Last news in Fakti

22 Март, 2020 11:42 16 450 62

Моника Валериева чукна 30

  • моника валериева-
  • рожден ден-
  • празник-
  • карантина-
  • плеймейтка

Моделът отпразнува рождения си ден далеч от клубовете и блясъка

„Когато целият свят е спрял, аз не искам да спирам да вярвам, че доброто побеждава, че любовта съществува, че животът ни дава уроци, за да ги научим, че продължаваме напред. Благодаря на всички, които докоснаха моя свят“. Това написа Моника Валериева, която на 20 март празнува своя рожден ден, цитирана от Tialoto.bg.

Плеймейтката, която става на 30 години, използва социалната мрежа, за да покаже, че мисли положително и въпреки, че си стои у дома, ще намери начин да отбележи някак своя празник. Валериева изтъкна, че е благодарна както на близките и приятелите си, така и на своите врагове:

„Всеки ме научи на нещо... Не ми бе нужно извънредно положение или карантина, за да го осъзная, на тази възраст. Щастлива съм“, написа още тя.

Моника получи множество поздравления за рождения ден, а сред тях бе това и на нейната близка приятелка Светлана Гущерова.

През последните дни красавицата споделя най-различни публикации, свързани с информация за коронавируса. Един от постовете ѝ пък е снимка на дървена къща, намираща се в гората, на която пише: „С корона или без корона, стоенето далеч от хората винаги е добра идея“.

Here I am 🐒 #already #holiday

Публикация, споделена от Monika Valerieva (@monikvaleriee) на Фев 12, 2020 в 11:07 PST


Поставете оценка:
Оценка 1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    109 1 Отговор
    Офффффф.......аман....
  • 2 Селянин

    131 3 Отговор
    Коя е Моника Валериева !!?

    Коментиран от #4, #6, #7, #42

  • 3 Въпрос ?

    104 1 Отговор
    Чукна 30 г ..... ама нея кой я чукна ?

    Коментиран от #39

  • 4 Факт

    98 1 Отговор

    До коментар #2 от "Селянин":

    Еднондевка.
  • 5 Професор по Стоманобетон

    88 3 Отговор
    Аха,30,ама докато е била на 16.може би 3000 вече.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Заро

    45 0 Отговор

    До коментар #2 от "Селянин":

    Една дето го може много..

    Коментиран от #20

  • 8 Бай Георги

    47 4 Отговор
    Ох,чукниш ли 30,си в историята и блянове,какво е било преди 10.
  • 9 Гост

    56 2 Отговор
    А колко са я чукнали досега.............
  • 10 Да да

    24 1 Отговор
    Професионалисти сте. Добре пояснявате за възрастта, зашото кофти но годините не я жалят.
  • 11 Муада селянка търси муж

    68 1 Отговор
    На средна възраст съм. Живея си скромно и достойно на село до чешмата. Мъж не съм имала, щото тука са останали само дъртаци и страхливци. Имам три сестри, все омъжени, и живи родители. Обичам домашния уют, природата, виното и ракията. На бала пих уиски и много ми хареса квадратното шише. Мога да карам комбайн и трактор, както да ги бутам и дърпам, ако закъсат. Ама само по асфалта, щото иначе затъвам до коленете в кал. Имам мотор „Иже“ с кош. Когато валя големият дъжд и отнесе моста сама пренесох на гръб 73 овце, 14 кози и 4 пръча + каракачанките и бай Митьо с магарето. Най ме озориха пръчовете, щото трябваше да ги свалям от сливите. Помня, че бай Митьо се кръстеше и мърмореше: „Ох, леле, божкеее, на кое ли добро момче ще му почерни живота този дзвер?“. Хакнах му един шамар, да са сафиряса. И сега ме заобикаля, като ме види. И все ходи на реката да си търси златния мост. Мен в село много ма почитат и уважават – и мъжете, и жените. Но си търся мъж, че не се търпи вече. Заран все се събуждам изпотена и ми е едно криво и пусто на сърцето и душата. Мога да готвя, но по ми харесва да мачкам някой мъж с голи крака, когато е настинал. Той стене, пъшка и се гърчи, а аз мачкам ли, мачкам… Търся си мъж, да не е много учен, че да има за какво да си говорим. А пък и те, учените, все са едни кекави и с очила и ризи. Да си седи вкъщи и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старците, че аз като тръгна на лов, по два три дена се пилея по пущинаците

