Last news in Fakti

7 Април, 2020 15:01 2 705 11

Ленард Коен донесе победа на Димитър Маринов в Капките (ВИДЕО)

  • като две капки вода-
  • димитър маринов-
  • шоу-
  • преобразяване-
  • победа

Актьорът развълнува жури и зрителите с романтика и автентично присъствие

Ленард Коен изпрати на първо място в класацията на „Като две капки вода" Димитър Маринов, осигурявайки му победа за изминалата вечер.

Ленард Коен донесе победа на Димитър Маринов в Капките (ВИДЕО)

Романтичното настроение на изпълнението беше допълнено от сватбените снимки на десетки български семейства, които присъстваха виртуално в залата.

Желаещите да бъдат част от виртуалната публика на уникалното шоу за преобразявания могат да се регистрират в специално създадена платформа.

Хитови парчета и талант завладяха сцената за поредна вечер, предлагайки изненади и изключително настроение. „Образът на Тина Търнър в тази песен е като тигър, заторен в клетка. Емоцията се усеща в трепването на устните, в погледа, но няма никакви излишни движения“, разказа Маги Джанаварова, която наелектризира журито с емблематичното парче „Hero“.

Малко по-късно Луна се преобрази в звездата на италианското диско – Сабрина.

Анди пристигна с провокация и танци на сцената като Lmfao.

R&B ритъм прозвуча с Drake, в чиито обувки влезе Фики с готовност за нов стил и предизвикателства.

След изпълнението на Лили Иванова DARA беше изненадана от своя колега Стефан Илчев, който направи една от своите автентични имитации на примата.

„С тази песен Фреди Меркюри предава щафетата нататък. Това е една легенда, а песента е непреходна. Искам да благодаря на всички артисти, които държат духа си бодър“, сподели развълнувано Galia, минути преди „Show must go on“ да огласи залата.

С помощта на холограма JJ се преобрази в красивия дует на Luther и Марая Кери, обирайки овациите на журито и своите колеги.

За няколко минути Тото се включи в момчешката банда на всички времена - Backstreet Boys. В образа на AJ изпълнителят и балета Funky Monkeys пренесоха публиката в изоставения замък от култовото парче Everybody.

Следващата седмица Луна ще бъде Despina Vandi, а Тото ще имитира кралицата на българската поп музика Мария Илиева. Galia обеща да остави всички задръжки за образа на Фърги, а Анди ще опита тембъра на Луис Армстронг. Фики ще премине отново в женски образ като Ейми Уайнхаус, а Dara ще бъде Росалия. Маги Джанаварова ще потърси мрачното настроение на Мерилин Менсън, а JJ ще извиси глас като Мария Калас. Победителят за вечерта – Димитър Маринов, ще направи стъпка към неповторимата Лайза Минели и един от нейните вечни хитове.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вуйна

    12 1 Отговор
    Има ли още някой,който да мисли че всичко не е нагласено в това предаване?

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тони

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "вуйна":

    Дааа Фикрет
  • 4 Българан Европейски

    2 3 Отговор
    Шоуто разбира се е забавно и заслужава признание за артистичното оцеляването на участниците в абсурдната ситуация - шоу без публика!!! Това сигурно ги подлага на огромно напрежение.
    За мен Дара е откритието на сезона. Успява с привидна лекота и сякаш без притеснение да покаже талат и концентрация във всеки образ. Истински пример за свободен, задълбочен и модерен млад човек. Браво Дара! Дано публиката те направи заслужен победител.
    При очевидното пристрастие на журито, подвластно на предпочитанията на Халваджиян, към Маринов и Фики, няма да е лесно. Но какво ли е лесно в този живот на протежета и интереси.
    Провокира ме да коментирам придворната на шоуто Казасян. Трябва да си абсолютна поетична и музикална талпа за да заявиш, че Ленърд Коен ти звучал фалшиво, пък видиш ли Маринов бил ехее. Какво да се прави. Не от всеки щогоде умел популяризатор на джазови евъргрийни се очаква да е артист. Позьор може.
  • 5 не че нещо

    2 2 Отговор
    Дара беше най-добрата. И много вярно пее.
  • 6 Стати

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "вуйна":

    без пари-толкоз. Ти като поръчваш музиката, ще е друго.
  • 7 Биде

    3 2 Отговор
    Това че ужасно го толерират е очевадно - и когато е добър и когато не чак толкова! За вчера подценени бяха както обикновенно Джанаварова и Галя и когато им изнася един път важно е пеенето друг път пък имитацията.Абе, карай да върви да си пълнят джобовете!!!
  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
    copy-paste: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."
  • 9 пустиняк

    2 0 Отговор
    Хилда като види Тото и се разтапя..явно е гледала порноклипа му. На някои хора уж случайно се падат разни образи. Но се усетиха да ограничат гласуването от един телефон до 10 смс-а, иначе всеки път щеше да е или Фики или Дара победител.
  • 10 охах

    0 0 Отговор
    Новата порно звезда Тото:
    https://xhamster.com/videos/bulgarian-celebrity-singer-caught-naked-on-web-cam-14047079?pb=
  • 11 Поля

    2 1 Отговор
    Бутат Митьо, който за съжаление не е толкова добър. А слабо изпя и любимата ми песен. С цигулката също беше слаб спрямо оригинала