31 Март, 2020 07:00 7 446 0

Вашият хороскоп за днес, 31.03.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще е последният мартенски ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 31.03.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Последен ден на март, но не това ще е акцентът днес, а фактът, че пролетта все по-бурно се развива и всичко около вас разцъфтява. Това сякаш ви дава крила. Творете и обичайте, най-големият смисъл на живота.

Телец

Добре би било да имате по-малко вземане даване с държавни служителки. Изобщо днес всички жени ще успяват да ви подразнят по някакъв начин. Замислете се дали причината не е във вас, все пак константната величина сте вие.

Близнаци

Днес всичко ще се случва в движение, така че имайте нагласата да систематизирате нещата, за да не пропуснете нещо важно. Ако нямате секретарка, поне си носете органайзер и си слагайте напомняния на телефона.

Рак

Едва ли това ще е най-ползотворният ви ден, но пък можете да научите някои интересни неща. Само не се впечатлявайте прекалено, хората говорят какво ли не. Не позволявайте на някакви си злобни приказки да повлияят на настроението ви.

Лъв

Ще имате достатъчно сили и време да се справите с всичко, което ви се изпречи на пътя. Изобщо днес нещата при вас ще стават по лесно от обикновено, не пропускайте тази възможност.

Дева

Не е лошо да обърнете повече внимание на паричните въпроси. Разпределете средствата, приключете със сметките за миналия месец. Внимавайте с яденето, не яжте докато говорите по телефона или гледате телевизия, ще ви се отрази зле на стомаха.

Везни

Доста добър ден, ако се налага да работите с група, ще успеете добре да се сработите с екипа. Днес е подходящ момент и ако трябва да организирате някаква дейност, свързана с много хора, физическата работа оставете на заден план.

Скорпион

Бихте могли да докажете професионалните си качества, стига да не се колебаете и разсейвате прекалено дълго. Не страдайте от скрупули, че може да изместите някого, просто покажете на какво сте способни.

Стрелец

Подходящ ден за вземане на изпити, дори и такива, свързани с професионалната ви реализация. Мащабните дела също биха потръгнали успешно. Най-перспективни днес са контактите с хора зад граница.

Козирог

Може би ще чувствате известно напрежение, но по-неприятното е, че и всички около вас ще го усетят. Започнете деня и приключете месеца с разчистване на ненужните хартии, старите вестници и всичко безполезно.

Водолей

Не винаги компромисите са нещо лошо и обидно. Бъдете готови поне да изслушате чуждата гледна точка преди да решите каквото и да било. А решение, удобно за всички страни винаги се намира, макар и с цената на някой друг компромис.

Риби

Ежедневието така ще ви погълне, че няма да имате време за празни мисли. Добре е да обърнете по-сериозно внимание на здравето си и да не презирате топлия чай с мед за закуска.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА