Last news in Fakti

12 Април, 2020 15:39 10 781 12

3-те най-самотни зодии са...

  • зодия-
  • зодии-
  • астрология-
  • хороскоп-
  • самота-
  • самотни-
  • връзка

Това са представителите на зодиака, които най-трудно се сближават с хората

3-те най-самотни зодии са... - 1
Снимка: Shutterstock

Представителите на тези три зодии често се чувстват самотни. Може да имат приятели, да излизат често, да общуват, но им се струва, че никой не ги разбира истински и редовно са объркани. Щастливи са, когато са сред хора, но когато останат сами, ги превзема самотата.

Ето кои са те.

Риби

Рибите са свикнали да си живеят в своя свят и да се откъсват от света. Мечтаят и фантазират много през деня, често се разсейват, потъват във въображението си и измислят сценарии. Те са романтични и имат нужда да остават сами, за да помислят, помечтаят, да си починат. Но като мине малко време, започват да се чувстват самотни. Рибите са интроверти по природа и така по-трудно намират приятели и истинска любов, но пък са много мили. Трудно създават връзка, тъй като бавно се доверяват и отпускат. Обичат да наблюдават и да разсъждават върху неща, но понякога се чувстват много зле, като няма на кого да споделят мислите си, пише Tialoto.bg

Дева

Девите редовно поставят работата, ученето и целите си над приятелските и любовните връзки. Много са сериозни, отговорни, заети, понякога се държат и студено и често си мислят, че винаги ще останат сами. Колкото и неща да вършат и с каквото и да отвличат вниманието си, има някои моменти, в които спират и осъзнават колко самотни са.

Те са перфекционисти, искат да свършат всичко добре, за да могат да се похвалят с успехите си. Но накрая осъзнават, че успехите не са толкова сладки, когато няма с кого да ги споделят и когато са сами вечер. Обичат да помагат на другите, но искат човек, който много да ги цени. Трудно намират подобен човек.

Стрелец

Те са най-големите оптимисти на зодиака, мислят позитивно и много се забавляват. Пътуват много, често сменят градове, държави, среди, отдават се на куп приключения и пробват всичко ново. Това им носи удоволствие и ги прави весели, но заради този начин на живот не могат да създадат истински и трайни връзки - нито с приятели, нито с гадже. В някои моменти се замислят, че имат много прекрасни спомени, но не и човек до себе си, който да е останал с тях след всичко. Много независими са, горди, правят каквото си наумят, но когато останат сами, усещат, че им липсва истинската връзка с хората.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    2 7 Отговор
    гуспожице сабина ти коя зодия си
  • 2 Рошко

    2 5 Отговор
    В момента най несамотна е корона вирус
  • 3 Някой си

    3 5 Отговор
    Ан тъй Събина, нас близнаците в никви такиви отрицателни класации няя ни слагаш, чу ли!
    Само положителни и само първииии :)

    Коментиран от #6

  • 4 СТРЕЛЕЦ

    27 0 Отговор
    ПО-ДОБРЕ ВЪЛК -ЕДИНАК , ОТКОЛКОТО В ГЛУТНИЦАТА С ПОМИЯРИ....

    Коментиран от #5

  • 5 Алфа Ромео

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "СТРЕЛЕЦ":

    Шаранов, абсолютно, потвърждавам, асцендента ми е стрелец.
  • 6 Стели

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Аз съм зодия риби и наистина като четох сякаш говорят за мен.

    Коментиран от #7

  • 7 ДЖЕКИ

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Стели":

    ТОЧНО...........НО.....ПОНЯКОГА САМОТАТА Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ.....ВеРВАЙ МИ........
  • 8 СКОРПИОНЪТ

    2 0 Отговор
    ПРЕДНАТА ВИ СТАТИЯ ЗА САМОТНИЦИТЕ ПРИСЪСТВАШЕ И СКОРПИОН...А СЕГА ГО НЯМА...ТА ВЪПРОСАТ МИ Е...НА КОЯ ТЪПОТИЯ ДА ВЯРВАМЕ НА СУТРЕШНАТА ИЛИ НА ТАЗИ???!!! ЕУЕМЕНТАРНИ СТЕ ДРАСКАЧИ...ЗА КАКВИ ПРОСТОТИИ ПИШЕТЕ САМО...НЕ СЕ И ОСЪЗНАВАТЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ И ЕВТИНИ...
  • 9 PDC

    2 1 Отговор
    Аз съм роден на границата на зодиите везни и скорпион и съм вече на цели 62 навършени години и моите любими са били и от зодиите риби и дева и стрелец и всичките....са били винаги толкова мили ....
  • 10 Реалист

    1 0 Отговор
    Самотата, когато е в нормални норми, това е добре, но ако е от години, значи това е заради конкретни причини !
    Например човек, който е роден при хора, които са "еди какви си", при "такива хора", човек може да полудее и да си намрази живота си и да се затвори в себе си ! За да си заобича живота, трябват хубави "неща" !
    Баща от Варна, който иска синът му да работи в магазин или склад за към 700 - 800 лв. и компексирва синът си, значи "така е" !
    Този човек даже е настройвал хора против синът си, за да не му върви в живота или ако ще му върви, значи все в някоя глуха да е в живота, смисъл човека да си мисли че живее добре, а всъщност не !
    А хора, които настройват хора срещу един човек, така е защото не могат да възприемат факта, какво всъщност може да работи ! Възползват се че е побъркан, гаден и окаян в някои неща от живота, за тях е добре и се радват на чуждото нещастие !
  • 11 Реалист 11

    2 0 Отговор
    За някои неща зодията няма никакво значение !
    Например човек, който е самотен, той е така заради долните и гадни интриги на други хора !
    Например човек, който е бил най-любимият внук на определени хора, даже и най малкият от внуците, който няма нито брат, нито сестра, а другите са имали и имат, този човек може да се каже че е самотен, тъй като не е обвързан с подходяща за него приятелка, защото не е финансово добре, зависим е в момента от родителите си, те не си дават ясна сметка че той трябва да има успешен бизнес или да работи държавна работа , за да има нормално самочувствие и след време да е в състояние да създаде семейство и други неща !!!
    Човек който от 2007 или 2008 година не си харесва живота, заради конкретни причини, значи това не е божие наказание, а живот, който е обрат !
    Става въпрос за живот, който не е това , което трябва и може да бъде !
    Това е все едно човек на 26 годишна възраст още да си играе с играчки - колички, динозаври, камиончета и други видове играчки , не му отива !
    По елементарно от това обяснение няма!
  • 12 в 21 век сме

    1 0 Отговор
    Някои хора са самотни, защото други хора им са определили съдбите да бъдат такива, не че наистина трябва да са самотни, даже и зле финансово !