Last news in Fakti

28 Юни, 2020 22:43 21 340 87

Ана изневери на съпруга си и проплака

  • секс-
  • лична история-
  • изневяра-
  • жена-
  • любовник

46-годишната жена сподели причините, довели до решението ѝ да прави секс с друг мъж

Ана изневери на съпруга си и проплака - 1
Снимка: shutterstock

Дългогодишните брачни връзки понякога се оказват истинско изпитание както за мъжа, така и за жената. Има съюзи, в които всичко върви по мед и масло, но има и такива връзки, където нещо куца.

46-годишна съпруга, на име Ана реши да разкаже за скандалните причини, довели я до решението да изневери на съпруга си. 

„От 15 години сме женени. Сексът липсва. По-точно, има секс, но всъщност усещането е просто отвратително. 

В най-добрия случай не усещам нищо, в най-лошия - струва ми се, че съм гумена кукла, която някой „мушка“ просто за забавление. 

В същото време не мога да оставя съпруга си: имаме три деца, апартамент, лятна къща, две коли, той съдържа цялото семейство и т.н. Но без задоволяващ секс имам чувството, че не живея пълноценно. Чувствам се нещастна“, споделя жената. 

Тя пояснява, че се е оплакала на своята най-добра приятелка за нещастния си сексуален семеен живот и получила шокиращ отговор: „Намери си любовник“.

„Отначало се обърках, когато чух съвета на приятелката ми, която също като мен е семейна от много години. После обаче си помисли „Защо не? То ще е само секс! Нищо повече!“.

Намирането на любовник ми беше лесно. Регистрирах се в популярното приложение за запознанства, където посочих, че „търся само висококачествен секс“ и дори съм готова да платя за това. 

Този детайл бе важен, тъй като определено не изглеждам като 18-годишна кукла и трудно бих привлякла някой току-така.

Само след няколко дни ми писа 25-годишният Милен. Предложи ми услугите си и ме покани да отида в тях. 

Съгласих се! Това, което се случи с него, не бях виждала дори и в порно филмите“, споделя 46-годишната Ана.

„Казах на мъжа ми, че отивам да спя при най-добрата ми приятелка, която знаеше, че ще ми служи за алиби. 

Отидох при Милен и той ме „започна още от вратата“. Кой би си помислил, че младите момчета са толкова сръчни и уверени в леглото. Те могат да дадат смисъл на всяка жена, минала четиридесетака, да живее отново.

Дори и в порно филмите не бях виждала толкова много изпълнения, както нещата, които той прави с мен. То бяха секс играчки, мръсни думи, оргазъм след оргазъм и какво ли още не. И така цяла нощ.

Това бе рекорд за мен – сексът със съпруга ми никога не е продължавал повече от 10 минути.

С Милен правихме секс във всички пози, много от които дори не подозирах, че съществуват. Правихме го на всевъзможни места из целия му апартамент. Дори на терасата му, която не бе остъклена“, споделя залисаната Ана.

46-годишната жена поясни, че с 25-годишният ѝ любовник Милен са се договорили да се виждат няколко пъти седмично. Въпреки изневярата жената сподели нещо много интересно.

„Факта, че правих секс, който наистина да ми достави удоволствие, ме направи щастлива. Обичам мъжа си – не мога да си представя живота без него, но сексът помежду ни е кошмарен. Милен ме задоволява чисто сексуално, а съпругът ми във всяко друго отношение. 

Няма да се разведа с него! А с Милен ще бъда докато той все още иска да ме вижда“, споделя 46-годишната Ана. 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво бе

    243 8 Отговор
    И това ли трябва да пишете? Поне я кръстете “наръчник как най-лесно да изневерим на мъжа си”. Нещастници
  • 2 Хасан

    152 16 Отговор
    Тя и мойта рива след като ми изневери.
    Като я подхванах с токатите и майка й не можа да я познай.
  • 3 Антимилиционер

    76 15 Отговор
    За повечето гламави милиционери има закачен по един такъв Милен. Да им помага.
  • 4 Мдааа

    145 9 Отговор
    Докато мъжа й разбере, после е приключена завинаги, овца!
  • 5 Погнуса

    114 7 Отговор
    и отвращение
  • 6 мъж

    137 9 Отговор
    Любов и кашлица не могат да се скрият. Това ще продължава, докато се разбере и тогава ще изгуби и лятната вила и трите деца и издръжката от мъжа си и всичко друго. Ще ги изгуби завинаги въпреки нежеланието и да се развежда.

    Коментиран от #60

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Закво

    2 16 Отговор
    Къв си ти,че си позволяваш да се хвалиш,дребничък и мижав? Айде,дано ти дойде нещо в главата,та да се занимаваш с туй онуй!
  • 9 Йосарян

    15 3 Отговор
    Кое е Новото в публичната собственост, че нещо не разбрах.
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    55 12 Отговор
    изневярата разбива всичко не го правете дръжте за семейството си тая жена да не е нимфоманка
  • 11 Бесен

    76 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: не мога да оставя съпруга си: имаме три деца, апартамент, лятна къща, две коли, той съдържа цялото семейство и т.н.
    ----------------------------
    Чудесно... още едно доказателство, че жените (изключително малко изключения на независими такива) са си просто меркантилни к**ки и по същество к**ви, за които важното е парата...
    Д**а и скапан свят!
  • 12 123

