Last news in Fakti

12 Март, 2020 09:31 54 371 75

Ванга: Извънземните идват през...

  • ванга-
  • пророчество-
  • извънземни-
  • космос-
  • нло-
  • връзка-
  • предрече

Пророчицата е предрекла, че унгарска апаратура ще засече сигналите от Космоса

"Запомни! След 200 години човекът ще установи контакт с братя по разум от други светове. Унгарска апаратура ще улови най-напред сигнали от Космоса... А истината за този Космос трябва да се търси в старите свещени книги".

Това споделила Ванга пред своята кръщелница Красимира Стоянова през май 1979 година. Роднината на петричката пророчица записва историята за пророчеството в книгата си "Ванга", а простата аритметика показва, че първата среща на човечеството с извънземните "братя по разум" ще бъде през 2179 година, предава novini.bg.

"Дотогава човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития, ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра", казва Ванга пред дъщерята на сестра ѝ Любка и точно тогава добавя знаменитата си фраза, че "ще дойде на света най-старото учение, но Сирия още не е паднала".

През 1981 г. при пророчицата пристига ливанският журналист Абдел Амир Абдала. "Ливански журналисте, приближи се и седни тук! Шофьорът да излезе", казва Ванга.

"Това беше първият сигнал, който ми разкри силата на Ванга. Как разбра, че шофьорът е в стаята?", описва впечатленията си Абдала в политическия седмичник "Ал китах ал араби" в Бейрут.

"Слушай - казала пророчицата на Абдел, след като взела подадената от него бучка захар - твоят баща и твоята майка са живи и са в Ливан. Ще имаш седем деца и когато станеш на 42 години, ще бъдеш свидетел на голяма война, но няма да ти кажа кой ще я направи".

След това продължила: "Вашите отношения със Сирия трябва да бъдат много добри. В бъдеще тези отношения ще станат и още по-добри."

Пророчицата замълчала за миг и после добавила: "Чуваш ли, в този момент в Бейрут има война. Този огън ще се загаси, но след това пак ще пламне".

Връщайки се в Ливан, Абдел потърсил в архивите и намерил материали, в които се казвало, че в същия ден - 2 декември 1981 година - в западната част на Бейрут е имало въоръжен сблъсък между две организации.

Ванга се оказва права по отношение на приятелските отношения между Сирия и Ливан. На 15 октомври 2008 г. двете страни официално стартираха дипломатическите отношения помежду си, за първи път от 60 години насам, след като Ливан получи независимостта си.

Но това не е всичко. Ванга вещае кръвопролития и безредици в Никарагуа пред високопоставен представител на държавата през 1978 г. Гостът изразил надежда, че там скоро обстановката ще се нормализира поне отчасти. Петричката пророчица обаче му казала: "Не, още много кръв ще се пролее там. Реки от кръв ще текат. Какво още ви чака, не можете да си представите!".

Потвърждение на думите на Ванга идва през пролетта на 2018 г. Кървавите протести срещу президента Даниел Ортега доведоха до смъртта на близо 100 души и стотици ранени. Повод за демонстрациите бе подготвяна промяна в системата за социално осигуряване.

Ванга продължава с мрачните си прогнози за бъдещето на света пред своята кръщелница и навръх Бъдни вечер през 1981 година.

"Ще има после и години, когато градове и селища ще се рушат от земетресения и наводнения, природни катаклизми ще разтърсват земята, ще вземат връх лошите хора, а крадците, пияниците, доносниците и блудниците няма да имат брой", гласяли мрачните прогнози на пророчицата.

И добавя: "Между хората ще се създават нетрайни, съмнителни връзки и ще се разпадат още в началото. Чувствата силно ще се обезценят и само лъжливата страст, по-точно амбицията и егоизмът ще са стимули за отношения".

Ванга е категорична, че много хора започват да се връщат по селата и този процес ще продължава.

"Най-добре са тези хора, които живеят в планината, на високото. Взима си жената хурката и си преде. Закара си овчиците на паша и си пее. Намерят се с мъжа си и се налюбят. Гледат си децата как играят по поляната и си живеят... А в големите градове е нещо страшно: виждам хората как тънат в тиня до шията. Минават пред мене и всеки носи табела на врата си, на която пише:"Аз съм лицемер", "Аз съм крадец", "Аз съм лъжец", "Аз съм измамник", "Аз съм подлец", споделя пророчицата.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 164 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ей дърто сапри да говориш глупости

    63 205 Отговор
    Пълни дивотий😂😂😂😂😂

    Коментиран от #62

  • 2 Гост

    173 20 Отговор
    Абе стига сте и ,,вьртяли,, костите на жената....ИЗРОДИ.

