5 Юни, 2020 07:00 7 736 0

Вашият хороскоп за днес, 05.06.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Специален ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 05.06.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Бъдете търпеливи със себе си, не си поставяйте твърде високи цели. Желанието Ви да направите промяна може да се окаже в дисонанс с финансовото Ви състояние, но това едва ли е повод за депресия, знаете, че има далеч по-страшни неща.

Телец

Ежедневните задачи ще Ви се струват скучни и отегчителни, но няма кой да ги свърши вместо Вас. Ще Ви се иска да разчупите рамките, но се налага да потърпите още два дни, за да имате възможност да го направите.

Близнаци

Околните ще опитват да се намесват в живота Ви, да Ви направляват, да Ви дават съвети. С други думи днес имате още един елемент, с който да се справите, качвате нивото явно. Може пък да е забавно, не го приемайте навътре.

Рак

Днес е малко по-специален ден, ще имате нужда от външна подкрепа, за да свършите, онова което сте си наумили. Ще се наложи да преразгледате поговорката “Съединението прави силата”.

Лъв

Основният Ви проблем днес ще е свързан с качеството на живота. Желанието Ви всичко да се развива перфектно може да Ви създаде известни душевни проблеми. Приемете нещата такива, каквито са и ще ви стане по-леко.

Дева

Време е за приключения, спорт, развлечения. Денят ще Ви предостави множество възможности да направите всичко това. Все пак не прекалявайте със сърдечното натоварване, в пряк и преносен смисъл.

Везни

Подробностите днес ще Ви отегчават, рутината ще ви дава усещането, че губите свободата си. Най-спокойно ще Ви е у дома, така че опитайте да приключите със задачите за деня по-скоро.

Скорпион

Денят ще е наситен със събития. Очакват Ви много контакти, при това успешни. Може и да не успеете да осъществите всички срещи, които сте планували. След всички проведени разговори ще изпитате желание да се усъвършенствате.

Стрелец

Трудно е да се чувстваш значим, ако не осъзнаваш собствената си вътрешна стойност. Време е да се погледнете честно и дадете път на истинското си Аз. Не губете време, просто го направете.

Козирог

Труден ден за Вас, но пък ползотворен. Най-странни обстоятелства ще Ви принудят да действате нестандартно, по нов начин. Ще трябва да се измъкнете от познатите щампи, което определено не е лесно, но пък може да е доста интересно. Просто променете гледната точка.

Водолей

Доста философски ще сте настроени и трудно някой би могъл да Ви извади от равновесие. Използвайте този поглед върху нещата, когато чуете някои не много приятни приказки по Ваш адрес. Знаете, че не са верни.

Риби

Сложна задача - чувствата и действието Ви ще са в различни посоки. Добре ще е да се изразявате по-ясно и конкретно и да не задълбавате в чувствата, защото може да се закопаете твърде надълбоко. Просто действайте.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА