Last news in Fakti

20 Март, 2020 13:32 4 567 15

Мария Илиева изненада с признание

  • мария илиева-
  • сащ-
  • преместване-
  • държава-
  • глобален свят-
  • поп певица-
  • професионални ангажименти

Поп певицата предизвика бурни вълнения в мрежата с изненадващото решение, което е взела

Поп певицата Мария Илиева наскоро направи изненадвщо признание за личния си живот, което остави много от нейните фенове в ступор.

Изпълнителката, която направи фурор с участието си в миналия сезон на "Като две капки вода", е предприела съдбовна крачка, за която никой дори не подозирал до сега.

В свое скорошно интервю изпълнителката призна, че честите ѝ пътувания до САЩ, където има професионални ангажименти, не са само по работа.

Оказва се, че Илиева се е пренесла да живее в Америка, където се чувства много по-спокойна и щастлива. Неотдавна в социалните мрежи гласовитата брюнетка показа и колко добре си живее в слънчев Маями, без обаче да уточнява никакви детайли.

💙💙💙 Miami vibes 2020 #besttime #love #happinesiseverywhere #myboy #Alexander

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on Mar 6, 2020 at 10:47am PST

"Всъщност живея там от време на време със сина ми. Имам проекти по които работя, защото ми е интересно да обменям мисли, идеи и опит с хора от американския шоубизнес, който ни е доста далечен тук у нас. Имам планове, но нещата не се случват толкова бързо", призна певицата пред Николаос Цитиридис наскоро. Но все пак добави:

"Светът е толкова глобален, че няма никакъв проблем да прескачаш географските граници, които си пожелаеш. По-скоро предизвикателствата, тези които са в главата".

Припомняме, че тази година Мария Илиева навършва 20 години на сцената.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    29 1 Отговор
    Я пък тая. Пуфня. Имала проекти. От кога е станала архитектка? Да е жив и здрав тъпкача,че ще види едно маями
  • 2 Последния софиянец

    20 0 Отговор
    Случайно да е чула, че САЩ затвориха границата за европейци.

    Коментиран от #3

  • 3 ЕсСиотиде

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния софиянец":

    Той ЕС ще се разпадне скоро ... та може и да не важар првилата ... идвам сега от пазара и хората казват, че ще затворят сергиите даже за плодове за да ходят хората в иначе грам незащитените немскоезични магазини. Познайте пак как фалираме родното в името на това, че Меркел онзи ден изрева че не трябва нищо да се затваря, че ще има падне икономиката. И защо трябва да ядем италиански деликатеси и да пием немски бири ... като уж се пазим от вируси и не искаме да пътуват и тирове и какво ли още не от заразени територии към нас ?!?!? Вируса доказано идваше от западна Европа към изток, обратно на логиката, че в Китай се е зародил. Виждаме как и Турция и Русия се заразиха след нас ... защото посоката беше обратна. Така че англосаксонските развъдници на вируси ако може да спрат да ни изнасят продукти, за да им поддържаме икономиката даже и в бедствия. В България си имаме достатъчно от всичко за да си живеем самостоятелно !
  • 4 разпутин

    17 2 Отговор
    кой и плаща масрафите на тая шафрантия ?
  • 5 Ения

    5 7 Отговор
    Защо сте толкова прости?
  • 6 Магелан

    7 2 Отговор
    О Мимо,Мимо Америка не ти връзкарата София където всички набедени певци си бъркате в гащите и си правите илюзия че сте някакви изгорели звезди?В Маями даже и няма да искат да им те слушат като улична певица на френски шансони?Там трябва да се доказваш ежеменутно.Не като да ти висът 4,5 меаеца реклама в Бургас че ще пееш лятото и се провали всичко защото никой не искаше да те слуша.
  • 7 Бачо Киро

    10 1 Отговор
    Ало Факти, оня ден пуснахте същата новина и понеже на всички им е през хОя решихте да я пуснете пак, а? Кой го боли фара какво е решила някаква си паразитна певица? Само за едно става като я гледам и пак не е сигурно...
  • 8 Местя го.

    9 2 Отговор
    Ако не беше и тя на поточната лента за тъпчене на луканка, не Маями. В някой гръцки хотел щеше да е камериерка. Че и била предизвикала фурор. Не вярвам някой освен близките ѝ, да му дреме. Аз бях ѝ забравил фейса даже. Не ѝ завиждам, не хейтя! Просто "зорлян" ни врете в лицата подобни "лешникотрошачки" и "джендърчета" а да и Криско.
  • 9 Открила е

    13 2 Отговор
    Черен шпек на промоция !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 що що що

    6 3 Отговор
    Госпожа Илиева се слави с постоянния си нагон!Да се надяваме че зад океана ще намери огромни вейдърски мечове които ще жужат в отверстията и!
  • 12 ПЕНКО

    4 3 Отговор
    НЯМА КАК НОЛМАЛЕН ЧОВЕК ДА Е ЩЯСТЛИВ И СПОКОЕН В САЩ И ОСОБЕННО В МАЙАМИ КЪДЕТО КЛИМАТЪТ Е ПРОБЛЕМ , А МЕЖДУХОРСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ СА ПРЕДИМНО ФИНАНСОВИ !?!?!? ТАМ ВСИЧКО Е ЛИЦЕМЕРИЕ И БИЗНЕС И СЛУГИНАЖ И ТУК -ТАМ РОБСТВО ЗА ХЛЯБ !!!!!!!!!!!!
  • 13 гост

    6 1 Отговор
    На последният й концерт в Бургас едва събра 200 души, които я викаха на бис, но тя отказа понеже беше възмутена от бройката. Та да си седи там и да се припича на слънце, щом може. Със сигурност е скатала някое милионче, преи 15г. беше доста вървежна.
  • 14 Комод

    5 0 Отговор
    Мария, яка оран на котето нищо друго.
  • 15 въпросче

    3 1 Отговор
    Марийке,какво е fuckdown,което е написано на фанелката ти?!