    Коментиран от #15, #18

  • 12 Чукча

    41 2 Отговор
    Помислих че си е спретнала оргия с 30
  • 13 Муада селянка търси муж

    25 1 Отговор
    Да си седи вкъщи и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старците, че аз като тръгна на лов, по два три дена се пилея по пущинаците. Ама празна не се връщам. На барове и доктор не ходя. Искам само да ме обича и да си правим деца. Няма да го бия или да го товаря с много работа, да не се повреди. Просто читателка. Мъжете да оставят телефон за връзка.
  • 14 Оня Уестия

    30 1 Отговор
    Малииии, тааа баце как са а натрътила на снимката, ка ша я напна у газо....

    Коментиран от #17

  • 15 Някой си

    34 0 Отговор

    До коментар #11 от "Муада селянка търси муж":

    Много добре написано!
    Посмях се от сърце :)
    Благодаря!
  • 16 Привет

    49 0 Отговор
    Тая кат я гледам 30 ги е чукнала още на 15 години
  • 17 Някой си

    26 1 Отговор

    До коментар #14 от "Оня Уестия":

    И после и го дай под маската :)
  • 18 Малка Пенка

    14 2 Отговор

    До коментар #11 от "Муада селянка търси муж":

    Много добро.Се идно ми описваш живота кат един Илин Пилин си .Обичам та!

    Коментиран от #22, #24

  • 19 холивуд под карантина

    17 2 Отговор
    Има всички физически данни да е добра съпруга ...

    Коментиран от #23

  • 20 Селянин

    13 2 Отговор

    До коментар #7 от "Заро":

    Ела да видиш секретарката на кмета ко праи.И теленце сукалче ще и завиди.
  • 21 БАТЕ НЕЦИ

    33 2 Отговор
    ТАЯ ПАРЦАЛЕСА НЕ БЕШЕ ЛИ ПРИЕЛА ИСЛЯМА ЗАРАДИ НЕКЪВ РЕЗАШКИ ПРИНЦ?ИЛИ ОНЯ САМО Я ИЗПИЛИ КАТО ЧУЖДА КОЛА ПО НОВА МАГИСТРАЛА И ДУЗПА А?РЕКОХ ДНЕСКА БЕЗ РЕКЛАМА ЩЕ МИНЕ АМА НЕ СТАНА.
  • 22 Муада селянка търси муж

    18 2 Отговор

    До коментар #18 от "Малка Пенка":

    Иии специално за теб.
    .
    Скъпи мамо и тате,

    най-накрая получих достъп до компютър и реших да ви напиша този имейл. Аз съм добре. Първите два месеца минаха много бързо. Ще ви разкажа с няколко думи с какво се занимаваме тук. Събуждането е в 5.30 сутринта. Първият ден си станах както на село в 4, обаче старшината ме накара са се върна в леглото и да пазя тишина. Така че в началото на деня мързелувам – не се занимавам вече нито нито с кокошки, нито с прасета. Скука.
    Сутрин ни слагат по една раница на гърба и ни карат да бягаме. Старшината ме пита защо не се потя, аз му отвърнах, че разстоянието е по-късо от колкото бягах всяка заран с раницата до училище. Момчетата от града са много зле на края на това упражнение, ако старшината не гледа нося по някой на гръб, тъкмо да ми заякнат краката.
    Редовно ни карат да гърмим, обаче явно съм в курса за начинаещи. Тук се стреля легнал по неподвижни мишени!!! Много по-лесно от стрелбата по косери или пъдпъдъци! Пък и никой не гърми по теб, както правят ония тъпаци от съседното село! Така че медалите тук са за мен.
    Редовно ни карат да се боричкаме, както правим в къщи с батковците ми. Много са чупливи градските момчета, малко да стиснеш и нещо изпуква. Тук за срам на цялото село изгубих... Веднъж. Един младеж, към сто и тридесет килограмов, се спъна и падна отгоре ми. Аз, както знаете, съм 65 килограма, точно на половина. Не успях да се измъкна изпод него и му дадоха победата. Втория път вече имах готовност – като

