Last news in Fakti

24 Юли, 2012 10:38 2 850 2

Безплатни онкологични и хематологични прегледи в „Токуда”

  • безплатни-
  • онкологични-
  • хематологични-
  • прегледи-
  • "токуда"

Безплатни прегледи на пациенти с онкологични и хематологични заболявания организира МБАЛ „Токуда Болница София" на 28 юли /събота/ от 09,00 до 14,00 часа, съобщиха от болницата. Лекарите от Клиниката по Хематология и онкология на японската болница ще консултират над 100 пациенти, които трябва предварително да се запишат на телефон 02/403 4000. В рамките на инициативата ще бъдат извършвани клинични прегледи на записалите се, интерпретация на наличната медицинска документация и ще се дават препоръки за лечение на пациентите с установени заболявания.

„Целта на безплатните прегледи е да дадем възможност на повече хора да получат навременна и високоспециализирана помощ, тъй като превенцията и ранната диагностика на злокачествените заболявания е решаваща за хода на тези болести”, съобщи д-р Атанас Радинов - началник на клиниката по Хематология и Онкология. Той допълва, че МБАЛ „Токуда Болница София" има сключен договор с Националната здравноосигурителна каса за всички хематологични и онкологични клинични пътеки за лица над 18 годишна възраст, като химиотерапията се извършва според изискванията на европейските стандарти.

МБАЛ „Токуда Болница София" има пълния капацитет да даде сериозен принос в борбата със онкологичните заболявания чрез модерна диагностика, хирургично лечение на злокачествени образувания, съвременна химиотерапия и уникална за България лъчетерапевтична помощ.

Желаещите да посетят безплатните прегледи трябва предварително да се запишат на тел: 02/ 403 4000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 излъган

    0 0 Отговор
    Mошеници, гледат да заблудят (зарибят) никой и да му вземат парите.
  • 2 ЗАРИЯ

    0 0 Отговор
    100 пациенти ЗА 5 часа. Голям преглед ще да е. Звучи така несериозно. Вярваме ли.Успех .