    Коментиран от #48, #63

  • 3 БАН

    72 77 Отговор
    Такава и подобна новина е дрстойна за медията и подобните Ви! Закрийте ВУЗ овете и БАН и продължавайте да вярвате в чудеса и тинтири минтири!

    Коментиран от #19

  • 4 ДОКО

    188 39 Отговор
    ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ВЕЧЕ ТУК...ИМА ЕДИН ДАЖЕ ЖИВЕЕ В БАНКЯ..КАЗВА СЕ БОКО

    Коментиран от #16, #44, #64

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ХХХ

    90 15 Отговор
    Ай стига сте писали простотии и оставете нещастната жена на мира.
  • 8 Мили дебили

    73 21 Отговор
    Освен това Ванга е предвидила , отпадането на Ливърпул в продължението!
  • 9 Тая дигаше 200 на лежанка

    12 38 Отговор
    😂😂😂😂😂😂 за броики
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Вангелия

    65 34 Отговор
    Боко ке пукне от короната през месец октомври лето Господне 2020.

    Коментиран от #61, #68

  • 12 NSDAP

    46 101 Отговор
    Само идиотите и психично болните вярват на пророци,гадатели,вещици,магьосници като Ванга, Нострадамус,Севда някакви си и др.Прост народ,слаба държава!Закривай Булгаристан!!!

    Коментиран от #17

  • 13 злобар

    67 20 Отговор
    Женицата просто е сбъркала времето защото те отдавна са сред нас , даже си имат и партия на име ГЕРБ.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Коко

    43 51 Отговор

    До коментар #4 от "ДОКО":

    За този от Банкя не знам да ли е извънземен. Извънземните ги видях на Позитано, щели да дойдат след 200години, не е вярно това..на 09.09 1944г били дош ли, и не тънеха в тиня с "АРМАНИ" бяха, вярно на вратовете си носеха табели..ние сме..крадци, убийци, мародери и мошеници..но не ни пука...така пишеше бе...верно...

    Коментиран от #20

  • 17 хахаха

    61 26 Отговор

    До коментар #12 от "NSDAP":

    затова ли русия е толкова слаба че цял свят трепери от страх да не се наложи да се бият с русия ...

    Коментиран от #28

  • 18 ефекта на пеперудата

    44 2 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    когато се разпусне една държава и контрола се оттърве психично болните се смесват с обикновенния човек ... ти си жив пример за това
  • 19 Рошко

    22 3 Отговор

    До коментар #3 от "БАН":

    То пък щото вузовете, освен да крадеш и лицемерничиш, от обикновенните хора е много достойно
  • 20 Токо

    19 16 Отговор

    До коментар #16 от "Коко":

    Верно бе Коко, и у наше село ги има, да бе...по планините овци падяха..чобани бяха и неграмотни, че като дойдоха доле по селата и градовете...стана една тя...дане дава господ да се повтаря. Па питам ги тогава аз...абе другари иазвънземни с какво дойдохте бре? А те ми викат..как с какво бре....С Т-34..
  • 21 лапни го да свирне

    28 9 Отговор

    До коментар #15 от "😈 Сатаната":

    Както и да се пишеш, все същата неграмотна помашка мюсла си оставаш! Ще гориш в ада с мохамеда педофил и ще лапаш дявоския хой!
  • 22 Реалист

    65 3 Отговор
    "ще вземат връх лошите хора, а крадците, пияниците, доносниците и блудниците няма да имат брой". Това описва идеално България.
  • 23 Бегай бе

    13 24 Отговор
    В стари ,,свещенни,, книги, можете да намерите всякакви глупости, но не и нещо за космоса, докато в нови по-скоро ,,свещенни,, книги, като четивата на С. Хокинг например, ще откриете много за космоса. Как па не предсказа от какво се състои препарат срещу мутирали вируси например, нещо положително, полезно за човешкия вид, само глупости в мозъците на невежите
  • 24 Последния софиянец

    55 1 Отговор
    Крадците, пияниците, доносниците и проститутките няма да имат брой. Това е точно за 2020 г.
  • 25 Бреййй

    24 12 Отговор
    Е каква техника ще да има Унгария та точно те ще засекат извънземни ??? китайци, хамериканци, руснаци наливат милиарди за апарати в космоса с невероятни технологии па изглежда, че унгарците ще ги надминат от раз, брейййй

    Коментиран от #27, #49

  • 26 Към бъдните

    10 5 Отговор
    200 години, колко поколения са? Може да се случи всичко. Но не и за нас. И Жул Верн е признат за познавач. Само дето дядо ми по ереме на ТА-1 не си спомня нищо казано за андроид, айфон и т.н.

