Last news in Fakti

31 Януари, 2020 18:33 14 179 8

Какво разкрива датата на вашата сватба

  • сватба-
  • дата-
  • зодия-
  • зодиак

Вижте вашия сватбен зодиак и бъдещето ви заедно

Какво разкрива датата на вашата сватба - 1
Снимка: Shutterstock

Планирането на сватба е свързано с вземането на много важни решения, които ще трябва да обсъдите заедно като двойка. Но един от най-важните избори, който ще направите, е, разбира се, датата на самата сватба. Ето какво означава вашият сватбен зодиак за големия ви ден и бъдещето ви заедно според closeronline.co.uk.

Сватба Овен

Ако се омъжвате между 21 март и 19 април, тогава вашата сватба е зодия Овен. Двойките, които избират дата в този период, са смели, енергични и нахални. Предупреждение - трябва да поддържате връзката си свежа, иначе неусетно може да се окаже, че вече сте отегчени един от друг. Бягството до различни места ще запази всичко ново, вълнуващо и секси.

Сватба Телец

Ако се омъжвате между 20 април и 20 май, тогава вашата сватба е Телец. Двойките, които избират дата на сватбата в този период, са склонни да бъдат по-спокойни, по-стабилни и по-сигурни в отношенията си. Това ще бъде двойка, която не харесва промяната, така че внимавайте за монотонността.

Сватба Близнаци

Ако се омъжвате между 21 май и 20 юни, тогава вашата сватба е зодия Близнаци. Двойките, които избират този период за сватбата си, са енергични и много общителни - съсредоточени са да превърнат големия си ден в място, където да се свържат отново с любимите хора. Като двойка, вие ще бъдете отлични в адаптацията към почти всяка ситуация, към всеки етап от живота. Това звучи доста перфектно, нали?

Сватба Рак

Ако се омъжвате между 21 юни и 22 юли, тогава вашата сватба е Рак. А двойките, които избират това за своя сватбен зодиак, са свързани със семейството, така че денят им ще бъде чудесно домашно дело. Все пак, опитайте да отделите повече време, което да прекарате сами. В крайна сметка вашият сватбен ден е за вас!

Сватба Лъв

Ако се омъжвате между 23 юли и 22 август, тогава вашата сватба е Лъв. Двойките, които избират да се оженят под този сватбен зодиакален знак, са склонни да бъдат уверени, силни и горди - ето защо големият им ден ще бъде най-доброто парти. В брака ще имат големи очаквания един към друг във всички аспекти на живота.

Сватба Дева

Ако се омъжвате между 21 август и 22 септември, тогава вашата сватба е зодия Дева. Двойките, които се женят под този сватбен зодиак, са избрали един от най-чувствителните знаци. Той подхожда на тази организирана и практична двойка. Двамата сте склонни да забележите всички малки подробности, което означава, че животът ви ще протича гладко - но внимавайте все пак с прекалената взискателност.

Сватба Везни

Ако се омъжвате между 23 септември и 22 октомври, тогава вашата сватба е Везни. Брачният ви живот ще е почти идеален, защото и двамата сте готови на всякакви компромиси, за да поддържате щастие във връзката.

Сватба Скорпион

Ако се омъжвате между 23 октомври и 21 ноември, тогава вашата сватба е Скорпион. Като един от най-сексуалните знаци, зодиакът за сватба Скорпион означава, че в брака ви ще има много буйна гореща страст и интимност; искрата никога няма да угасне. Очаква се да имате много деца, внуци - голямо семейство.

Сватба Стрелец

Ако се ожените между 22 ноември и 21 декември, тогава вашата сватба е Стрелец. Приключенска и светска, двойката, която се омъжи под този зодиак, ще се окаже пометена от цялото празнично щастие - и в големия ви ден ще има много положителна енергия. Вашата връзка ще бъде пълна със смях и забавление и ще създадете семейство, пълно с приключения, готови за всичко.

Сватба Козирог

Ако се омъжвате между 22 декември и 19 януари, тогава вашата сватба е Козирог. Двойките, които избират тази дата, изглеждат изтънчени и консервативни отвън ... но това всъщност не е така. Те също са пълни със скрита и малко мръсничка чувственост, точно под повърхността.

Сватба Водолей

Ако се омъжвате между 20 януари и 18 февруари, тогава вашата сватба е Водолей. Двойката, която е избрала тази дата, е умна и уникална. Тези двойки извеждат най-доброто помежду си и ще се напъват една друга, за да мислят винаги извън рамките.

Сватба Риби

Ако сключите брак между 19 февруари и 20 март, тогава вашата сватба е Риби. Тази мека и мечтателна двойка е като излязла от приказка, избирайки красива романтична сватба, досущ като от филм на Дисни. Тази двойка определено ще прекоси потока.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    4 5 Отговор
    аз сам имал сватба вав 15,062008 4,2,2012 20,9,2014 и на 25,8,2018 сега сам расведен но живея сас жена си и децата имам сериозна приятелка от три години но децата пречат тя не ги иска а от нея да имаме дете а аз имам много деца и нямам пари да ги гледам даржавата не дава работа как щте се живее така това никаде го нияма
  • 2 Венчелисче

    3 2 Отговор
    Сватба тъпунгери са женените между 1 Януари и 31 Декември! Това са много скучни двойки които вечерят заедно и гледат TV и не се барат с месеци наред защото да си дотегнали от битовизми!
  • 3 А има ли...?!

    2 5 Отговор
    Сватба пингвин с някой, бърза сватба се казва, да не избяга някой...!!!?
  • 4 Ггггготово...!

    3 1 Отговор
    Това, се нахална дм и трови живота на хората заради момченца, оти ше омира затва в края на живота си дм, стават буйни, за бели ризи са, като,, дъновистите,, не че не са били буйни, ама сега повече...! (изпуснах, казва..!)
  • 5 Див селянин

    3 2 Отговор
    Венелинке, ти кво разбираш от сватби маа?

    Коментиран от #7

  • 6 Хммм

    5 4 Отговор
    Изобщо не съм съгласна с тези сватбени зодии. Глупости на търкала
  • 7 Венелина Маринова

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Див селянин":

    А ти какво разбираш от жени? ❓❔
  • 8 Знам няколко жини

    2 3 Отговор
    Ко да кажа, нямам думи,..! (Само мноооого закъсал, може да отиде при тях...!)