Last news in Fakti

22 Април, 2020 07:00 8 296 0

Вашият хороскоп за днес, 22.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не лесен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 22.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

В тези необичайни условия си спомнете, че простотата на живота не означава, че трябва да бъде прекаран в бедност и мизерия. Достатъчно е да имаш това, от което се нуждаеш, и да не искаш това, от което не се нуждаеш.

Телец

Не лесен ден, неподходящ за нови начинания и за вземане на крайни решения. Може да се чувствате обезсърчени и объркани. Опитайте да овладеете емоцията си и да се освободите от страха. Скоро ще усетите облекчение.

Близнаци

Гениалните ви идеи ще срещнат предубедеността на консервативно настроени личности. Не бързайте да ги споделяте точно днес, изчакайте 26 април.

Рак

Днес е много важно да не забравяте, че единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх. Събудете смелостта в сърцето си.

Лъв

Щастието, мъката, уважението, безчестието, животът, смъртта, ако можете да оправите всичко, то с какво ще се занимава Бог. Не бъдете прекалено самонадеяни.

Дева

Никога не бъркайте знанието с мъдростта. Първото ви помага да преживявате, а второто – да живеете.

Везни

Обичайте това, което имате, преди животът да ви научи да обичате онова, което сте имали. Особено важно е да си дадете сметка за това в тези времена.

Скорпион

Не е въпросът какво ви се случва, а как реагирате на това, което ви се случва. Пребройте хубавите неща в живота си, докато другите изреждат нещастията си.

Стрелец

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго да стоите на едно място и това може да ви изнерви. Очарованието ви нараства в геометрична прогресия, но е във ваш интерес да не го използвате за користни цели.

Козирог

Огледайте се за позитивното в този момент. Дори да трябва да търсите дълго, то съществува.

Водолей

Когато се усмихвате на живота, в крайна сметка заживявате живот, който си струва усмивката. Вие можете да направите сами избора да се усмихвате или да се мръщите.

Риби

Запомнете, сравнението с другите е крадец на щастието. Можете да прекарате цял живот в грижи за това какво имат другите, но това няма да ви даде нищо.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА