Last news in Fakti

1 Септември, 2012 09:28 5 592 12

Бербо даде 1-во интервю като играч на Фулъм

  • бербо-
  • димитър бербатов-
  • фулъм-
  • манчестър юнайтед-
  • юнайтед-
  • мартин йол-
  • интервю

Българският трансфер в редиците на Фулъм Димитър Бербатов даде първото си интервю като футболист на на новия си тим.

По-рано през деня нападателят финализира трансфера си от Манчестър Юнайтед. "Вече съм тук и съм благодарен, че отново ще работя с мениджъра Мартин Йол, с когото бях и в Тотнъм. Очаквам велики неща и искам отново да се наслаждавам на футбола. Когато играя с усмивка на лицето си, мога да помогна на отбора ми с голове", бяха първите думи на Митко пред официалния сайт на "котиджърс".

Бившият голмайстор на Премиър лийг не се притеснява, че Фулъм не е от нивото на Манчестър Юнайтед.

"Надявам се тук да постигна същото, което постигнах и в предишния си клуб. Така всички ще са щастливи. Винаги е вълнуващо, когато виждаш отбор, който иска да се развива. Когато идваш в нов клуб, през първите 2-3 дни е малко трудно, защото се сблъскваш с много нови лица. Но свикваш с това, а и аз съм бил и в други клубове в Англия. Свикнал съм с хората, с времето, знам езика и по тази причина ще ми е лесно. Смятам, че лесно ще привикна с тази промяна", добави Бербатов.

Българинът говори и за мениджъра Мартин Йол, който навремето го привлече в Тотнъм, а сега го убеди да обърне гръб на Фиорентина и Ювентус, за да парафира с Фулъм. "Има хора, които още като ги срещнеш, знаеш, че ще работиш добре с тях. Такъв беше случаят с мен и Йол в Тотнъм. Да се надяваме, че това ще се получи отново тук. Той ме познава много добре и съм убеден, че двамата ще се разбираме", каза още щастливият Бербо.

Веднага след подписването на договора си с клуба нападателят проведе и първата си тренировка с отбора. Лондончани гостуват на Уест Хам в ранния мач (14,45 часа) от съботната програма на 3-ия кръг във Висшата лига. "Може би ще играя в този двубой", загадъчно завърши Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БУМЕР КАМОР

    4 0 Отговор
    uspeh na Berbatov
  • 2 GGDB

    5 0 Отговор
    Успех! Дано е бил подписал на време, че да може да играе днес!
  • 3 ahaha

    3 0 Отговор
    ei sega sega da im pokaje koi koi e! dano se padnat skoro da igraiat sre6tu manchester un i berbo da im nanije 2-3 goda i fergito da sklqpa kato pripikano mu6kato! uspeh na berbatov! pojelavam mu mnogo igra i pari! i v nikakav slu4ai da ne 4ete bulgarski forumi i vestnizi! samo napred!
  • 4 Петър

    4 0 Отговор
    Бербо, като дойде момента да играеш срещу манчестър им вкарай петтрик, че Фърги да си глътне дъвката.
  • 5 Димитър Михайлов

    1 0 Отговор
    Все си мисля,че отново ще направи фурор-първо е много надъхан и иска да играе,и второ сега целият Фулъм ще играе за него.Дано да се окажа прав и онова дърто к...ле си скубе косите.Вярно е ,че е голям треньор,но от няколко години прави само глупости-нека сега да му се връща.Стискам палци и желая на Бербо късмет.Нека да видят какво може българина и как не е бил оценен правилно....
  • 6 Някой

    3 0 Отговор
    Леле как ще се накефя, ако Бербатков накаже Фърги :):)
  • 7 МиМ

    0 3 Отговор
    Да избереш последственият Фулъм пред Ювентус, е като да избереш панелка в Обеля, пред къща в центъра.
    Смотаняк си беше Митето и такъв си остана..просто един селски бек
  • 8 Владислав Методиев

    1 0 Отговор
    МиМ .. смотаняка си ти, че седиш и обиждаш като каруцар, докато човека няма пред кого да се доказва, че да ходи в пропадналото, корумпирано Калчо .. и шампиона Юве .. какво като са шампион на Италия ?? По-добър бе избора да остане във Висшата лига при познатия стар Мартин Йол, познатия Лондон, а не на 31 години да ходи в шампиона на Италия ... голямата работа, в ШЛ ще отпаднат най-много на 1/8, кой знае какъв отбор са .. по-добре 9-тия в Англия, да е лидер, да ръководи отбора и да добие опит занапред, ако някога реши да се занимава като треньор, защото всички знаем, че чете играта добре, ако може да накара и другите да играят, още по-добре, в Юнайтед опитваше, но егото на Нани и други футболистчета беше много голямо .. не го слушаха, че футбола се играе на пасове и само си биеха. Бербатов е изключителен футболист, взел е решението си с главата, защото Мартин Йол е имал най-голямо желание от останалите 3 отбора да го привлече, познават се добре и просто отиде да играе футбол, да се забавлява .. за какво му е да печели корумпираното Калчо .. той спечели 2 пъти Премиершип и беше един от най-дейните за тези две титли, допринесе много .. Избра правилно решение на 100%, плюйте го.
  • 9 Владислав Методиев

    0 0 Отговор
    Иначе Бербатов трудно ще вкарва тук, трябва да се върне поне Брайън Руиз .. вижда се, че с Бербатов атаката работи добре, но той е този който създава положенията, а не те на него .. нещо като в националния и приликата с националния става още по-голяма, тъй като няма кой да вкара създадените от Бербатов положения .. те и в Ман Юнайтед са дървета и не са на неговото футболно интелектуално ниво и не винаги се получаваше, но топ трансфера в голям отбор дойде твърде късно . на 27, много стъпки извървя от Пирин и цена няколко чифта бутонки за да стигне до там, не можа да играе с играчи с неговия интелект, като Шави, Иниеста, Пирло и т.н ..
  • 10 Maxi

    0 0 Отговор
    Бербо си знае интереса.Юве е голям клуб,но 100000 на седмица са си много пари,нали?А и мястото на 9ката ти е по-сигурно,Лондон си е Лондон,говори езика,познава манталитета.Остават му 2-3 г активен спорт,защо да си чупи краката в калчото.
  • 11 Торпедо

    0 0 Отговор
    ще играе за Фулам ахахахаха господи колко е жалко вече от бърсач и чистач на скамейки в футболист къде отиваме добре че не дойде в Италия че да ти се смее цяла Италия.И мъж под чехъл си остава женчко както и преди 5 години. манекен
  • 12 шишо

    0 0 Отговор
    Да си покажеш гнусотията пред цяла Европа, не всеки го може.