    Коментиран от #25

  • 23 Някой си

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "холивуд под карантина":

    Ех, ако имаше и мозъък......
  • 24 Муада селянка търси муж

    11 2 Отговор

    До коментар #18 от "Малка Пенка":

    Не успях да се измъкна изпод него и му дадоха победата. Втория път вече имах готовност – като се засили се мръднах една крачка встрани, и после му се хвърлих на гърба. Стана много по-лесно, отколкото със селския бик. Стиснах му врата и той изпука. Няма страшно, старшината каза, че това е тренировъчен инцидент и родителите му няма да ни съдят!
    Топла вода има всеки ден, още не мога да разбера защо...
    Старшината не ни бие, мисля че му има нещо. Може да е вегетарианец, или сектант...
    Храната тук е на корем. Или по-скоро беше на корем. Първия път като казаха, че можем да ядем колкото си искаме, аз набързо глътнах двадесет и пет кюфтенца. Не бяха лоши, обаче на мама са по-хубави. От тогава старшината ми дава да изяждам не повече от двадесет. Това не е проблем, сядам до някое градско момче на обяд, гледам го втренчено, и той ми дава половината си порция. И изкарвам до вечерта. Сменям ги, да не се оплаче някой.
    Първата седмица три момчета ме дръпнаха зад спалните помещения, искаха май да ме ступат. Понеже се чувствали засегнати от моите успехи, не можело то така, новобранци да ги излагат. Няма страшно! Родителите им няма да ни съдят! Даже двама ще се върнат в строя, съвсем скоро, до два месеца. Като има зараснат костите. Третият май ще си полежи заедно с оня, големия. Понеже малко се спъна, и съвсем леко го бутнах срещу стената на бараката, и главата му мъничко влезе вътре. И пак се чу пук. Докторите казаха, че скоро и двамата ще излязат от кома. Така че, няма
  • 25 Някой си

    13 1 Отговор

    До коментар #22 от "Муада селянка търси муж":

    Редакцията, дайте хонорар на автора, попилях се от смях вече!
  • 26 Муада селянка търси муж

    16 2 Отговор
    Скъпи мамо и тате,
    Понеже малко се спъна, и съвсем леко го бутнах срещу стената на бараката, и главата му мъничко влезе вътре. И пак се чу пук. Докторите казаха, че скоро и двамата ще излязат от кома. Така че, няма грижи!
    Моля ви, кажете на батковците ми Тошо и Гошо да дойдат веднага! Да се запишат, след толкова ядене и игри, даже дават и пари! Бързо, преди онези тъпаци от съседното село да се усетят и местата да свършат!
    Мамо и тате, обичам ви и ми липсвате! Тук е хубаво, дано ме харесат.
  • 27 Най добрия

    11 2 Отговор
    Чукна триисет а ас искам да я Чукна отзат
  • 28 Аnonymus kartos es

    12 1 Отговор
    Надявам се да съм Ви накарал да се засмеете в тези дни със Търсещата си мъж, и с Писмото от казармата.
    Живи и здрави.
    А на рожденничката - Да е Жива Здрава Красива и Щастлива.
  • 29 Ники

    25 0 Отговор
    Това е бизнес класата на флай дубай .. то това е един от малкото останали полети .... там заработват нашенките ... просто отиват на дискотека ... и като се приближат клиенти .. почват да казват цената ... ако някой си я хареса ... може да си я вземе за 2 седмици ... и през това време .. купува маркови дрешки и тн от мола .. това е схемата отдавна ...

    Коментиран от #34, #35

  • 30 Nqkoi si

    12 1 Отговор
    Не разбрах,тя ли е чукнала 30,или 30 са я чукнали нея?
  • 31 Черен крив шпек

    10 0 Отговор
    30 см. Хаха
  • 32 Мина й времето

    10 1 Отговор
    Какво ни занимавате с тази пенсионерка, която вече изфирясва. Давайте напиращата млада смяна.
  • 33 А аз чукнах 30 бр.

    5 0 Отговор
    И нея
  • 34 Гост

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Ники":

    Познавам няколко такива нашенки. Много ходят на ескурзии там! Постоянно
  • 35 Прав си колега и това е мечта на нашите

    12 0 Отговор

    До коментар #29 от "Ники":

    девойки да отскочат до Дубай и да се щракнат ама все сами обикалят бе една не видяхме с гадже от България много са оправни нашите а това недоразумение на снимките която е застанала в поза паднал моторист :) някой да и покаже снимките преди да и смалят чофката , очевадното няма как с друго да си изкара прехраната
  • 36 Някой

    9 1 Отговор
    "Чукнала" била 30...Какъв е този уличен жаргон?! Годините се НАВЪРШВАТ!
  • 37 Тъпа

    5 0 Отговор
    Курвъ
  • 38 Моника Валериева

    10 0 Отговор
    Новината е непълна.......................истината е че се чуках с 30

    Коментиран от #48

  • 39 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Въпрос ?":

    Кой ли не
  • 40 Гост

    4 6 Отговор
    Да е жива и здрава! Пожелаваме и НАЙ-СКЪПИТЕ КОЛИ, НАЙ-СКЪПИТЕ АПАРТАМЕНТИ, НАЙ-СКЪПИТЕ ЕКСКУРЗИИ, НАЙ-СКЪПИТЕ ПРОЦЕДУРИ
  • 41 111

    9 1 Отговор
    Мислих , че е към 40.
  • 42 Тра-ла-ла

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Селянин":

    Една СТАР МОДЕЛ!😂😂😂😂
  • 43 хаххахха

    8 0 Отговор
    Кво станало ? Изчукала 30...?! Хм, явно дълъг работен ден....
  • 44 Тъпкач

    5 0 Отговор
    Тааа я натоваРих на първата класа. Турих и маска със специална клапа да не пречи на работата и е ок.
  • 45 Чешърския котарак

    4 0 Отговор
    Моника,свали го тоя черен клин,ма мацко! Остани само по маска! Зарадвай мъжките очи!
  • 46 GG1989

    7 0 Отговор
    Дали ще пада тарифата към 1000 еврака, както влезна в тегавата десетка - за един приятел с тюрбан на име Мохамед питам.
  • 47 глоги

    0 0 Отговор
    Да я чукна 30 пъти!
  • 48 Никокетка

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Моника Валериева":

    Браво! Желая ти още 100х30
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Дядо поп

    3 2 Отговор
    Миндил!!!
  • 51 Иван

    2 2 Отговор
    Е, и? Местим. Вентилатор ми стана днес таковата от местене.
  • 52 дажна е

    1 0 Отговор
    на 2 рата снимка се подготвя за празненството явно :D
  • 53 яПаТая

    1 0 Отговор
    С маска изглежда по добре от без маска
  • 54 Бойко

    0 0 Отговор
    Тая пумия мръсна...
  • 55 Див селянин

    2 0 Отговор
    За толкоз време е чукнала поне 1000!
  • 56 Георги

    1 0 Отговор
    Тази колко е "чукнала", доста над 30.
  • 57 мунчо

    3 0 Отговор
    офф аз помислих, че е чукнала 30 за ден, а тя просто одъртяла
  • 58 Диего Симеоне

    1 0 Отговор
    долен боклук
  • 59 Смока

    2 0 Отговор
    Спермояд
  • 60 СВТ40 ссср

    0 0 Отговор
    Пак се е удупила.
  • 61 Bg citizen

    0 0 Отговор
    Е хайде честито тогава! После ще ти чукнем едни мартеници по задника за берекет!
  • 62 Garrincha

    0 0 Отговор
    Евтинийка ...