Last news in Fakti

27 Юни, 2020 13:47 13 038 11

Теди Велинова с неочаквано признание за д-р Енчев

  • теди велинова-
  • доктор енчев-
  • пластичен хирург-
  • развод-
  • раздяла

Моделът похвали бащинските умения на доктора

Неочакваната раздяла на Теди Велинова и д-р Енчев, които бяха сочени за една от най-стабилните двойки в светските среди, дойде като гръм от ясно небе за родния шоубизнес. Година по-късно моделът, която е майка на две деца, проговори за отношенията си с най-популярния пластичен хирург у нас.

"Разбрали сме се да коментираме всичко, свързано с децата. Д-р Енчев взима много дейно участие в отглеждането на Филип и София. Много грижовен и заинтересован баща е, пишат домашни заедно с Филип. Откакто са се родили, им говори на гръцки. Намери и учител по гръцки. Всеки петък, събота и неделя Филип или София отиват при баща си в Пловдив, където той живее и им е намерил много занимания.

Сега Филип ще започва уроци по пиано, има учителка и по английски. Началото на учебната година ще го запишат там и на боен спорт. София е малка, на 3, но ходи на уроци по гръцки и  английски, а от септември ще посещава детската градина в училището на брат си", повдигна завесата за личния си свят Теди в скорошно интервю пред "Галерия".

След раздялата си с д-р Енчев Теди Велинова е по-активна от всякога в социалните и за пореден път потвърждава, че не е от жените, които ще седят по цял ден с носталгия по отминали времена. Брюнетката се захвана с доста неочаквана дейност, която е доста далеч от покоряването на модния подиум - обзавеждане на каравани.

"Занимавам се с това от септември миналата година тогава направихме първа каравана с моя близка, с която съм работила като стилист. Тя е фотограф. През септември ми предложи да работим по обзавеждането на къщи на колела. Признавам си, че тогава за първи път влязох в каравана, въпреки че те са доста модерни сред хората напоследък.

Мисля, че с Велислава Каймаканова, сме единствените в България, които се занимават с подобни дейности. Досега сме направили 10 каравани като повечето са продадени", разкрива детайли от новото си начинание Теди.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    3 2 Отговор
    С нищо не ме изненада госпожо, богати. хора, почти така постъпват...помислих, че друго ще кажеш...! (Такива като вас и да имат самочувствие, не ме дразни....ами някои от маалата, със занаят, тогава лошо...!)
  • 2 Ццц!!!

    28 2 Отговор
    Толкова скромна жена скоро не бяха канили на интервю...!!! Само да не се сбият с Батинкова ,че нейното дете държи засега приза за най-умното и красиво на България( според нея)!!!
  • 3 ФилолоК

    24 4 Отговор
    Що па требе да им говори на гръцки? Тръцки!
  • 4 Лудия касапин

    42 6 Отговор
    Моя малкия е почти на 3 год. и се учим да казва пиш, когато му се пишка, другото от речника му е мама, тати. А тяхното вече ходи на гръцки и английски... Голямото пък урок след урок, после и боен спорт, кога ще му оставят време да бъде дете... Големи парвенюта са тези от нашия "хайлайф".
  • 5 Иван Sr.

    22 1 Отговор
    А пък моят Иванчо Jr. е само на пет годинки и вече свободно говори английски ,почти без акцент,взима уроци по дойч и японски като се набляга на писането с японските уроци. Пианото и плуването ги започнахме още от две годишна възраст и мога да кажа ,че след 3год практика вече се справя добре и с двете,плува бътерфлай стил безпроблемно,пианото малко му куца,защото пръстите не са му достатъчно тънки,но иначе са дълги! Започнах да го уча как да управлява малкият ми частен едномоторен самолет,като първо се тренираше на леталния симулатор ,който съм построил в една от резиденциите ми. Приятели,живота е кратък,няма много време,така че колкото по отрано ги започнем тез деца, толкоз повече време ни остава!! А аз имам такива голями планове за моят Иванчо! И ракета ще кара това мое момче един ден,само гледайте!!
  • 6 Манаф

    8 6 Отговор
    За кво им е тоя скапан гръцки,а верно ще им служи като ходят на море в гърция

    Коментиран от #9

  • 7 мъкаааа

    14 3 Отговор
    Български може и да не знаят,ама гръцки и английски е задължително. После или някъде по островите,или в Ингилизията. Следват колежи,университети и накрая президент на САЩ. Българска работа. До Чикаго и назад.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Уйо

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Манаф":

    Щото тая лятото ще бръмчи по гръцките магистрали и да има кой да и превежда !!!
  • 10 Пожелавам му здрав разум

    2 2 Отговор
    Изгладняла е и се умилква около доктора. Дано не й се върже на номерата от Большой театър. Да си намери обикновена нормална жена която да го обича и уважава. Необяснимо, как богати и което е по-важно културни и образовани мъже се подлъгват по всеизвестни златотърсачки?
  • 11 На издръжка от бившия си глупав мъж

    0 3 Отговор
    Няма ли нормална работа за тази самозабравила се остаряваща кифла, та се е захванала с тези каравани? Колко каравани трябва да продаде за да може да живее сносно? Захванала се е със занимание за човек отдавна скъсал с реалността.