Last news in Fakti

10 Юни, 2020 13:38 5 348 4

Изключителен японски хороскоп разкрива точно бъдещето ви

  • япония-
  • хороскоп-
  • нумерология-
  • астрология-
  • цифри

Този хороскоп има дългогодишна история

Изключителен японски хороскоп разкрива точно бъдещето ви - 1
Снимка: Shutterstock

Този японски хороскоп е създаден още по времето на един от първите шогуни - Тойотоми Хидейоши. Тогава бива разпоредено той да бъде разпространен из цялата страна.

Хороскопът се състои от числа и има 9 знака.

Как да изчислите кой е вашият зодиакален знак и да разберете какво ви отрежда той?

Съберете всички числа от датата си на раждане. Например – ако сте родени на 01.01.1994 г. трябва да сторите следното:

1 + 1 +1 + 9 + 9 + 4 = 25

2 + 5 = 7

В този случай вашият номер е 7.

След като съберете всички цифри, може да прочетете какво означава полученото писмо. Хороскопът е изключително точен и разкрива много както за характера ви, така и за бъдещето, пише jenata.blitz.bg.

Номер 1

Слънцето ви защитава. Личността ви е ярка и силна. Вие имате големи амбиции и често сте способни на всичко, за да постигнете целите си. Искате да сте лидери във всеки един аспект и не ви интересуват останалите.

Способни сте да се отдадете на работата, но в същото време пренебрегвате личния си живот, ако се наложи. Обичате да командвате. Мразите да признавате, когато сте сбъркали. Чувствате, че сте си самодостатъчни.

Отдава ви се да сте лидери и във връзките си, особено ако половинката ви е по-резервирана и спокойна.

Номер 2

Знакът на тази цифра е Луната. Хората, родени под него, обичат да са под светлината на прожекторите и се обграждат с много приятели. Те са общителни и усмихнати. Лесно осъществяват контакти.

Обичат приключенията и да научават нови неща. Луди глави са. Родени са дипломатични и умеят да балансират. Харесва им да са във връзка и лесно се привързват.

Номер 3

Юпитер е вашата планета. Хората, родени под този знак, са забавни и обикновено са душата на компанията. Избягват конфликтите, но защитават ревностно гледната си точка.

Родени са оптимисти и преминават през живота с усмивка. Заразителни са с положителното си настроение. Инициативни са и умеят да проявяват съчувствие. Грижовни са и им е приятно да бъдат полезни.

Номер 4

Вие попадате под патронажа на Сатурн. Благодарение на тази планета, хората родени под цифра 4, жънат големи успехи във всичко, с което се захванат.

Често имат конкретен план, който следват. Харесва им да си правят живота комфортен и да се глезят. Те са на мнение, че парите обаче трябва да се печелят с честен труд.

Практични са и спазват традициите. Търсят си надеждна половинка. Не летят в облаците, стабилни са, не обичат промяната.

Номер 5

Меркурий защитава тези хора. Тези хора са енергични, но могат да избухнат като вулкан, ако ги ядосате. Умеят да реагират бързо и да комуникират добре с останалите хора.

Не обичат да отлагат днешната работа за утре.

Хората родени под този зодиакален знак са непредсказуеми, а това не допада на всеки.

Често сами си намират предизвикателства и си поставят високи цели, които да преодолеят. Не се страхуват да преобърнат живота си с главата надолу. Те търсят положителни емоции.

Номер 6

Хората, родени под тази цифра, са под патронажа на Венера. Те са много грижовни и обикновено заемат отговорни позиции в работата си. Внимават във всичко, което вършат.

Имат много силно развито чувство за естетика и е добре да се занимават с дейност, която им помага да развиват таланта си. Творчески души са. Фокусират се предимно върху семейството и приятелите си, а кариерата им обикновено е по-скоро забавление.

Номер 7

Тези хора попадат под защитата на Уран. Те често мислят за миналото си и именно заради това са по-затворени. Изглеждат недостъпни. Рядко показват емоциите си и понякога биват смятани за безчувствени.

Трудно допускат хора до себе си, но позволят ли на някой да ги опознае, със сигурност той няма да остане разочарован.

Те биха се справяли най-добре в по-технически дейности. Имат аналитичен ум. Много са честни и лоялни.

Номер 8

Тези хора попадат под патронажа на Марс. Те обичат риска, отлични оратори, медиатори и финансови консултанти са.

Бързо взимат решения и безспорно би им пасвала идеално ръководна позиция.

Те не гледат назад и не се интересуват от клюки и интриги. Много са амбициозни, решителни и често биват считани за авторитет.

Обичат да доминират в отношенията си с хората и дълго време търсят идеалната половинка, преди да ѝ се отдадат изцяло. След като обаче я открият са способно да направят абсолютно всичко, за да направят човека, когото обичат щастлив.

Номер 9

Нептун се грижи за защитата на хората, родени под цифрата 9 в японския хороскоп. Те често менят настроението си. Водят разнообразен начин на живот и нямат много приятели.

Все пак ценят приятелството, но изпитват трудност да го съхранят.

В една връзка за тях е важно да се чувстват сигурни и стабилни. Имат шанс за професионални успехи. Много са талантливи.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гей Билтс

    4 2 Отговор
    Не ви трябва хороскоп. Бъдещето ви ми е ясно.
  • 2 Баш Батка

    5 1 Отговор
    А ако ти се падне 28 папаш пилето?

    Коментиран от #3

  • 3 АААААА

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Баш Батка":

    2+8=10,тоест 1....иначе ме разсмя с коментара
  • 4 йоко

    0 0 Отговор
    пълни глупости, нищо вярно