28 Май, 2020 14:43 3 261 2

3 зодии, които биха се влюбили заради парите

  • астрология-
  • зодии-
  • меркантилни-
  • сватба-
  • пари-
  • лукс-
  • богатство

Според звездите представителите на тези зодиакални знаци биха избрали лукса пред любовта

3 зодии, които биха се влюбили заради парите - 1
Снимка: shutterstock

За някои зодии материалното е важно. Те обичат скъпите предмети, лукса, екзотичните ваканции и... биха се оженили не по любов, а по сметка.

Вижте кои са трите зодии, които е твърде вероятно да се влюбят в някого, заради парите му:

Стрелец

Стрелците могат да се влюбят богат човек, защото обичат тръпката, пътуванията, вълнението да получат нещо, което иначе няма как да получат. Те обожават екскурзията и пътешествията, ще са много развълнувани, когато могат най-накрая да си позволят да отидат навсякъде. Търсят наслада и удоволствие, искат да изпробват екстремни спортове, както и скъпи и луксозни неща. Харесва им да посещават нови места и да виждат нови места. А и са купонджии, така могат да ходят на най-бляскавите партита, за които преди не са имали покани. Те живеят за мига и вярват, че трябва да пробват всичко.

Козирог

Козирозите са много практични и сериозни зодии. Те са стабилни, лоялни, работливи. Могат да се влюбят в богат човек, не за да ги глези и да им купува луксозни неща, а защото така ще усещат стабилност в семейно отношение. Няма да се притесняват за кредити, наеми, пари за отглеждане на деца и т.н. Това ги прави спокойни и така имат време и за релакс, не само за работа. Те си поставят цели, много са амбициозни и постигат своето. Но искат да усещат сигурност и партньорът да не е човек, който пропилява парите за глупости.

Лъв

Те са царете на зодиака и просто искат да си позволяват всичко. Харесва им лукса, глезотиите, скъпите бижута, предмети, новите жилища, коли и т.н. Лъвовете са горделиви и искат винаги да са първи, да имат дизайнерски дрехи, да впечатляват околните, да си позволяват да пътуват по света. Много Лъвове имат сценични таланти и стават известни. Те търсят внимание, искат винаги да омайват с вида и вещите си. Обожават лукса, искат да ходят по изискани ресторанти, на бляскави събития, да общуват със знаменитости. Те самите са щедри и помагат на околните.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Roko

    1 4 Отговор
    Най големите глупаци в зодиака. Нека да им е.
  • 2 Везни

    3 0 Отговор
    А аз нали мера! Кво мислите че мера, корнишони ли?