20 Април, 2020 13:46 5 220 56

Евгени Минчев отново попари звездите с безпощадни оценки

  • евгени минчев-
  • критики-
  • мода-
  • модни тенденции-
  • известни-
  • звезди

Лордът не си спести критиките към модните гафове на известните

Това е новата порция модни коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф" в седмичната му рубрика "ТелеГАФ".

Хабиби, облечи се добре!

Като гледам тази снимка се сещам за каквото питаше баба ми - Ще яде ли Хасан баница. И ето, по-ярък и трептящ от цирков афиш, бай Азис идва за да илюстрира старите ми спомени. Вижте тавата- истинско старо трабантче, изпълнено с уханно тесто, изгорели ръбове, като участник във верижна катастрофа. Ризката на Азис импонира на печивото, което жълтее в ослепителната прегръдка на фолиото. Ще яде ли Хасан баница се питам, ако изпълнителят на Хабиби беше холивудска звезда и се появеше така в инстаграм , например? Щеше ли да увеличи феновете си или щеше да ги накара да се кискат състрадателно… Тази ризка е поела риска да бъде в една гама с шапката, а с гащичките е направо роднина по майчина линия. Фрагменти от извора на белоногата изпъкват под тях и носят спомени, спомени, от много бургаски вечери… Едно наивно герданче се кандилка току над баницата, като забравено кебапче от чалга трапеза, преди да цопне в майонезата. Не можеше ли Азис да прикрие малко голотиите си поне когато в съседство е хлябът наш насъщний. Нека приеме това не като въпрос, а като съчувствие.

Ивана - мода по време на карантина…

Ивана, чуваме ли се? Ако да, питам се къде е онази фантастична женствена външност, с която очарова нацията и се превърна в забележителна звезда… Този кадър е всичко онова, което не очаквам от теб и се моля да е било фотошоп-игра, закачка за дните на изолация, отпор на всеобщото изкукване по домовете. Ивана, чуваме ли се? Ако пък сериозно смяташ, че това лице е достоверно от гледна точка на възраст, реалност и прочие, ела да изтрезнеем заедно след празниците. Блузата е повече от старомодна. Може би е купувана някъде преди смъртта на Версаче. Може и да е направена от ластични материи за бързо тапициране на фотьойли. Ракурса на снимане прави лицето много нереалистично, така издължено, че променя същността му. При такава прическа се очаква една лента за коса и билет за Уудсток. Вместо кичозния букет рози - една китара, Стояна под мишница и на конкурса за хипита. Ивана, Ивана, спасение няма, щом в изолация си ти прикована…

Евгени Минчев отново попари звездите с безпощадни оценки



"Опаковка" от вафла закрива Михаела

Иде ми да кажа – миши-миши-миши…и да прикоткам това миловидно мишле на песента по-близо, за да се уверя, че това, което виждат очите ми, не е мираж. Михаела Маринова обаче потвърждава най-мрачните ми опасения. Та, Господи, тя е облечена като тунквана вафла. Оранжево, бяло и малиново, разположени на катове, като разлети блажни бои пред фасадата на автосалон. Ако трябва да оставя само един цвят по певицата, бих заложил на бялото. То ще разкрие нежната сърдечност, която отъждествявам с таланта ѝ. От оранжевото мога да поднеса за Михаела сок от портокал, а червеното ще превърна в кампари, което да освежи навярно обърканата и естетическа насока. Не възприемам толкова груби маратонки за девойка, по чието лице има толкова любов, нежност и обещания за бъдеще. Ако все пак малката звезда иска да продължи с този стил, препоръчвам една хубава широкопола шапка или бейзболна такава.

В главната роля - Антоанета Игнатова!

С уникален поглед към живота, модата, ефектните детайли и мащаба в естетиката, младата бизнесдама Антоанета Игнатова изненадва и днес. Вечерната сребриста рокля потвърждава утвърденото мнение за нея, което варира от шумни аплаузи, до смирено приемане на всичките и избори. Одобрявам стойката, овладяна със самочувствие до границите на нахаканото, на убедителното поднасяне на чар, каквото само родените под знака на Телец умеят. Част от успеха на един кадър е правилният избор на фон. Тук Игнатова също се е справила отлично. Розите, металната решетка под тях, дълбочината на снимката, се обединяват в пресъздаването на страст, валидна за някои парижки и италиански филми. Както и немски, ако в главната роля е Марлене Дитрих.

