Last news in Fakti

19 Май, 2020 10:36 3 649 19

Фики спечели "Като две капки вода"

  • като две капки вода-
  • фики стораро-
  • победител-
  • маги джанаварова-
  • jj

Певецът изправи на крака публиката с изпълнението на песента Hello на Лайнъл Ричи

Фики спечели шоуто "Като две капки вода". Другите трима финалисти бяха Дара, Маги Джанаварова и пловдивчанинът Георги Симеонов, известен повече като Джей Джей.

Във финала Фики блесна с изпълнение на хита на Лайнъл Ричи "Hello".

Дара изпя "Вървят ли двама" на Мария Нейкова. Джей Джей - Who wants to live forever на "Куин", а Маги Джанаварова изпя Уитни Хюстън - I have nothing.

Победителят печели чисто нова кола "Форд Пума". Вотът бе само зрителски. Четвърти завърши пловдивчанинът Джей Джей, Дара завърши на трето място, а втора е Маги.

"Искам да благодаря на моята родина, че ме избра за победител. Това е най-прекрасният момент в моя живот", каза развълнуваният Фики.

По време на финала на шоуто в ефира на NOVA, четиримата финалисти имаха възможност да заложат на свое любимо парче, с което да спечелят сърцата на зрителите. Лайнъл Ричи и песента Hello прозвучаха в изпълнение на Фики, а DARA влезе в образа на Мария Нейкова с песента „Вървят ли двама“.

Певецът изправи на крака публиката с изпълнението на песента Hello на Лайнъл Ричи

Фики Стораро е победителят в осми сезон на „Като две капки вода“. След оспорвана битка той грабна първото място и голямата награда – чисто нов лек автомобил. За разнообразните си и изключително успешни превъплъщения той беше титулуван като "Мистър Изненада".

На второ място се класира Маги Джанаварова, а трето и четвърто заеха Дара и JJ.

"Искам да благодаря на моята родина, че ме избра за победител. Това е най-прекрасният момент в моя живот", каза развълнуваният Фики.

По време на финала на шоуто в ефира на NOVA, четиримата финалисти имаха възможност да заложат на свое любимо парче, с което да спечелят сърцата на зрителите. Лайнъл Ричи и песента Hello прозвучаха в изпълнение на Фики, а DARA влезе в образа на Мария Нейкова с песента „Вървят ли двама“.

JJ избра Queen и Who wants to live forever.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пи пи

    12 18 Отговор
    БРАВО. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР ВЪЗПИТАН МЛАД ЧОВЕК
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Цецо

    23 0 Отговор
    Дали не греша... че в статията три пъти се повтарят едни и същи неща?!? :)))
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Я сега да ви видя

    20 6 Отговор
    А, защо има толкова много изтрити коментари? Жалко, че пропуснах да ги прочета, но се досещам, какво е могло да бъде написано вероятно нещо свързано с малцинствата, а може би и с начина на определянето на този като победител. Еее щом е от малцинствата то автоматично е с предимство пред всички останали от коренното българско население. То в такъв случай, защо са ви били останалите участници? Ааа верно, за пълнеж. Бе щом е от малцинствата не губете време направо още в самото начало го обявявайте за победител и му давайте наградата и готово. Ние българите нали винаги сме толерантни, защо да не ни се качат на главите. А ако някой посмее да каже или намекне нещо спрямо представител на малцинствата веднага да се обявява за расист, а разни антибългарски организацийки да скачат и да го защитават с голи гърди.
    КЪДЕ ВИ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО БЕ ? ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА? Не ви е удобно да ги четете и се криете зад някакви измислени от вас правила. Ааа забравих, че сме на 7624525428 място по свобода на словото мнооого след Папуа Нова Гвинеа, Бутан и междугалактическия съюз.
    СЕГА И МОЯ КОМЕНТАР ЛИ ЩЕ ГО ИЗТРИЕТЕ? Интересно ми е с какъв довод ще го направите, защото нищо от това долу, което сте измислили като правила не съм нарушил.
  • 9 ИВАНОВА

    27 3 Отговор
    Победителят беше ясен още от началото,Толерираха Фики по всякакъв начин.Маги беше много по -добра.
  • 10 призове,призове

    10 1 Отговор
    Баща и син Стораро получиха казионните награди. За майката остана наградата на публиката.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    14 4 Отговор
    Избраха го любителите на гадната мазна чалга. Какво от това , че пя и други стилове , пак си остава чалгар.
  • 15 Дяду Снежку и Тонката

    10 5 Отговор
    Фалшивият Тонка, колко лева плати на продуцента, за да направиш толкова голяма реклама на,, наистина големия талант,,.! Казах му фалшив, защото и на него имаше някаква,, награда,, щеше да се разреве, че да ме разчувства, голямо забавление по време на голям вирус на 21 век... хахаха...!
  • 16 4578

    0 4 Отговор
    Колко пъти ще четем едно и също, много постна статийка. ОТНОВО!

    Нa втoрo мяcтo ce клacирa Мaги Джaнaвaрoвa, a трeтo и чeтвъртo зaeхa Дaрa и JJ.

    "Иcкaм дa блaгoдaря нa мoятa рoдинa, чe мe избрa зa пoбeдитeл. Тoвa e нaй-прeкрacният мoмeнт в мoя живoт", кaзa рaзвълнувaният Фики.

    Пo врeмe нa финaлa нa шoутo в eфирa нa NОVА, чeтиримaтa финaлиcти имaхa възмoжнocт дa зaлoжaт нa cвoe любимo пaрчe, c кoeтo дa cпeчeлят cърцaтa нa зритeлитe. Лaйнъл Ричи и пeceнтa Hеllо прoзвучaхa в изпълнeниe нa Фики, a DАRА влeзe в oбрaзa нa Мaрия Нeйкoвa c пeceнтa „Вървят ли двaмa“.
  • 17 Вашия човек

    3 4 Отговор
    Вaшия чoвeкък cъм тoй cпeчeли кaпкитe a aз дa cпeчeля игри нa вoлятa aмa първo мe извикaйтe нa кacтингa и щe ви нaпрaвя прeдaвaнeтo щe бия вcичкитe oгрoмни кaтeгoрий тaм
  • 18 ГОСТ

    2 5 Отговор
    Абе добре пя Фики.......
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.