Last news in Fakti

9 Юни, 2020 17:03 3 911 12

Бременната Капчикова с непоказвани СНИМКИ от рождения си ден

  • ася капчикова-
  • бременна-
  • близнаци-
  • рожден ден

Плеймейтката ще роди през юли

След почти година, прекарана извън обсега на медийното пространство, на 1-ви юни, Международния ден на детето, бившата половинка на рапъра Криско - Ася Капчикова, се завърна под светлините на прожекторите с голяма новина... Тогава, навръх празника, тя изненада всички, признавайки, че е в напреднала бременност и очаква близнаци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰🥰🥰👶👶🥰🥰🥰 #happybirthdaytome #baby #twins 12.05.2020! 🍾🍾🍾🎂🎂🎂

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on Jun 6, 2020 at 9:08am PDT

Хубавата новина "Мис Плеймейт 2016" сподели в своята Instagram страница, качвайки корицата на последния брой на сп. "Кенгуру", която краси самата тя. На изображението блондинката е обгърнала корема си с две ръце, демнстрирайки колко е наедрял. Всъщност, очаква се тя да роди съвсем скоро - през месец юли, в разгара на летния сезон. Но полът на бебетата все още остава загадка, тъй като тя отказва да го издаде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰 #baby #twins @paloma_fashion_official

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on Jun 8, 2020 at 11:31pm PDT

Ася и половинката ѝ са почти готови с всички приготовления по посрещането на първородните си наследници, като домът им вече разполага с напълно обзаведена детска стая, разкри тя пред вестник "Телеграф".

Пред изданието блондинката изрази щастието и вълнението си, че ще става майка и сподели, че се чувства напълно подготвена за този етап от живота си. За целта, по време на изолацията, тя е прочела множество книги по темата, част от които специализирани.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😇😇😇 @paloma_fashion_official

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on Jun 8, 2020 at 11:13pm PDT

Също така бившата участничка в риалити предаването "Фермата" призна, че съвсем умишлено е страняла от публичността, понеже според нея щастието е привърженик на тишината, ето защо срещайки своя партньор, тя е предпочела да обърне гръб на светските среди. Следващите промени са настъпили след като е разбрала добрата вест на 21 ноември м.г. - Денят на християнското семейство. Разбира се, първата ѝ реакция била да се обади на своето семейство, за да сподели с тях огромната си радост.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Днес е 1 юни - Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение - любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог... Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!🙏😇❤💏=👶👶 Специално за списание "Кенгуру" @spisaniekenguru , което може да намерите от утре на пазара, направихме страхотна фотосесия! В броя ще откриете не само първите ми снимки с бременно коремче, но и всички ексклузивни подробности около щастливата новина! Сигурна съм, че ще ви хареса! 😇😊😉 Списание: @spisaniekenguru Фотограф:@victoriasirakovaphotographer Грим: @georgerusevmakeup Коса: @krasimir_krumovv Рокли: @paloma_fashion_official Торта: @gentlemenscakes

A post shared by Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) on May 31, 2020 at 10:59pm PDT


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 драгият зрител

    24 2 Отговор
    Много ви молим, спрете да ни занимавате с бременни женици! Интересуват ни по-важни събития.
  • 2 Емил

    12 4 Отговор
    Тая рускиня ли е или е женена за руснак? Такъв откровен кич има само в Русия и Индия, а няма вид на циганка!
  • 3 Пи пи

    6 3 Отговор
    НЕ ПИШИ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ. БРЕМЕННАТА ЖЕНА Е НЕЩО ПРЕКРАСНО

    Коментиран от #10

  • 4 двойна адамова ябълка

    4 4 Отговор
    Тази е бременна, колкото аз съм гинеколог.

    Коментиран от #6

  • 5 Биде

    6 1 Отговор
    Кой ли е „щастливеца”? И за къде толкова бърза с това инвитро?
  • 6 Забелязъл.

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "двойна адамова ябълка":

    Май наистина има нещо гнило на всичките снимки си тая когато е изправена все си държи стомаха с едната ръка отдолу и тоя стомах изглежда прекалено кръгъл всякъш е една топка която тя държи да не падне наистина има нещо.
  • 7 Transpocalypse

    3 2 Отговор
    Не е бременно, вервайте ми.

    Коментиран от #8

  • 8 Вик от храста 🌿🙅

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Transpocalypse":

    Вярвам ти не е бременна а отдолу под роклята има един стек тоалетна хартия от малките по осем броя.😂😂😂
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 TheTeacher

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пи пи":

    Ама много си зле, бате ...

    Това, че много си харесваш женицата - или каквото и да било, не значи че трябва да се занимава широката общественост с вашите простотии.
    Та така и с коремите на жените и мъжете.

    Той казва, че не иска да бъде занимаван с бременни женици - твоят отговор е все едно е казал "бременните жени са чума/грозни/напаст". Усещаш ли сега защо отговорът ти е идиотски и напълно НЕАДЕКВАТЕН?
  • 11 Аааа

    2 0 Отговор
    Кви са тия и на кой му пука?
  • 12 ЗНАЯ ЕДИН КОЙТО ЗНАЕ ЗА

    1 1 Отговор
    ЕДИН ДРУГ КОЙТО Е БИЛ С ТАЯ...ТА ТОЯ ПОСЛЕДНИЯ РАЗКАЗВА ЧЕ ПО-ДОБРЕ ДА БИЛ ЛЕГНАЛ С ДЪРВО ОТ КОЛКОТО С ТАЯ...ПЪЛНА СКРЪБ БИЛА В ЛЕГЛОТО...И КАЗВА ЧЕ ДЪРВОТО БИЛО ПО-ПОДВИЖНО ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СИТУАЦИЯ....