6 Април, 2020 07:00 8 374 1

Вашият хороскоп за днес, 06.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 06.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нова седмица с нови предизвикателства. Светът определено е различен и стремглаво лети към своята гибел или спасение. Ще намерите вътрешно омиротворение като правите нещо прозаично, например да почиствате, да подреждате.

Телец

В моменти като този на човек му е нужна вяра, която да му дава сили и опора. Някак през годините я позабравихме, но сега е моментът да се обърнем към Вечната книга: И тъй, остават тия трите: вяра, надежда и любов, но най–голяма от тях е любовта. Търсете я!

Близнаци

Всяка нова седмица носи нова надежда, но и нови задачи. Днес вашата задача е да сте опора на семейството си като ги изслушате или просто като им сготвите нещо вкусно.

Рак

Дори ходенето до магазина може да се окаже приключение, зависи как ще го възприемете. Ето това е начин не само да излезете, но и да имате конкретна цел и задача. Можете да помогнете на някой възрастен съсед или роднина. Винаги има какво да се направи, ако искаш да си Човек.

Лъв

Гледали ли сте по филмите как аристократите сядат на своите масивни махагонови бюра и с паче перо започват да изчисляват приходите и разходите на имението си. Ето такъв е денят и за вас. Може да използвате и компютъра си, но е важно да сте наясно с какво разполагате.

Дева

Не изпадайте в прекалена критичност, точно в момента това няма да помогне на никого и най-малкото на самите вас. Просто дишайте бавно. Ако се налага, измийте си ръцете и си изперете маската, но задръжте критиките.

Везни

Понеделник е ден за дома и семейството и в момента това е актуално повече от всякога. Тази близост, която изграждате в момента, е ценен ресурс за бъдещето ви.

Скорпион

Хубав ден за вас, ще се почувствате победители. Но дали най-важната победа не е тази над собствените си недостатъци? Колкото и да ни се иска на всички нас, но щом сме на Земята, значи има какво още да усъвършенстваме. Не забравяйте това.

Стрелец

Много дребни неща за правене, не е ли това кошмарът на всеки Стрелец? Не ги зарязвайте наникъде, а си създайте система - обединете ги по сходни признаци и така ги отхвърляйте. Важно е, за да не се разпилявате.

Козирог

Днес ще гледате философски на нещата около вас и дори шегите ще присъстват по-често в репертоара ви. Понякога наистина можете да сте забавни, ей така за разкош, напълно непрактично.

Водолей

Нали знаете колко е важно с какво се храните. Опитвайте се да поддържате разнообразие, защото колкото повече варианти имате в храната си, толкова по-умни ще ставате.

Риби

Не обръщайте толкова внимание на външния изглед на нещата, колкото на тяхното съдържание. Понякога външната обвивка лъже.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.