Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 13:51 4 978 13

Сашка Васева била влюбена в един от най-страховитите мафиоти

  • сашка васева-
  • любов-
  • влюбена-
  • мафиот-
  • мафия-
  • ъндърграунда

Емблематичната фигура от ъндърграунда не отвърнала на чувствата ѝ

Сашка Васева е била влюбена в Поли Пантев, разкри самата тя. Двамата се запознават през 90-те години, а по онова време Сашка е гадже с момче, което работи при него. Пантев обаче ѝ е фен и поискал да се запознаят. "Покани ме на вечеря срещу Руската църква, със 100 рози. Масата преливаше от блюда. Почувствах се уважавана", разказва първите си спомени от Пантев Васева.

Вместо романтична нощ, шопинг в Милано или екзотична екскурзия, сикаджията ѝ предложил да правят бизнес заедно. Поискал да създадат музикална компания. По това време Пайнер още не съществувал, а Сашка трябвало да е продуцент.

Направили офис, но Васева направила огромната грешка да смеси професионалните контакти с личните и се влюбила в подземния бос. За да го впечатли дори го поканила на свой концерт в провинцията. Поли се появил със скъпа кола и огромна група охранители. Някой от местните обаче спукал гумите на автомобила и Пантев и момчетата му се изнесли веднага от мястото.

Васева не крие, че е търсила помощ от Поли в различни ситуации. На една Нова година била поканена да пее в известен столичен хотел, където празнували други представители на ъндърграунда. Те настояли да им изпее "Камъните падат", но Сашка отказала, тъй като всъщност песента не е нейна. Опитали да я сплашат като заключили озвучителя ѝ. Тя обаче не поддала и завършила участието си без да изпее емблематичния хит. За наказание ѝ платили с фалшиви долари.

Щом разбрала за измамата, Сашка се оплакала на Поли, а той ѝ сменил доларите с истински. Грижите, сигурността, уважението, които той ѝ демонстрирал, я накарали да се влюби по него и в един момент тя не издържала и решила да му признае чувствата си. Били в неговата дискотека една вечер, когато тя му казала, че е влюбена в него. Той обаче не откликнал на чувствата ѝ и ѝ казал, че не знае какво да каже.

Ядосана и обидена, още на другия ден Сашка отишла при него и му казала, че не иска повече да правят бизнес заедно. Васева твърди, че двамата никога не са имали сексуални контакти. Сашка не е сигурна, че Пантев наистина е умрял при покушението срещу него през 2001 година."Знае ли се, може и да е жив", смята тя, пише "Галерия".


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Урко

    36 2 Отговор
    Колеги, ами да вземем и тук да го преместим?

    Коментиран от #8

  • 2 Дельо хайдутин

    18 2 Отговор
    Искам Сашка на задна прашка. ХА ХА ХА!
  • 3 s7un7101

    23 2 Отговор
    Мама и дее*а и гнусната селска к*рва.... местиме много ясно
  • 4 Радо

    13 2 Отговор
    Аз пък си мислех, че се е влюбила в някой професор от СУ-то, като Даниел Вълчев примерно.
  • 5 Поли Пантев

    6 3 Отговор
    Сашка има яки цици тип хамбурски мискет ,най - якият анус има Боко ммммм тесняк и гъза му на вълни
  • 6 Поли Пантев

    6 3 Отговор
    Сашка има яки цици тип хамбурски мискет ,най - якият анус има Боко ммммм тесняк и гъза му на вълни
  • 7 мани мани

    6 3 Отговор
    нищо няма да местя, колеги... то направо ми се спаружи и вляна в топките чак... бягайте, че ще повръщам!
  • 8 Илиян

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Урко":

    Местим
  • 9 баце

    3 1 Отговор
    да го д------ сашшшке
  • 10 В е л и к и я

    4 1 Отговор
    Другите фолк певачки направо са академици пред тая мисирка ... !
  • 11 Fenski.

    2 1 Отговор
    Sashka vsashnost e Sasho.I e travestit.
  • 12 Грую

    0 0 Отговор
    Не беше ли Поли Генова бре? Какъв Пантев? "Дай ми любовта, дай ми любовта" ама какво, нещо май не станала работата . Дето викат руснаците : "На вкус и цвет, товариш нет". То затова и на Евровизията не станаха работите и не знам ако вместо Поли Генова бяха изкарали Поли Пантев да пее дали нямаше да е по-добре и Сашка Васева да му приглася и щяха да се случат нещата ама ядец.
  • 13 Чужд чар се е вселил в мен а аз не искам

    1 0 Отговор
    Баба Ванга през миналият век е казала ЗА СЪВЕТИ СЕ ОБРЪЩАЙТЕ КЪМ "ДЯДО ИВАН" !
    А песента на " Сашка Васева - Иване " е за "излекуване" !
    Супер мега хит е песента !