29 Януари, 2020 12:52 2 889 8

Уникален начин да отмъстите на гаджето

  • отмъщение-
  • гадже-
  • хлебарка-
  • име

Можете да кръстите хлебарка на името на омразния човек

Уникален начин да отмъстите на гаджето - 1
Снимка: Shutterstock

Денят на влюбените наближава, но ако сте се разделили наскоро с половинката си, едва ли ви се празнува.

Вероятно сте планирали някакъв вид отмъщение – зли смс-и, лоши изненади, или друго, но британският Център за опазване на околната среда в Хемсли предлага уникален начин да си отмъстите на бившата половинка, и то точно на 14 февруари, пише Mirror, цитирани от БГНЕС.

Само за паунд и половина можете да кръстите хлебарка на името на омразния вече човек. В замяна, обаче, ще получите само свидетелство за новото име на хлебарката, но не и самата гадина. Така мисълта за бившият/бившата ви приятелка ще бъде асоциирана с идеята за убийството на досадното насекомо, а вие ще получите удовлетворение.

От Центъра съобщават, че интересът към услугата все повече расте. Това е само повод за радост, тъй като събраните средства ще бъдат дарени на местен зоопарк. Срещу допълнителен паунд кръстниците на хлебарки могат да се сдобият и със специална табелка до името на своя кръщелник, на която може да бъде изписано съобщение по избор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Фейсбук

    5 0 Отговор
    На кое от всички...!!!?
  • 3 Факт

    6 0 Отговор
    Отмъщение търсят само слабите хора. Обикновено са неудовлетворени от себе си и го пренасят на околните. И Вени, напълно споделям първия коментар!
  • 4 Цецо

    10 0 Отговор
    Хората изпростяват все повече и повече, а статиите тук стават все по-тъпи и по-тъпи...
  • 5 Рашка

    4 0 Отговор
    Слабите хора си развалят семействата, силните хора, никога не започват първи,, войната,, това е исторически факт,(Кой си сменя партньорите един след друг, удовлетворените ли...?!. цял живот някой е мачкан, дай да се оставим,, боклуците,,, да си развяват,, знамето,, както искат и да, се правят на умни...! Повечето стари хора, през времето, еинаги са показвали мъдрост, а какво е това,, разгайтеност до,, нерви,, които стигат до засягане на хора, които не желаят това, искат спокоен живот...! Спокойните хора, не са виновни, че някой не може да се задоволи страстите цял живот...! Не на хитруването и лицемерието...поне да сте млади, да прости човек...!)
  • 6 Пожара

    0 2 Отговор
    Вени , зарежи тези калпави теми . Виждаш че само си навличаш негодуванието на някои толкова ,, интелигентни ,, граждани . Така можеш да псуваш само майка си бе ,,педал,, . Като не искаш недей да четеш . Вени няма ли модератор да г изтрият от земята тоя ..........
  • 7 Нова схема

    0 0 Отговор
    Ако сте прости и имате пари, все ще се намери някой да ви освободи от тях. Едни ги хвърлят през терасите, други за евтини билети, трети за хлебарки ... Колкото по-необичайно, толкоз по-успешно
  • 8 По добрата схема

    1 0 Отговор
    ,, Сам сред чужди със чуждите девиденти,,...!!! (Има уж богати, използват държавата, доколкото могат а честния човек , има чест, за едната чест живеем... хлебарките са пришълци а не винаги пришълеца носи комфорт..!..)