Носи ли Камелия умряла мисирка вместо пола…

Здравей, Камелия, добре дошла, сядай да си поговорим. Така бих посрещнал госпожата, върху която днес се е "изляла" цяла кофа въображаем асфалт по себе си. Прилепналата горна част ведро предлага гледки на килограм а онова, което обичайно наричаме пола, на мен ми изглежда като заблудена мисирка, залепнала на предното стъкло на автомобил. Ляво бедро, дясно бедро- одобрявам тази съблазън събрала се на толкова малко разстояние. Харесвам прическата и нахакания поглед. Камелия трябва да е Козирог, защото на друга зодия това би изглеждало не така убедително. Корсетът може да бъде приет като лошо изрязан кюнец, върху който са нанесли сребриста боя. Там се събират възвишения, които всеки крак и искал да изкачи - както се казва Рила и Пирин от плът и кръв. Ако пък решите да хванете гората- вземете пътечката и надолу, надолу…


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МИНДЖЕВ

    30 2 Отговор
    МОКРИШ ЛИ КОТЕТО..ААА..
  • 3 ха ха

    39 3 Отговор
    На “лорда”анфъса дали не е като тунела Ечемишка.!?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 СКУНКСА

    29 2 Отговор
    ПОЕМА ЛИ ЧУЖДО ТЯЛО..
  • 6 Пристав

    48 4 Отговор
    Тоя да си погледне визията и да разбере че няма грам естетически вкус , а тръгнал да дава оценки !!!Чучело ! Абсолютен кич !!!
  • 7 Мая

    46 3 Отговор
    Палячо !!!!!
  • 8 Рошко

    28 3 Отговор
    Пролети да сте само за това че тоя,,,,, гел, ни го натрисате всяка седмица, аман припповръща ми се, онлайн корона ше ма хване вече
  • 9 МАНАФА

    56 4 Отговор
    Абе да питам:Кой нормален човек се интересува от мнението на тоя МАЗЕН и ГНУСЕН СЕЛСКИ ПЕЕЕЕЕРАС?!Само питам, де. :-)

    Коментиран от #52

  • 10 габровец от варна

    39 4 Отговор
    Я и лорд Женя ватмана изпълзя!Естет прославен,надлъж и шир.Аве и той на снимката кат клошар ама нейсе!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 РАМ

    15 4 Отговор
    Тези очила предавасти на светлината слънчев оттенък биха отивали на тираджия ,но мойе би субекта тарси компенсация за изпъкващите фемини в характера.
  • 13 МАНАФА

    27 4 Отговор

    До коментар #4 от "ВМЗ":

    Абе и аз това викам, ама кой ни слуша!!!Натрапват ни тия гнусове, и ни карат насила да драйфаме.Честно казано, до гуша ми е дошло от тая селска измет.Разни "ВИПове", плеймейтки-Мурветини, и разбира се откровените пеееераси, като тоя мазник.И накрая, къде е НАП, да ги пита откъде имат пари, и дали са платили данъците на парите, които харчат тия боклуци?!
  • 14 Отлично

    13 8 Отговор
    чалгата е по-голяма пеерастия и от пеерастията, браво Минчев
  • 15 Кольо

    26 2 Отговор
    Лорд Ганьо щракалката
  • 16 Симо

    23 3 Отговор
    Тоя лапнипишковец е най-гнусния мазник.
  • 17 сороснята се подиграваше

    24 2 Отговор
    че новините едно време били за работници , тъкачки ,строители и др.
    А сега новините за какво са ? За ей такива като тоя ненормалник или за наркомани убийци на пътя. Или пък за разни чалгари и чалгарки дето вече не им помним и имената , ама са елита на обществото.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 аааа

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "анадолски манаф":

    Ша го уплашиш🌈🌹😘
  • 20 Centurion

    18 1 Отговор
    Не зная факти защо се занимават,и за обръщят внимание на това бостанско плашило.Това е унижение,да даваш трибуна на безполезни идиоти ,които да дават оценки на себеподобни,да парадират и да се правят на важни все едно са фактори,в културата и в общественият живот.Подобни типове трябва да се осмиват и наритват,с отвращение.
  • 21 Евгения Минчева 💋💋💋

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "анадолски манаф":

    Плашиш куче с кренвирш.💋💋💋
  • 22 Бай Сезгин

    8 8 Отговор
    Ердоганеее спиш ли??? Ей тва е българския елит,българския мъж,ха ха за седмица всички ще приемат исляма и ще си сменят имената,защото всички са против насилието ,все изтънчени люде са.Само като гледаш какви башибозуци ги управляват,ти ще им се сториш като Спасителя!!!

    Коментиран от #36

  • 23 абе бай сезгине

    8 2 Отговор
    Абе ти ли беше с оная хомообява в адам и ева бе!щото севдьо кривия от маалата мноо тъ хареса

    Коментиран от #34

  • 24 Ваня Давидкова

    17 2 Отговор
    Тази грозница Евгени Минджев защо не каже какви услуги е правила за да си купи титлата лорд. Българската титла му е страстната ватманка. Всички го знаят че работи на повикване.
  • 25 София

    2 10 Отговор
    Що за хора сте, само злоба и простотия в коментарите! Това не е добре! Погледнете от забавната страна на нещата, може пък да си промените мнението.

