Last news in Fakti

26 Март, 2020 19:09 3 222 11

Кои зодии се радват на изолацията

  • изолация-
  • зодии-
  • астрлогия-
  • коронавирус-
  • зодиакални знаци-
  • радват

Едни убиват скуката с гледане на сериали, други броят кукичките на пердетата

Кои зодии се радват на изолацията - 1
Снимка: shutterstock

Представителите на някои зодии едва издържат изолацията заради коронавируса. Едни убиват скуката с гледане на сериали, други броят кукичките на пердетата. Има обаче и такива, които обичат да прекарват време в усамотение и с радост изпълняват призива да си останем вкъщи. Вижте кои са трите зодии, които обичат да са сами:

Скорпион

Кои зодии се радват на изолацията
Снимка: shutterstock

Не че Скорпионите не обичат да са сред хора, просто те могат да влязат в главите им, което в известна степен ги натоварва. Когато родените под този знак са обсебени от човек или проект, те са склонни да се обръщат навътре към себе си. Те планират и силно се фокусират върху тази мания и през това време не търсят компанията на други хора. Скорпионите обичат да седят с мислите си и да ги чуват, без някой да ги прекъсва.

Рак

Кои зодии се радват на изолацията
Снимка: shutterstock

Представителите на тази зодия обичат да се забавляват, но ако се почувстват възмутени или наранени от негативно отношение, те се оттеглят в черупката си. Раците обичат да си стоят вкъщи, затова да останат у дома сами за тях не е тежест, а нещо, което им носи радост. Те са много чувствителни и има моменти, в които може да усетят света като жестоко място. Тогава имат нужда да останат сами със себе си, за да се възстановят.

Риби

Кои зодии се радват на изолацията
Снимка: shutterstock

Рибите харесват хората, но обичат да бъдат сами. Те прекарват много време в мислите и собствения си свят, тъй като имат богато въображение. Понякога са мързеливи, така че може да предпочетат да си останат в леглото, вместо да отидат на някое събитие. Те са много доволни, когато останат сами и могат да се оттеглят в света на въображението си. Има и моменти, когато Риби отчаяно се нуждаят от някакъв социален контакт, но щом тази необходимост е удовлетворена, те могат дълго време да останат сами.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    12 14 Отговор
    Скирпионите управляват този Свят ако още не сте го разбрали!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Телец

    8 11 Отговор
    Ние клатим яко във ваканцията.

    Коментиран от #11

  • 4 Паисий е жив

    12 0 Отговор
    Аз съм рак и е вярно. Като пуснат ББ по телевизора искам да си остана вкъщи, за да излекувам наранената си душа.
  • 5 мани мани

    12 0 Отговор
    аз съм овен и съм свикнал да си кибича у нас хеле зимъска :) страх лозе пази и парен кашичката духа :) баш ми е тая ситуация извънредна :) и без т'ва съм си интровертен саможивец социопат хахахахаха хич не ми пука, че не ви оттърва да си клюфтите у вас! навярно сте зле обзаведени и все искате да си избягате от дупката :) навярно колата ви е по-добре напра'ена от хапартамента ви :) аз мога и 10г. да си карам с т'ва извънредно положение :) най-сетне управляващата измет се грижи за нас :) инак грипчето засега е със смъртност като обикновено грипче дето сме имали постоянно всяка година :) дори починалите от тая пандемия у нас ще са по-малко, отколкото инак щяха да умрат при други видове грипове, така че ме устройва... затегнаха границите... супер... лятото дано ни пуснат на морето да сме си само ние бг-то по плажовете ни... чужди отрепки не ни трябват... гастербайтерите да го духат там в чужбината! супер е положението - яко ме устройва! дано не ни хваща вируса :) благодаря!
  • 6 Риба

    7 0 Отговор
    Вярно е, с изключение на факта, че се превърнах в мизантроп. Ама то с 85% дебили около теб, кво да стане...

    Коментиран от #7

  • 7 Близнак

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Риба":

    Само меча му е майката 😄 А сега има спешна нужда от кръвен серум 😷

    Коментиран от #10

  • 8 gost

    3 0 Отговор
    Зодията проявлява само външната срана' а характера се определя от асцендента.
  • 9 Жълтият бухал

    3 0 Отговор
    Това са глупости,кой се радва на изолация,в харесвам да ходя на море с ,,батко,,каруцар. !
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.