Last news in Fakti

3 Август, 2012 10:28 8 505 3

22-годишен загина след затискане от дърво

  • мъж-
  • загина-
  • затиснат-
  • дърво

22-годишен мъж  загина от затискане от дърво. Той е бил приет в спешното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен на 2 август сутринта с тежка гръдна травма, получена от затискането. Въпреки спешната и адекватна лекарска намеса, пациентът е починал от несъвместимата с живота травма, съобщиха от болница "Иван Селимински".

Според областната дирекция на МВР, инцидентът е станал при товаро-разтоварителна дейност.

14-годишното дете, което бе в кома, след като падна от колело, вече е добре, съобщиха от болницата. Момченцето е изведено от реанимация и настанено в отделението по неврохирургия.

На 31 юли, 1 и 2 август спешна помощ в болницата са потърсили 150 души. Хоспитализирани са 73 от тях. Шест човека са пострадали при пътни инциденти. Само един от тях е приет в неврохирургия с комоцио. На останалите е оказана медицинска помощ, не се е наложила хоспитализация.

За периода са извършени 28 операции и 16 раждания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спешулина

    0 0 Отговор
    Заглавието на статията или картинката СА ОБЪРКАНИ? Паднало дърво ,паднал от колело, пътни инциденти! Ами поставете автомобил на областната дирекция на МВР, падналото дърво,падналото колело!
  • 2 куку

    0 0 Отговор
    Аман от неграмотни "товаро-разтоварителна"
  • 3 шофьорът

    0 0 Отговор
    До куку и спешулина,прави сте,статията не е издържана правилно.Хубавото е ,че детето се подобрява.Приятен ден!