Last news in Fakti

5 Май, 2020 18:13 2 802 6

Любовни промени преобръщат живота на 3 зодии през май

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • любов-
  • любовни промени

Те ще срещнат сродната си душа и за тях животът ще се превърне в приказка

Любовни промени преобръщат живота на 3 зодии през май - 1
Снимка: shutterstock

Любовта е всичко. Щастливи са онези, които вече са намерили половинката си. Тези, които обаче все още не са срещнали сродната си душа не трябва да се отчайват. Астрологът Наталия Коляда предрече, че през май месец някои хора лесно ще намерят любовта.

Оказа се, че щастливците, които ще намерят сродната си душа, са родени под три зодиакални знака.

Ето кои са трите зодии, които ще намерят любовта през май месец:

Близнаци

Представителите на Близнаци буквално ще излъчват чар и привлекателност във всяко едно отношение. Те няма да скрият интереса си към нови запознанства (макар, че в условията на карантина това е малко сложно). През май Близнаците най-накрая ще се осмелят да се хвърлят с главата надолу в романтична връзка. Дълбочината и сериозността на връзката ще ги заинтересува лека полека, а ако има повече комплименти и изненади, то Близнаците определено ще се захласнат по половинката си наистина сериозно.

Стрелец

Самият Стрелец може да не мисли за любов през май месец. Но въпреки това те ще привличат вниманието на противоположния пол върху себе си без никакви усилия. Дори и Стрелецът да не търси любовта и партньор, то това ще му се случи през този месец. Той ще срещне очарователна личност, която ще го заслепи и омае, а любовта помежду им ще пламти дълго време, пише Блиц.

Водолей

Този месец Водолеят ще се влюби изведнъж – безпаметно и силно, а връзката ще бъде омагьосваща и пламенна. Все пак астрологът Наталия Коляда предупреждава Стрелците, че трябва да забравят за опиянението и да помислят сериозно за връзката, в която са се впуснали. Може да се окаже, че тя не е чак толкова сериозна, колкото ви се иска да бъде.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Предложение

    0 0 Отговор
    Що не идеш у кв.Курило там у диспансера да питаш каква е диагнозата за човек на който му говорят звездите
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Тошо кундуржията

    1 0 Отговор
    А така..! (ДСНЛЕГГ...!)

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.