Last news in Fakti

6 Септември, 2012 12:40 1 025 1

Катастрофа отложи концерт на "Кис" и "Мотли Крю"

  • катастрофа-
  • концерт-
  • кис-
  • мотли крю

Рок-динозаврите от "Кис" и "Мотли Крю" отмениха техен съвместен концерт, след като превозващ техниката камион катастрофира.

Гигът трябваше да се състои вчера в Детройт. Барабанистът на "Мотли Крю" Ники Сикс пусна в микроблога си в Twitter снимки на преобърнатия камион (вж. снимката горе).

"Благодаря на Господ, че шофьорът ни е добре", гласи придружителният коментар на Сикс. Заради инцидента концертът бе отложен с едно денонощие и ще се състои днес, 6 септември. Информацията за промяната също е дело на Сикс, публикувал съответното съобщение в Twitter. Организаторите на концерта пък успокоиха феновете, че ще бъдат пускани без презаверка на закупените от тях билети. Очаква се на съвместния гиг да дойдат над 50 хил. зрители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    0 0 Отговор
    A НИЕ НОРМАЛНИТЕ, БЛАГОДАРИМ НА БОГА (!) ЧЕ ТЕЗ САТАНИСТИ ДОЛНИ НЕ СА УСПЕЛИ ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО БЪЛГАРИЯ !!!

    ЩОТО НЕ МИ СЕ МИСЛИ, КАКВО ЩЕ НИ Е НАКАЗАНИЕТО АКО СЕ ДОВЛЕКАТ !

    НИКОЙ ДА НЕ ЗАБРАВЯ КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ 2007-ма, СЛЕД КАТО БЕШЕ ПОКАНЕНА НАЙ-ДОЛНАТА ТВАР !!!
    КОГАТО ПОТЪНА КОРАБЧЕТО В ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО И 15 ДУШИ ЗАГИНАХА.... КАКВО КАЗА ПАТРИАРХА, КАКВО КАЗАХА МЕТРОПОЛИТИТЕ: "АКО ПОКАНИТЕ ТАЗИ МРЪСНИЦА, ЩЕ ИМА НАКАЗАНИЕ ! БОГ НЕ ПОЗВОЛЯВА В БЪЛГАРИЯ ДА ИДВАТ ТАКИВА ***** !"

    И това бе казано 1-2 седмици ПРЕДИ да се довлече оная КУ*КА !

    Никой не послуша Духовните ни Отци, и какво стана ? Трагедията се случи !
    Така че - тази "катастрофа" тук, е добре дошла за Опазването на МОРАЛА У НАС !

    Само им вижте антуража, вижте какви сатанистически знаци и техники ползват... УЖАС !!!
    Да си стоят и блеят в тяхната си омерзена родина ! ТУК НЕ НИ ТРЯБВАТ !!! ...и колкото по-малко Децата знаят за тез - ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ !