Last news in Fakti

11 Февруари, 2020 11:49 10 092 9

Мъртвият син на Жорж Башур се върнал в дома на Емилия

  • жорж башур-
  • емилия-
  • поп фолк певица-
  • феди-
  • феди башур-
  • мъртъв-
  • завърнал се

Певицата вярва, че това не е случайно, а понякога получаваме знак свише какво и кога да направим

Поп фолк певицата Емилия вярва, че Феди - мъртвият син на Жорж Башур - се е върнал в дома ѝ.

Историята разказа самата тя в сутрешния блок на Нова ТВ и сподели, че това е знак от съдбата.

Емилия разказва как със съпруга ѝ Жорж Башур купили кучета за децата. Малко по-късно, разглеждайки паспортите на домашните любимци, се вцепенили от изненада. Кученцата били родени на една и съща дата с Феди, синът на Жорж Башур, който загина в автомобилна катастрофа през май 2018 г.

„Значи Феди се е върнал у дома”, споделила Камелия, когато научила историята. Тя е сред близките приятелки на Емилия в бранша и сред малкото, които доскоро знаеха тази твърде лична история. Идеята за домашни любимци се коментирала отдавна в семейството на Емилия. Дъщеря ѝ Мира и синът ѝ Иван, които са от връзката ѝ с бизнесмена Коко Динев, и София - наследницата на Жорж Башур от предишния му брак, дълго време искали кучета. Жорж и Емилия все отлагали да изпълнят желанията им, тъй като са доста заети, а домашните любимци изискват много грижи. Един ден, без въобще да са го коментирали, Жорж внезапно заявил, че трябва да отидат да изберат кучета. Певицата вярва, че това не е случайно, а понякога получаваме знак свише какво и кога да направим.

Отиде си едно прекрасно,възпитано,добро и с огромно сърце дете,което беше оценено и обичано от родителите си,от цялото си семейство,от приятелите си,от учителите си,от любовта на живота си - Деспина. Отиде си едно прекрасно дете,което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си,но Господ реши друго...Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос. Не са верни нещата,които се изписаха по медиите и нещата,които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг,който предизвика тази тежка катастрофа....В Библията пише:”Не пречете на децата да дойдат при мен,защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват,че ако Господ те обича,те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува,но показва пътя,по който трябва да продължим...Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент,трудно е да продължиш в такъв момент,но трябва да го направиш заради всички останали,които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим...Федка,почивай в мир - ние ще продължим живота си,но не без теб... Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on May 27, 2018 at 3:26pm PDT

Започнали да звънят по телефоните. Иван имал конкретно желание, искал джак ръсел, а момичетата – просто малки и сладки кученца. Емилия и Жорж отишли в столичен зоомагазин и веднага избрали кой Джак Ръсел да вземат. Имало още две кучета от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол. Били братче и сестриче. Емилия и Жорж избрали женското куче, но след минути променили решението си. „Гледаше ме все едно казваше: „Вземи и мен!”, споделя певицата за тъжния поглед на мъжкото кученце. Казала на Жорж, че не може да тръгне без него. Бизнесменът опитал да се противопостави, защото с три кучета вече ще се видят в приключение. В крайна сметка Емилия надделяла. Прибрали се вкъщи с кученцата.

След първоначалната еуфория, която споделили с децата, Емилия и Жорж се заели да разглеждат паспортите, за да проверят кога са следващите ваксини на кучетата. И тогава видели, че двете от породата Кавалер Кинг Чарлс шпаньол са родени на същата дата, на която и покойния Феди. Изненадата била голяма. Приели го за знак. Блондинката споделила с колежката си Камелия, която изтъкнала, че все пак Феди по някакъв начин се е прибрал вкъщи. В това вярват и Емилия и Жорж Башур, пише в. "Уикенд".

❤️

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on Nov 20, 2019 at 10:37am PST


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асан

    7 24 Отговор
    РАДЕВ-3 ГОДИНИ СИ ВЕЧЕ РЕЗИДЕНТ А НЕ СИ ПРОЧЕЛ КОНСТИТУЦИЯТА!!!!
  • 2 Светльо

    11 3 Отговор
    А смъртта на момчето не е ли знак на съдбата или само когато ви изнася!
  • 3 Тази ми се оврати още повече..!

    12 1 Отговор
    Не съм писала никога за нея, но където е намесена такъв тип жена, съсипва всичко..! Да пази Бог...!!!
  • 4 Рошко

    12 2 Отговор
    Е баш на тебе ли бе, аман от глупости бе спрете се, върнало се на баба ви хвърчилото
  • 5 Най-хубавото

    15 0 Отговор
    в случая е, че е взела и двете кученца, щяха много да тъгуват едно без друго. Остава само да ги гледат добре! :)
  • 6 Ani

    5 2 Отговор
    TAZI TAKA NARECENA NOVINA IA DAVCHETE VECHE 10 DENA , AIDE SPRETE SE VECHE. SHTO ZA NOVINA MOJE DA BADE TOVA, NA EMILIA IZGAZITE I JELANIETO I DA POKAJE KOLKO E SHTASLIVA S BOGATASHA, UJAS!!!
  • 7 J in x da k

    7 1 Отговор
    Тази ковра мъж не можа да си намери!!!
  • 8 Весело

    8 1 Отговор
    Я погледнете, как го е гепила с тия хищни ноктища за лицето! Кой нормален мъж ще седи така на снимка ...
  • 9 НИКЕ

    2 0 Отговор
    ОСТАВЕТЕ ДЕТЕТО ДА ПОЧИВА В МИР ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С ПАМЕТТА МУ !