    Коментиран от #31

  • 27 Последния софиянец

    34 4 Отговор

    До коментар #25 от "Бреййй":

    Това че се наливат милиарди в нечии джобове не е гаранция за успех. Големи изобретения се правят в гаражи.
  • 28 NSDAP

    13 37 Отговор

    До коментар #17 от "хахаха":

    Никой не го е страх от азиатските кочини Турция и Русия.Виж,Иран вече е друга бира,но Русия и Турция никой не ги взема на сериозно.Путя води Русия към крах,а Ердо води Турция към тотален колапс,като съвсем скоро ще трябва да научим кюрдският,защото новата ни съседка ще се казва Кюрдистан.

    Коментиран от #72

  • 29 КУРнинов

    11 26 Отговор
    Унгарска апаратура. А защо не е руска апаратурата казала ли е? Казала е но го подминавате! Раша тогава няма съществува!
  • 30 Грую

    9 1 Отговор
    Дано коронавирусът не първия контакт, че са отече работата!
  • 31 ППМартин

    16 2 Отговор

    До коментар #26 от "Към бъдните":

    Прочети ,Атомния човек, на Любен Дилов баща.Издадена 1958 г.

    Коментиран от #33

  • 32 нострадамус

    10 6 Отговор
    Човечеството вече е установило такъв контакт с корона вируса - той е брат по разум, а както не е известно на масите той е с извънземен произход или иначе казано идва от друга планета за да унищожи хората като запази инфраструктурата!
  • 33 дилов

    5 20 Отговор

    До коментар #31 от "ППМартин":

    Като му гледам сина на тоя на какво дередже е - нема кво изобщо да го четем бащата! Сигурно е написал куп глупости!
    Аз чета само четиристишията на Нострадамус и ДНК веригата на корона вируса, другото са празни приказки и по-добре чети - Шехерезада!

    Коментиран от #51

  • 34 Шогун

    3 3 Отговор
    Шойле- Бьойле
  • 35 вярно

    30 1 Отговор
    Кое от тук казанато не е вярно и сега в големите градове?
    "Минaвaт прeд мeнe и вceки нocи тaбeлa нa врaтa cи, нa кoятo пишe:"Aз cъм лицeмeр", "Aз cъм крaдeц", "Aз cъм лъжeц", "Aз cъм измaмник", "Aз cъм пoдлeц", cпoдeля прoрoчицaтa."
  • 36 Симеон

    14 0 Отговор
    Моля, Алфа Вълка да обясни какво се съдържа в никнейма му, или кое е породило неговото създаване.

    Коментиран от #42

  • 37 РандомА

    15 0 Отговор
    Породено е от Отклонения и тъпотия, смяташ се за орижинален а е поредния тъпчо което единствено занимание е да пише в коментари !!!
  • 38 Да да

    6 0 Отговор
    Съгласен съм Рандоме
  • 39 Бета Лисица

    4 0 Отговор
    Хи хи 🌺
  • 40 Гост

    13 0 Отговор
    Този алфа помияра е толкова прост.и отвратителен в коментара....
  • 41 шопо

    2 1 Отговор
    че ги посрешна!
  • 42 То е ясно

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "Симеон":

    Ми комплекса за малоценност, какво друго ?!
  • 43 мани мани

    3 4 Отговор
    това може да го изрече всеки :)
  • 44 ttt

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "ДОКО":

    Онзи с големите уши и празната глава?
  • 45 вярващ

    17 4 Отговор
    неверници и в бога не вярвахте ама страшния съд дойде честит ви корона вирус

    Коментиран от #47

  • 46 Николай

    1 0 Отговор
    И ???
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 соросоидни кърлежи

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    "Аз съм лицемер", "Аз съм крадец", "Аз съм лъжец", "Аз съм измамник", "Аз съм подлец" ЗАЩОТО СЪМ ДУПЕТАТ вече не знам кой мандат
  • 49 Гейза

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Бреййй":

    Мейза отговори
  • 50 ЖИВЕ

    4 1 Отговор

    До коментар #47 от "Короната":

    той ги създава за непоправими грешници като теб, мухо нещастна

    Коментиран от #52

  • 51 самуил

    10 5 Отговор

    До коментар #33 от "дилов":

    Не забравяй, че делфийския Оракул е роден в Родопите и гена му е Български. Нострадамус има 2 - 3 неща сбъднато - всичко му е в се в бъдеще време или го взаимства от други съвременни оракули. Ванга познава на ХИЛЯДИ ХОРА ВСЕКИ ДЕН ДО СМЪРТТА СИ. Иди на Перперикон и виж къде е бил Оракула и кервани как са вървели с дарове там...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 самуил

    3 3 Отговор

    До коментар #52 от "Короната":

    Трудно се потиска веланието да се изкажеш, дори да няма какво да кажеш

    Коментиран от #54

  • 54 Короната

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "самуил":

