Шеф Виктор Ангелов и победителят от „Хелс Китчън” тази година – Реджеп Бадев, не се поглеждат.
Младият готвач не иска и да чува за доскорошния си началник в риалитито, камо ли да трупа стаж в ресторанта му, което е част от неговата награда в шоуто.
Вместо да се бъхти в кухнята на звездата, Реджи инвестира стоте хиляди лева, които спечели от Кухнята на ада, в собствена пицария, пише таблоидът „Уикенд“.
Роденият в Сърница млад готвач реши да използва наградата от „Хелс Китчън”, за да се върне в България за постоянно. Както е известно, той е напуснал родината много малък заедно със семейството си и е израснал в Италия. След като се дипломира като готвач, намира работа в Германия и прави успешна кариера там.
Но явно България му е липсвала, защото използва първия възможен момент, за да се засели обратно тук. „Италианчето”, както го наричаха в шоуто, се връща не просто в страната, а в родния си край. Той вече обяви, че отваря пицария в Пазарджик.
Заведението се рекламира като мястото, където готви лично победителят „Хелс Китчън” 2020.
„Браво на Реджо, че не се прави на звезда, а иска да работи близо до родния си дом!”, радват се фенове на младия готвач.
Известно е, че макар да му даде голямата награда в „Хелс Китчън”, шеф Виктор Ангелов не е от най-големите почитатели на Реджеп. През трите месеца в шоуто той му причини доста нервни изблици и, ако не беше толкова добър в ножа и черпака, щеше да изхвърчи още при първите елиминации.
До последно се говореше, че най-вероятният победител в готварското шоу е Атанас от Пловдив, който стана любимец на шефа не само заради професионалните си умения, но най-вече заради благия си характер. Все пак накрая Ангелов не можа да си изкриви душата и даде наградата на Реджи. Двамата се прегърнаха на финала и се говори, че това е било и ще си остане последната им среща.
Бадев не е бил на прощалното парти на участниците в „Хелс Китчън”, нито поддържа връзка с някой от тях. Нито той, нито те горели от желание да се срещат отново, твърдят запознати. Вместо да се занимава с поддържането на връзките с бившите си конкуренти, Реджеп вложил силите си в отварянето на своя ресторант.
Решил да заложи на пицата, вместо на завъртени гурмета, защото тя най-лесно се продава. Идеята му била заведението да заработи още след финала на шоуто, но заради извънредните мерки около COVID-19 се наложило да изчака до 12 юни. Готвачът обяви, че вече очаква поръчки от клиенти.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Италияно
15:51 16.06.2020
2 Реджо убав си
15:52 16.06.2020
3 000
15:53 16.06.2020
4 Шок и ужас
15:54 16.06.2020
5 Съдията Дред
15:55 16.06.2020
6 До един месец ще почне да прави дюнери
15:57 16.06.2020
7 Гледай леша си леш...!
16:00 16.06.2020
8 Пи пи
16:02 16.06.2020
9 шведския готвач на икеа
16:35 16.06.2020
10 иван
19:14 18.06.2020