27 Януари, 2020 16:38 4 020 5

Димо Алексиев призна за изневяра

  • димо алексиев-
  • актьор-
  • изневяра-
  • прошка-
  • обича

Актьорът казва, че за него това е урок и е готов да прости всичко, когато обича

Неуспехите във волейбола подариха на българската публика Димо Алексиев. Неговият Калигула преди близо 10 години му донесе славата и награда „Аскеер” за изгряваща звезда и го прати на щат в Народния театър. Но след два сезона, дълго чакане за роля и нуждата от сигурни пари, той избира свободата и напуска трупата на най-големия театър в България, съобщава Нова телевизия.

Днес Димо Алексиев е свободен да прави избори. А това му дава свободата да говори свободно. Дори за професията, в която тихо се плетат интриги, за новите времена и подмяната, за любовта, смирението и грешките:

"Човек не трябва да се срамува от провалите", казва Димо. И е категоричен, че сериозен проблем на съвременните хора е липсата на вкус.

"Ако нямаш вкус, може да си окъпан в лукс и пак да си свиня", откровено заявява актьорът. Той говори и за любовта. Казва, че за него тя е урок и е готов да прости всичко, когато обича - дори и изневяра.

"Дъшерите ми са две от лицата на любовта в моя живот. Искам да ги науча да обичат, което изглежда все по-трудно", казва още Димо Алексиев. Той не смята славата за особен позитив.

„Не е готино да си известен в такава малка град държава, защото никой не зачита личното ти пространство”, казва още актьорът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    4 3 Отговор
    Когато актьорът се окаже по-депресиран от героят във филма който играе. Да не би сценаристите да са решили да му измислят трагична история в реалността, че тази във филма не е достатъчно да гледаме филма от съжаление? Извинявам се но аз не гледам телевизия за допълнителна депресия.
  • 2 Е и?

    9 1 Отговор
    Местим ли?
  • 3 Димо ща ме боли к*рац

    6 2 Отговор
    За тебе пичко ти материно.
  • 4 незнайко

    6 3 Отговор
    Да беше станал строител ! Тогава щеше да има много лично пространство, но не и ПАРИ !!!
  • 5 Димо е хубав

    1 2 Отговор
    И му отива изневяра...!