същият трик Сатана приложи на Адам и Ева в Едемската градина. Всички в една или друга степен, повече или по-малко сме били жертва на тази заблуда и Слава на Бога, че е бил дълго търпелив и много милостив да ни изчака до времето, в което сме прогледнали, за да се осъзнаем, че като сме се доверили на лъжливи пророци и техните прояви сме станали противници на Бога. И Слава на Бога, че е промислил чрез нашето покаяние , за прощение на греховете ни чрез Исус Христос. Колко пъти Ванга е говорила за ИСУС ХРИСТОС ?... Говори за Бог (изобщо), както Дявола, който много добре знае и вярва, че има Бог, но...остава негов противник. Наистина малко хора познават Библията, Словото на Бо

    Коментиран от #37, #46

  • 37 Не религиозен

    6 4 Отговор

    До коментар #36 от "Не религиозен":

    Словото на Бог, защото не са я допуснали в сърцето си, за да минат през ПОКАЯНИЕ. Това е пътят до възстановяване на личната връзка на всеки човек с Бог.
  • 38 контра баце

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "778":

    точно обратния случай натеоя имаме в нашето семейство и то е както по филмите но и до ден днешен има идиоти които си мислят че си озмисляме цялата фамилия за тази случка така че никой нокога неможе да ме накра да повярвам на политическата пропаганда че ванга е измамница или лъжкиня всеки помислил си подобно нещо ще страда след като си отиде от тоя свят !!! и нещата които ги пише в статията са верни тя ги е казала и през годините различни хора изследващи я разследващи я и изобщо интересуващи се от нея са ги потвърдили !!! останете със здраве и забравете за злобата която изпитвате един към друг инак никога няма да станем отново народ!!!
  • 39 йокин

    7 0 Отговор
    Според мен,тази статия,а и други,публикувани,от време,на време,са претопляне,на стара манджа.
  • 40 Прости му господи

    6 4 Отговор
    Още един автор за лудницата.Нормален човек мъчно можее да съчини толкова щуротиии в толкова малко место.У НАС ЛУДИТЕ СЧИТАТ ЗА СВЕСТНИ ! ЗА ТОВА СМЕ В ТОЗИ ХАЛЛ.
  • 41 селянин

    11 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ванга":

    Скрий се куче! Земята на България е свещенна!!! На теб като ти не харесва айде в анадола !
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ййй

    5 2 Отговор
    За тия дето вярват че са единствените в тая вселена и всичко друго са демони.... Прекратете живота си за да не пречите на тези които все още имат акъл в главите...
  • 44 Георги!

    3 1 Отговор

    До коментар #29 от "Whatever":

    Когато има криза,винаги пускат Ети- снежният човек,НЛО,зелени човечета,скелети на гиганти по 10 метра,контактьори и т.н.Преди краха на социализЪма ни лъжеха,че скоро ще летим и зарежем автомобилите,както и,че ще работим по 2 дни в седмицата като опетатори на роботи,които ще бачкат за нашето благоденствие.Е,за някои червени олигарси комунизЪма дойде,след като ограбиха държавата!
  • 45 Даката

    2 3 Отговор
    Съгласен съм с Не религиозен сто процента.

    Интересно, че друг човек изказа моето мнение.

    Дали Ванга е имала дарба или е била "феномен", не знам - аз лично не съм се срещал с нея. Но ако това "явление" не е било дарба от Бога, значи ще да е било от лукавия и беззаконие.

    Това води следващия въпрос: кой и как я е канонизирал за светица?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 А защо

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "778":

    Защо не кажеш какво е било то???
  • 48 Физика на Бога

    3 2 Отговор
    Бог е вселенската Енергия, притежаваща Съзнание. Бог е в нас и ние сме в Бог. В тежки моменти всеки един ат нас сеща за кого? За Бог. Всички народи по света вярват в Бог, без значение как Го наричат. Защото Той е Един за всички.
    Този Конник, който идва при Ванга е Йоан Богослов. А за извънземните , естествено, че съществуват. Земята е само едно от училищата на Бога. Но ние не сме от добрите ученици. Ванга беше и Е.Поклон пред нейното мъченичество. Защото само чрез страдание се откриват Дарбите на Бог. Защото страданието пречиства душата и премахва от нея егоизма. Не й е било никак лесно. Дори и сега.
  • 49 Ванга

    2 1 Отговор
    По онова време също имаше дрога...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.