    разбирам те, но няма как да ти помогна
  • 55 МП4

    14 1 Отговор
    Извънземните са в нас, гена е заченат в човечеството. Който вярва че е произлязъл от маймуната в зоологическата градина е глупак. Целия този свят е един огромен експеримент..Ние хората сме последния биологичен , естествен разум , последния "проект" на създателите..Разума е в нас , от тук нататък само машини...С пълна пара. А това че излиза един клоун и казва какво е станало преди милиони години, за мен е пълна смехотвория...Живота на човека е средно 40-50 год , колко поколения назад, колко ери, апокалиптични състояния на планетата Земя са се случили, преминали, та да ми излиза някакъв и да ни учи какво пишело в учебниците. И какво се говори и знае. Четете това което е удобно на някои над вас, така с векове наред :)..Никои не може да каже какво е било, само предполагаме , няма живи, записките и изследванията са пълни глупости. Извънземни е имало и ще има ,те са до вас

    Коментиран от #56, #65, #73

  • 56 А сега де

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "МП4":

    Интересна теза изложи, би ли споделил от къде са източниците на тези твои познания, благодаря!
  • 57 Коко Джамбо ей хей

    1 3 Отговор
    А пък на Грета, петричката врачка е казала: "Гретеноиди от всички страни, съединявайте се!"
    А пък на Кукумицин Вучков му е казала: "Не се прави на русофил, а си мери кръвното и преди обед и след обед..., а пък на екрана да се пениш по- помалко, че иначе нема да си довършиш предаванията и ще те гледат после абдалите к`ви ги плещиш, ама на видеозаписи."
  • 58 непознат

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Не ти ли е срам да пишеш така за баба Ванга?Лека и пръст,безделник.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Ванга е незаменима пророчица

    11 4 Отговор
    Такива ,като Ванга ,това са преродените пророчици от Старият завет .В Новият завет -Откровението на Йоана,всяка глава отговаря на един човешки век.21 глава отговаря за 21 век.Важни са 6 и 8 пасаж.За крадците ,лъжците ,убийците ,идолопоклониците добро не ги чакаДаване на милиарди за самолети ,които не съществуват,вместо да се дадат за здравеопазване.За лошите хора се подготвя планета,те няма да се прераждат на Земята,Земята ще се изчисти от тъмни сили,съществуваши от векове.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Стойка Божкова

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ДОКО":

    Е,този коментар вече ме разсмя от сърце,много точен
  • 65 Ами да ти кажа, братче

    2 2 Отговор

    До коментар #55 от "МП4":

    Прав си 😁 В крайна сметка Историята нали се пише от победителите. Та е пълна с измишльотини. От поне 10 години все повтарям, че свестните и истински литературни творби, като романа Хоро на Страшимиров, не се изучават, докато място за патетични измишльотини все ще има. Но ти не се отказвай, трябва с нещо интелектуално да си занимаваш ума, за да не затъпяваш, търси си.
  • 66 каАнаЛизатора

    1 1 Отговор
    covid ще ви оправи това дали го е предрекла
  • 67 AНА

    1 2 Отговор
    Не мога да коментирам ништо относно пророчествата на баба Ванга. Лично за мен, тя беше маша в ръцете на комунистите-забранено е да
    посещаваш църква, а пред дома на Вангелия пълно с големци и голтаци от цяла БЪЛГАРИЯ.Дори и да е имала предполагаеми видения, те с нищо не помогнаха на народа ни .С кой неен съвет, се сплотихме,А може би саветите са били само за това как да бъде по-добре-обрана държавата ни,как да бъде съсипана културата ни .Не вярвям в нищо предрекано от нея, защото тя предрека, че ще бъдем монархия.А властва анархия

    Коментиран от #71

  • 68 Момчето

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "Вангелия":

    Всичко е в божиите ръце. Дано и част от нас да видят спасението Господне. Ако ли не Господи Помилуй!!!
  • 69 Дръвчо

    2 1 Отговор
    Стриже си Бойко овцете в България па жена му преде в Барселона, детето си играе край басейна па литне с фалкона та се намерят и налюбят. Е те това е пророчество.
  • 70 Kолю куция

    3 1 Отговор
    Това е за 3та плътност човеци,Който успее да премине в 4та няма да преживява нищо от казаното от Ванга.сега са времената за промяна.Но като гледам кой-къде-как коментира още мнооого ше останат в 3та плътност с 5жи,с Рептилите,с тайната държава,с федералният резерв,с Чипа който ще им го турят и с Якият Контрол.сами ще сте си виновни.Забравихте Господ,Молитвите и Милосърдието към всичко и всички...
  • 71 Пише се нищо Ама много си неграмотна

    0 0 Отговор

    До коментар #67 от "AНА":

    Пише се нищо В кой клас си.Иначе всички сте компетентни
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 хей

    1 0 Отговор
    и по селата е пълно с извънземни, ама половина та отидохме всофия.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.