Last news in Fakti

10 Май, 2020 15:11 4 332 11

Лъснаха интригуващи тайни за Уилям и Кейт (ВИДЕО)

  • уилям и кейт-
  • кралско семейство-
  • херцози-
  • език на тялото-
  • тайна-
  • великобритания

Кейт командва в семейството, разкрива експерт по езика на тялото

Лъснаха интригуващи тайни за Уилям и Кейт (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Експерт по езика на тялото направи шокиращо разкритие за британското кралско семейство. Той разгада огромна тайна, свързана с принц Уилям и любимата му херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Джуди Джеймс успя да стигне до неочаквани за всички изводи на базата на няколко фотографии на херцогът и херцогинята на Кеймбридж. Оказва се, че те говорят много повече, отколкото някой може да предположи.

Според Джуди Джеймс е ясно, че главата на семейството и този, „който командва парада у дома” е именно Кейт, а не Уилям. Тя изтъква 5 доказателства за този според нея безспорен факт.

„Кейт изглежда уверена, когато е на събитие, докато Уилям просто изглежда щастлив и я наблюдава”, казва експертката.

„За разлика от баща си, за когото се казваше, че ревнува принцеса Даяна, Уилям се чувства комфортно в компанията на съпругата си навсякъде. Кейт обаче не засенчва принца на публични места и така поддържа баланса между тях”, казва още Джеймс.

През февруари кралската двойка се появи на червения килим на наградите „Бафта”.

„Измъчената усмивка на Уилям, положението на раменете и ръцете му говори за срамежливост и смущение. Той не обича да е под светлините на прожекторите. Кейт пък върви малко – напред, а наклонът на тялото ѝ говори, че тя поема инициативата”, коментира експертът.

Въпреки пандемията от коронавирус, Кейт и Уилям продължават да общуват с поданиците си и да провеждат редовни видеоразговори с тях. Джуди отбелязва, че по езика на тялото отново дори по време на тези диалози си личи, че Кейт води ситуацията.

„Тя често се навежда напред, докато Уилям предпочита да стои по-далеч от камерата. Последните онлайн срещу показват, че Кейт е много по-склонна към лидерство и доминираща роля в разговорите, въпреки че се стреми да не засенчва съпруга си”, подчертава експертът.

„Преди да започне да говори Уилям винаги поглежда няколко пъти жена си, за да се увери, че няма да я прекъсне”, казва още Джеймс.

Уилям често прави защитен жест с ръцете си – кръстосва ги пред себе си в областта на гениталите.

„Това е характерна черта за езика на тялото на Уилям през годините и тя ясно показва, че той е по-плах сред хора. Това се допълва от позицията на главата му и срамежливата му усмивка”, казва специалистът.

„Кейт винаги перфектно допълва жестовете на съпруга си”, коментира още Джеймс.

Наскоро херцогът и херцогинята на Кеймбридж заснеха видео, заедно с децата си, в подкрепа на британските медицински работници. То е трогателно, а семейството позира на верандата на къщата си. Кейт е в центъра и донякъде засенчва Уилям. В същото време тя показва много любов към съпруга си и си личи колко са сплотени”, казва експертката.

На 19 март двойката посети кол центъра на Спешна помощ в Лондон. По време на комуникацията с медицинските работници двойката се бе настанила удобно на диван, на който отново се вижда, че Кейт е леко приведена напред.

„Херцогинята активно дава да се разбере, че обича да общува и слуша внимателно всеки разговор. Тя е готова във всеки един момент да зададе нов въпрос. Уилям пък е облегнат назад и използва два жеста за преграда – кръстосал е краката си, а с кръстосани ръце е прихванал коляното си и е заключил крайниците си заедно. Позицията на Кейт отново е много отворена”, казва още Джуди.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    4 15 Отговор
    тоия уилям прилича на човек от дом за бавно расвиваващи се сигорно като ходи по снимката и лигите му текат вав бакингамския замак и хората го снимат отван и му се смеят аз ако сам толкова грозен няма да се показвам на улицата
  • 2 Bit

    16 2 Отговор
    Че кой нормален мъж, женен примерно с две деца, не остава жената да води парада.
    Инак само дрязги и неприятности, вместо мир и спокойствие.

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мечо

    2 7 Отговор

    До коментар #2 от "Bit":

    мога да ти кажа че имам дете от бивша доведена дащеря никога не сам си пузволявал да уставя жена да ме води за носа за това само сам си патил и сам се мачил като грешен дявол така да знаеш
  • 5 въпросче

    11 1 Отговор
    този, „който командва парада у дома” е именно Кейт, а не Уйлям. И КАКВО ОТ ТОВА?
  • 6 Още една, която

    8 0 Отговор
    бърка PR с интригуващи тайни.
  • 7 Минчу педера

    3 0 Отговор
    Какви тайни бе,между сериозно женена млада двойка..?!
  • 8 Госта

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Bit":

    Абе пич....чехльовците са доста така е!

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 SDS

    0 0 Отговор
    Винаги мъжа е главата ,а жената е вратът.Така е навсякъде.А Кейти е и умна.