    Коментиран от #32

  • 26 предложение към телевизиите

    5 4 Отговор
    По примера на "Мармалад" лансирайте шоу "МЕД"(Мон Дьо, Евгени, Денди). Може да излезе нещо.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Аравни

    1 0 Отговор
    А,този ми е адаш...!
  • 30 Валерия Игнатова

    10 2 Отговор
    Леиди Евгения заслужава често да бъде суровакана с дебела суровачка. Тогава може да се разхубави и да прави забележка на хората. Тази грозница е с космат език и често трябва да го бръсне.

    Коментиран от #33

  • 31 Това са незадоволени жени

    3 3 Отговор
    Евгени,но как разбираш за това,аз пък нали светски хроникьор .!?(Как ги улучи тез неприятни ,,особи ,,и за мен..!?)
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Бачо Киро

    10 1 Отговор

    До коментар #30 от "Валерия Игнатова":

    Кажи си го в прав текст - искаш да счупиш поне пет дръжки на лопата в гърбината му 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 34 Сезгин

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "абе бай сезгине":

    Ами прочети малко бе аланколу,Христо Ботев когато тръгва с четниците по врачанския балкан,нощуват и изяждат едно агне.Агнето е приготвено от овчаря.Когато приключват с храненето,овчаря пита Ботев:кой сега ще ми плати агнето дето излапахте???Ботев сконфузен отговаря:ние сме дошли да те освободим ти за агнето си се закахърил!А овчаря отговаря:мене не ме интересува кого ще освобождавате,аз си сакам пари за агнето дето го изядохте разбра ли!!!
    Ботев разбира ,че по тази земя робска има само слуги на султана,и хич не им е еня за свободата,интересува ги парата!!!!Такива сме си ние вечно надупени,чакащи рязания ярак!!!
  • 35 Пингвинът и играчката му

    6 2 Отговор
    Евгени , с мустаци никога не съм те виждал,само с брадичка ,но все пак не си баба ...!
  • 36 Centurion

    4 4 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Сезгин":

    Бай Сезгин,мога ли да ти го отрежа още един път, и да ти го напъхам в устата???
    Какви Българи бяхте станали вие.......измет долна Азиатска.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 слаботоков

    10 2 Отговор
    Този на снимката трябва да го пуснат в една голяма септична яма и там да си седи!!! 💩💩💩💩💩
  • 40 Аналния терминатор

    4 5 Отговор
    Лорд Минчев е Бог !
  • 41 Евгени не Минчев

    3 4 Отговор
    Аууу колко мъжки проститутки ги интересува живота на The Lord of Itton,уаууу.Айде всички пуснете си Азис и слагайте гащите на жените си.
  • 42 гост

    10 1 Отговор
    ти си просто един ПЕДЕРАЗ

    Коментиран от #46

  • 43 Вуйо

    8 1 Отговор
    Лорд ха-ха,бивши ватмани няма
  • 44 гост

    12 1 Отговор
    Кво му е на човеко ? 100 декара лозе ще го пази с вида си и пиле няма да прехвръкне .,
  • 45 А бе

    5 1 Отговор
    Тоя нито спина нито короната го лови?!
  • 46 Centurion

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    И то с документ!!!Лорд,цървул ставал за сутришна смяна,да кара трамвая!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 боцмана

    4 1 Отговор
    Това безполово същество , което сигурно се е обличало на тъмно или е събирало гардероба си от забравени вещи в трамвая който е карал , се осмелява да коментира хората как се обличат. Сигурно в тях няма огледало или е кьорав. Много поздрави от Варна!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Не думай

    1 1 Отговор
    Тоз пък ватман дето носът му е като поялник и брадата като небръсната минджа тръгнал да коментира другите
  • 52 Еснафа

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "МАНАФА":

    На село нямаме такива мазни п,,,, гел, нашите са си мъжки, това е градско изчадие натрапено от сорос да ти при увст мозъка с глупости от мн гледане и тебе мое та хване като вирус, и лек няма да знайш
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 джедай

    1 1 Отговор
    Много си е добре Камелия,аз много я харесвам като жена! Баджаци,цици показва мацката,не се свени. Жива и здрава да е!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 питънчо

    0 1 Отговор
    изтри ми коментара а ма тоя е от *класа*4*4 с два турбо компресора само че много му е износен цилиндъра и изпуска компресия нема вече такива бутала за скраб ееееееееееее