Last news in Fakti

17 Август, 2012 13:49 2 435 0

Памела Андерсън временно отказа мъжете

  • памела андерсън-
  • мъже

Спасителката на плажа Памела Андерсън все още е интересна за феновете, защото й предстои телевизионно приключение. Бившият модел на „Плейбой“ бе буквално барикадирана от тълпа истерични фенове, искащи автограф. Случката се разигра на летище в Лос Анджелис. 45-годишната Памела дълго раздава парафи, а накрая призна, че временно няма да се занимава с мъже.

В момента тя се е концертирала върху риалити шоуто „Dancing With The Stars“, така че работата е поставена преди удоволствието. „До ноември ще тренирам и ще се упражняват много повече, за да не си навличам проблеми. Обикновени сама си ги докарвам“, заяви блондинката.

Памела ще се впусне в шоуто, където известни личности ще показват танцувалните си умения. Шоуто започва на 24 септември и тя явно има амбиции да го спечели. Изкусителката ще настоява синовете й тинейджърки да набират фенове в актива й по интернет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА