Типичен за традиционната българска кухня, той е прост и непретенциозен, но за сметка на това много вкусен. Приготвя се от само два продукта, без да броим подправките – свинско месо и лук.
Необходими продукти:
600 гр свинско контрафиле
4 глави лук
50 мл олио
чубрица
червен пипер
магданоз
сол на вкус
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете месото, подправете със сол и черен пипер и запържете в тенджера със загрято олио за около 10 минути. Нарежете лука на едри полумесеци и го добавете към месото.
Поръсете с чубрицата и червения пипер, сложете капака на тенджерата и раздрусвайте от време на време. Месото трябва да омекне, а лукът да се задуши. Накрая ястието ще остане само на мазнина.
Когато е готово, поръсете с нарязания магданоз и оставете за още пет минути на котлона. Оттеглете и сервирайте.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 мечо
16:07 12.04.2020
2 прррц
Коментиран от #14
16:08 12.04.2020
3 КОНТРАТА
16:09 12.04.2020
4 Ръмпези
Коментиран от #15
16:10 12.04.2020
5 Някой си
Друс-друс......друсан кебап, друс :)
16:14 12.04.2020
6 Коmapak
Коментиран от #7
16:15 12.04.2020
7 Резултат
До коментар #6 от "Коmapak":
Намираме се в карантинен период така, че ще ядем каквото има. Друсан или клатен това е положението.16:25 12.04.2020
8 хаберих
- Муцка,твоят с колко брашна е?
16:27 12.04.2020
9 Порно
16:36 12.04.2020
10 Този коментар е премахнат от модератор.
11 приятелски съвет
16:52 12.04.2020
12 Този коментар е премахнат от модератор.
13 Този коментар е премахнат от модератор.
14 Този коментар е премахнат от модератор.
15 Доко
До коментар #4 от "Ръмпези":
Ти не си добре бе МАУК.18:55 13.04.2020
16 Този коментар е премахнат от модератор.