Last news in Fakti

2 Февруари, 2020 14:26 3 500 8

За какво най-много съжалява всяка зодия

  • зодия-
  • съжалява-
  • разочарован-
  • грешка
За какво най-много съжалява всяка зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки човек е допускал грешки през живота си. Грешките са част от живота на всеки човек, но има някои, които ни преследват дълго след като са се случили. Какви са те, зависи от зодиакалния ни знак. Представителите на всеки зодиакален знак съжаляват за нещо, пише iwoman.bg. Вижте от какво се е разочаровала всяка зодия през изминалата година:

Овен

Разочаровани са, че не са постигнали всичките си цели през изминалата година. Въпреки всичко, Овните са постигнали наистина много неща. Те са прекалено амбициозни и взискателни и поради тази причина никога не са доволни от себе си.

Телец

Разочаровани са, че и тази година не им е провървяло в любовта. Съжаляват, че не са намерили правилния човек и отново са изгубили времето си с някой, който не ги заслужава. Телците, обаче, се справят прекрасно с този проблем, заради това трябва да бъдат горди със себе си.

Близнаци

През изминалата година те са поели наистина много рискове. Съжаляват, че са се провалили и не са успяли да сбъднат мечтите си, но Близнаците са наистина много смели представители на зодиака, които трябва да се гордеят с характера си.

Рак

Представителите на този зодиакелен знак съжаляват, че не са успели да открият човек, с когото да споделят щастието си. Разочаровани са също, че са разкрили истинската същност на хората, които обичат. Всъщност, трябва да се радват, че това се е случило и са се отървали от токсичните хора в живота си.

Лъв

Те съжаляват, че и тази година не са успели да се погрижат за себе си. Грижейки се за близките си хора, Лъвовете са пренебрегвали себе си през цялата година.

Дева

Представителите на този зодиакален знак са разочаровани от себе си. Девите съжаляват, че и тази година не са успели да бъдат перфектната версия на себе си. Тормози ги мисълта, че са разрушили отношенията си с много голяма част от близките си хора.

Везни

Търсят спокойствие, хармония и любов. Чувстват се наистина зле от факта, че през изминалите 12 месеца не са успяли да открият човек, който им дава всичко това. Разочаровани са, че в живота им не се е появил човек, който да истински да привлече вниманието им и да ги впечатли.

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак също са разочаровани от себе си. Те имат редица вредни навици и през изминалата година не са могли да се откажат от нито един от тях. Това ги кара да се чувстват наистина зле.

Стрелец

Съжаляват, че не са имали достатъчно време да се насладят на живота. Те са отделили првекалено много време за личните и професионалните си цели и не са успяли да се поглезят.

Козирог

Представителите на този зодиакален знак не са успяли да постигнат всичките си цели през изминалата година. Поради тази причина са разочаровани от себе си, но имат достатъчно време да поправят нещата.

Водолей

Те съжаляват, че не са се отнасяли достатъчно добре с хората през изминалата година. Колкото и да съжаляват, не могат да променят стореното. Единственото, което могат да направят е да променят отношението си в бъдеще.

Риби

Разочаровани са, че за пореден път са били предадени от човек, когото са обикнали. Трябва да се радват, че са имали възможността да обичат дори за малко.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе

    7 1 Отговор
    от къде може да знаете кой за какво съжалява бе? никакъв срам ли не изпитвате как може да сте толкова безочливи ???

    Коментиран от #2

  • 2 clickbait

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "А бе":

    clickbait-a е важен
  • 3 Лорчето

    5 1 Отговор
    Аз само съжалявам че не давах когато ме искаха ...
  • 4 Напротив...!

    3 1 Отговор
    Всяка зодия има асцеденти, аз съм от добрия, за нищо не съжалявам, само че съм магнит за боклуци и това ми пречи да бъда 100 % щастлива...!

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Ето пример

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Напротив...!":

    Един от боклуците се занимава с Лорчето, тъй като е тъпа дай да я обидим, че е по лесно и по гнусно...!

    Коментиран от #6

  • 6 Ти да видиш

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ето пример":

    Лорчето била тъпа !?! 🤣🤣🤣🤣
  • 7 Ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Напротив...!":

    Лорче ,болкук привлича боклуци но явно си много тъпа че си написала това 🙈🤣🤣🤣
  • 8 ЗОДИАК

    3 1 Отговор
    ПРОПУСНАТИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ , ТЕЖАТ ПОВЕЧЕ ОТ ДОПУСНАТИТЕ ГРЕШКИ.......ВЕРВАЙТЕ МИ.....!!!!