Last news in Fakti

5 Юни, 2020 10:58 3 728 6

Звезда от "Откраднат живот" побесня заради... (СНИМКИ)

  • първи юни-
  • ден на детето-
  • дария симеонова-
  • цена-
  • актриса-
  • откраднат живот

Ядосаха актрисата на празника на децата

Актрисата Дария Симеонова, което гледахме в предишни сезони на хитовия медицински сериал "Откраднат живот", излъчван в ефира на Нова телевизия, изрази гнева си онлайн преди дни, а причината е повече от потресаваща.

Навръх празника на детето - 1-ви юни, актрисата, която стана майка преди две години, не успя да се въздържи от коментар за наглостта на някои търговци, които направо са прекалили в цените на предлаганите стоки.

Чаровната актриса показа нагледно какво я е извадило от равновесие, а цифрата е наистина безумна, особено когато говорим за обикновен балон, макар и с атрактивна визия.

За да оправдаят високата цена на продукта пък, търговците обяснили, че балонът може да се надува повторно и бил направен от качествен материал.

В крайна сметка, както става ясно от постовете на Дария в социалните мрежи, синът ѝ Макс се зарадвал и на далеч по-евтин балон, а посланието на майка му е: "Помнете, че любовта няма да я намерите при алчността".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бертоне

    23 2 Отговор
    С една дума-диария,от всякъде.
  • 2 Бедни артистчета

    17 13 Отговор
    Ама като опъваше големите хонорарчета ти беше гот.
  • 3 Съдията Дред

    17 7 Отговор
    Многу звиздъ, многу нящо, ни мой да ги запомни чувек.
  • 4 И 3 лв са много!

    7 5 Отговор
    Синият балон на детето прилича на пропаганден от предизборна кампания, а там ги раздават безплатно!
  • 5 Въпрос към...

    20 2 Отговор
    ....натфизчийката др.Некадърнева И компания. Не е риторичен въпроса !!! И не е по темата,но защо актьорската ви игра е толкова изкуствена и НЕестествена ? Защо интонацията с която всички говорите е все едно гласовата кутия на Стивън Хокинг от 90-те чете текст ?
    Монотонна декламация в която живота е изтрит още преди да се зароди.
    Как Е възможно едно 4 годишно дете в Холивуд да даде пред камерата в пъти по-човешки и естествени реакции и да говори абсолютно с нормална интонация отколкото натфизчия с магистратура по актьорско майстворство....как само звучи, а ? Магистратура...актьорско че и майсторство. Има ли тук някой от натфиз,който да може професионално да го обясни това ?
    Завършвате натфиз само са да можете после да се изживявате като ,,певци".Толкова доказани актьори от холивуд снимаха в Бг. Е па толкоз ли не успяхте по един семинар/открит урок да направите бе ? Некадърната ви анти-игра причинява физическа болка.
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    ЕДНО ВРЕМЕ БАЛОНИТЕ СЕ НАДУВАХА, КОЙ КОЛКОТО ПЪТИ ИСКА !!! Сега са за еднократно ползване !!!