11 Септември, 2012 21:49 2 989 2

Ново видео на Нели Рангелова

  • ново видео-
  • нели рангелова

Нели Рангелова представя новия си клир “Танцувам в мрака”. Песента е по музика и аранжимент на Краси Гюлмезов, текстът на Александър Петров, съобщиха от Агенцията за български артисти /АБА/.

Режисьори на видеото са Виктор Антонов и Жоро Петков, оператор – Константин Кръстев – Коко. В клипа участват и младите актьори – Любен Кънев, който е с роля в сериала „ Под прикритие” и Евгения Роева студентка в НАТФИЗ. За визията на Нели са се погрижили коафьорът Жоро Петков и гримьорът Любомир Николов.

Песента „ Танцувам в мрака” в нов аранжимент  ще бъде включена в репертоара на предстоящия концерт на певицата „Акустична вечер с Нели Рангелова" на 7 Ноември в зала България.

На 24 Май Нели Рагелова бе удостоена с плакет ЗЛАТЕН ВЕК , за принос в областта на културата, връчена от министър Вежди Рашидов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Знаещ

    0 0 Отговор
    Дърта чанта ... и тъпа к===а !