Last news in Fakti

19 Април, 2020 07:00 9 626 2

Вашият хороскоп за днес, 19.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесен ден за празнуване за Раците

Вашият хороскоп за днес, 19.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Христос Возкресе, така се поздравяват днес правослваните християни. Със сигурност много по-празнични Великдени сте имали, но пък ето днес се случва празник, който наистина да оцените, да погледнете по нов начин, да оцените колко много може да означава една прегръдка, дори едно просто здрависване.

Телец

Тези, които виждат само мечтите си, а не виждат света около себе си, ги наричат слепци. Бъдете повече в настоящето и дайте възможност на бъдещето да разцъфва.

Близнаци

По Великден, както и по Коледа, стават чудеса. Може би е заради вярата или пък заради доброто настроение на много хора. Отпуснете душата си, а защо и не попеете.

Рак

Чудесен ден за празнуване и почитане на традицията. Не прекалявайте с празничното похапване, оставете място и за утрешната трапеза

Лъв

Вие сте хората, които сякаш носят празниците в сърцето си, а днес ще се чувствате доста мрачни и потиснати. Наистина няма повод за тревога, забравете страховете и се радвайте на празника.

Дева

Днес е ден за споделяне на радостта. Не бъдете прекалено критични към себе си и позволете на околните да ви засвидетелстват добрите си чувства. Не са изключени някои спорове и обиди покрай празничното веселие, но не си ги слагайте на сърце, днес можете да простите.

Везни

На празник като на празник, днес ще сте в приповдигнато настроение, за което всеки може да ви завиди. Запазете част от днешната празничност в душата си до следващия Великден, че и след това.

Скорпион

Христос Возкресе из мертвих, това пеят днес в православните храмове. Един чуден празник, символизиращ събуждането на природата. Събудете красотата и любовта в сърцето си и я споделете, макар и по нетрадиционен начин.

Стрелец

Днес ще трябва да изпълните някои семейни задължения, като част от тях няма да са ви особено приятни. Избягвайте споровете, особено на злободневни теми, макар и в социалните мрежи, макар и по телефона. Все пак Великден е днес.

Козирог

Какъв по-прекрасен повод да си облечете новите дрехи, да се украсите и да отидете на ресторант в ... Кухнята. Непременно се обадете на близките си.

Водолей

Настроенията ви ще са доста променливи, нещо което ще ви е трудно сами да си обясните. Желанието ви да бъдете свободни и да излезете извън нормите може да срещне съпротивата на близките ви. Направете компромис между желанията и задълженията си.

Риби

Ще успеете да прекарате един приятен празник, макар и не особено забележителен. Взаимоотношенията ви с околните ще са приятни, макар и виртуални.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баро Вкаров

    3 1 Отговор
    Кучето ми е гей, и е зодия Везни.Хороскопа,важи ли за него?
  • 2 Руми Димчева

    2 0 Отговор
    АЛО, ХОРОСКОПАДЖИИТЕ!?
    ХРИСТИЯНИТЕ НЕ КАЗВАТ, ВО"З"КРЕСЕ, А ВОСКРЕСЕ?! РАЗБРАХТЕ ЛИ?
    И Е МНОГО ОБИДНО, ДА ПРАВИТЕ, ТАКИВА НЕДОПУСТИМИ ГРЕШКИ