26 Февруари, 2020 07:00 8 461 0

Вашият хороскоп за днес, 26.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Забързан ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 26.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако трябва да сътворите нещо, то днес е вашият ден. Можете да разчитате, че ще имате достатъчно сили, за да се справите с каквото и да било, а и вкъщи няма да ви придирят.

Телец

Всичко ще се случва бавно и полека и това може да ви извади извън нерви. Бъдете по-спокойни, не всички работят с вашето темпо. Добри шансове да спечелите нещо допълнително, но избягвайте да правите компромиси (особено със съвестта си).

Близнаци

Днес ще сте много по-сериозни и разсъдливи, ще се отдадете изцяло на стремежа си да подобрите собствеността си. Ще сте много по-консервативни и трудно някой ще ви внуши нещо новаторско. Критично ще гледате на нещата, но пък това ще помогне на идеите ви да намерят подходяща почва за развитие.

Рак

Днес ще трябва да водите някои сериозни разговори, относно отношението ви към належащи проблеми и това на хората, с които работите. Добре е поне да изслушате събеседника си, преди да му кажете какво сте решили.

Лъв

Сериозни психологически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие винаги сте успявали да се справяте в подобни ситуации, но днес ще е доста по-изнервящо. Май освен да мислите положително, друго не ви остава.

Дева

Мислете позитивно и гледайте оптимистично на живота, това е от голямо значение днес. Позволете си да се почувствате свободни и да бъдете себе си, независимо дали ще получите одобрение и дали ще ви забележат. Денят може да е изключително добър, стига да не бъдете лениви, може да материализирате неща, които доскоро са изглеждали нереалистични.

Везни

Грижите ви днес ще са много по-малко, ще се чувствате доволни от живота. Късметът ще е с вас, очаквайте добри новини и приятни изненади. Хубав ден за явяване на изпити, а също и за срещи със съмишленици. Вечерта си позволете някои малки удоволствия.

Скорпион

Бъдете спокойни и не действайте прибързано. Претоварването ви с работа няма да ви донесе кой знае какви привилегии. Намерете начини да се освободите от натрупалата се умора. Любими занимания и хора ще ви помогнат да се освободите от стреса.

Стрелец

Днес ще успявате да съзирате причините за явленията, ще сте почти като ясновидци. Не се възгордявайте, това е временно състояние, макар да имате потенциал за развитие.

Козирог

Добър шанс за влюбените, стига да не говорите прекалено отвлечено и да не мърморите за щяло и нещяло. Днес може да получите интересни предложения, не ги отминавайте с лека ръка. Справедливостта ще е основният ви мотив за действие, все пак не забравяйте да бъдете преди всичко човечни.

Водолей

Никой няма да е в състояние да ви разубеди, че онова, което правите не е правилно. Вие сте готови да отстоявате себе си и това, разбира се, е чудесно. Обстоятелствата ще ви накарат да мобилизирате всичките си сили, за да се превърнат идеите ви в реалност.

Риби

Днес е малко по-забързан ден, в един момент ще се окажете затрупани с работа за цяла седмица, а срокът най-вероятно вече ще е отминал. Не се пришпорвайте, защото по този начин нищо няма да свършите, по-добре разделете работата с колегите си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА