Last news in Fakti

17 Май, 2020 16:33 10 369 9

Майка снима бебето си и видя нещо...

  • дете-
  • око-
  • снимка-
  • мързеливо око-
  • тумор

Щом насочила светкавицата към него, се появило нещо ужасно на кадъра

Бебето Роки било идеално дете – никога не било прекалено палаво, стояло си мирно и кротко и се занимавало с най-нормалните детски занимания – да спи, да играе и да си хапва.

Майка му просто не можела да му се нарадва. Един ден жената решила да му направи снимки и видяла нещо, което я шокирало и я накарало да хукне към болницата.

Малко след това животът ѝ рухнал и се преобърнал на 180 градуса.

Още когато Роки бил на 4 месеца сякаш развил синдром на мързеливото око. Това е, когато клепачът на едното око пада малко повече, отколкото да другото. Всъщност от подобен синдром страда дори звездата Парис Хилтън.

Майката на Роки – 43-годишната Кара, не придавала кой знае какво значение на това. Три месеца по-късно обаче, се наложило да се втурне към лекаря, носейки детето на ръце.

Една вечер Кара решила да направи снимка на сина си, който мирно си играел в кухнята. Тогава на кадъра тя забелязала мораво петно в лявото му око. Другото око на детето обаче, било добре.

Майка снима бебето си и видя нещо...

Когато завела Роки на лекар, той не открил нищо притеснително. За всеки случай обаче, Кара решава да заведе детето си и на офтамолог. Ултразвукът обаче показал нещо шокиращо – момченцето е почти сляпо с лявото око. Това око имало едва 10% зрение.

Оказало се, че зад окото на Роки расте раков тумор – ретинобластом, който вече е засегнал част от ретината. Бебето е било едва на 7 месеца и половина, когато започва битката му за живот.

Майка снима бебето си и видя нещо...


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миличкият

    175 1 Отговор
    Господ здраве и сила да му даде, да се оправи и да прогледа на 100%. Амин

    Коментиран от #9

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Емил

    29 6 Отговор
    Нещо в цялата тази история куца! Хронологията на снимките. бебе на СЕДЕМ месеца, да не си погледнеш детето, а да го снимаш???!!!
  • 4 Без думи...!

    31 1 Отговор
    Страшно е, да пази Бог...!

    Коментиран от #5

  • 5 Емил

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "Без думи...!":

    Че то от Бог идва всичко! От какво да те пази? От собствените ти глупости ли?! Ако те пази, как ще разбереш, че си сбъркал?!

    Коментиран от #6

  • 6 Това за тебе ли

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Емил":

    Се отнася...?!
  • 7 Давид

    13 0 Отговор
    Заглавията на статиите ви все повече заприличват на блиц . Аз ви знам що за стока сте но хората не знаят . Не ви предупреждавам , подигравам ви се сводници ;)
  • 8 Забелязъл.

    3 8 Отговор
    Това май е Терминатор на млади години особено с това червеното в окото прилича точно на него явно нещо са объркали името му с Роки.
  • 9 Ммм Даа

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Миличкият":

    Амин ма Амин като и Аладин го нема.. Човек какво си направи или му направят.. Оня с ореола къде е???