    86 7 Отговор
    Бил съм с две жени, които изневеряваха по същия начин. Имаха перфектни съпрузи, които се грижеха за семейството. След време ми стана неприятно за тези мъже, които работеха, за да издържат семейството си, а аз чуках жените им /по-скоро жените правеха секс с мен/. Това разбрах-жените са тези, които изневеряват. Мъжете са само средството, с което изпълняват желанията си.
  • 13 00000014

    65 4 Отговор
    Ще проплаче ---- без апартамента, лятната къща, двете коли и издръжката. На дърти години древният занаят ще усвоява.
  • 14 Долнопробно

    55 8 Отговор
    Сега мъжа и ще издържа и Милен 😆
  • 15 Колешке

    7 13 Отговор
    Приятно ми е...!
  • 16 Всичко се връща

    49 12 Отговор
    Преди десеттина години,имах връзка с едно женено момиче.Аз също имах дългогодишна връзка.Бях на 20,тя на 25.Емоцийте бяха страхотни,Здрав секс,разнообразен,много перверзен,тя имаше нужда от нещо,което не е получавала,а го е искала тайно в сеже си.Мъжа й беше добро момче и добър съпруг,грижеше се много за нея.Не се познавахме лично с него, но сме се поздравявали,тъй като с жена му работихме заедно.Бях хлътнал доста по нея,да не кажа влюбен.Всичко приключи за около 4 месеца.Тя сложи края и реши да остане с мъжа си,което беше голям удър за егото ми,а и за чувствата ми,тъй като бях влюбен.Междувременно дългогодишната ми приятелка разбра за това,дори видя и видео....Не мина много време когато ми го върна тъпкано и осъзнах,че губя човека,който най-много обичам.Беше неизбежно.Не беше првия път в който я ранявах.В началото я мразех,но с времето намразих повече себе си,а на нея простих.Бях поставен на мястото на мъжа на,любовницата ми и осъзнах всъщност какво съм причинил на съпруга й,един достоен за уважение мъж.В края на крищата,живота ми го върна с лихвите и ме накара да осъзная,че във всичко има граници,които не се прекрачват.Бъдете честни и отговорни и никога не влизайте във връзки с обвързани хора.Що се отнася до статията,човек винаги плаща за грешките си,рано или късни и с Ана ще се случи.

    Коментиран от #29

  • 17 Майна

    45 9 Отговор
    Изневярата си е предателство . Това е тъпо оправдание, че много обичаш , но щото ти липсва нещо в секса.,Ами тогава се разделяте и си намираш подходящия...Такива съпружески съжителства има много , за съжаление , но всеки решава как да живее и си носи последствията
  • 18 Еднозвездев

    69 7 Отговор
    Първо - тази статия е копирана от друго място. Второ - историята е измислена. Трето - написана е за подсмърчащи домакини. Четвърто - целта е да предизвика караница и раздор между читателите.

    Коментиран от #79

  • 19 Обикновен човек

    32 11 Отговор
    Това са новите евроатлантически ценности които се опитват да ни втълпят в главите ! Не се подвеждайте това ми прилича на нескопосан разказ ,зле написан.....животът реалният е съвсем друг ,всеки го знае ...А това е простотия и то зле написана ...и тази дума "мушка " Джендърите се "мушкат" нормалните хора се е.....т!!!!
  • 20 Дени

    16 39 Отговор
    Живота е един.Секса е важен и нужен. Жената си е в правото! Всички го знаете. И всеки би го направил,ако има същата необходимост.Големите съдници и моралисти, най-вече!

    Коментиран от #21, #24, #28

  • 21 Заслужават

    22 10 Отговор

    До коментар #20 от "Дени":

    си го нали ? Да ви издържат и вас и тъпкачите ви 😆 Проститутките си личат от пръв поглед. Когато се хващаш с такава, би трябвало да си наясно.
  • 22 Оги

    56 7 Отговор
    Браво, четете и се учете как да станете kурви. Вместо да поговори с мъжа си, шаврантията веднага си търси eбач, на който ще плати с парите на мъжа и! Парантия от класа!
  • 23 Бай ганю

    16 10 Отговор
    Аз мисля да поработя като частен детектив, че тука много пишещи може и да не подозират че рогата им са по големи от егото им, аз затова не искам красива жена, да не ми я заглеждат

    Коментиран от #25, #45

  • 24 Дададени

    12 4 Отговор

    До коментар #20 от "Дени":

    АБСОЛЮТНО.
  • 25 Мис Пиги

    17 3 Отговор

    До коментар #23 от "Бай ганю":

    Тва ли те крепи като си лягаш вечер до крокодил?
  • 26 Безбельовска пита

    17 1 Отговор
    Само това ли можа да намериш от старите жълти вестници бе Тихомире ?
  • 27 Бай Хой

    18 5 Отговор
    На село нема къде да кръшка -
    Бой секс и копане с мотиката 😁🎃
  • 28 танчи

    8 22 Отговор

    До коментар #20 от "Дени":

    Абсолютно сте права. Още по-интересното е как преди около седмица под една статия същите "моралисти" обясняваха как е напълно нормално и дори героично мъжете да изневеряват и да имат любовници. Когато обаче жената изневерява тя е пропаднала и к**ва пак според същите. Та логиката май някъде бяга.

    Коментиран от #32, #42

  • 29 Алфа Чакал

    6 7 Отговор

    До коментар #16 от "Всичко се връща":

    Ще ти дам минус не защото не си прав ,а защото се надявам да не се връща всичко.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Дада

    29 2 Отговор
    Пълни глупости, това го е писала некоя стара мома дето не е виждала к. от 10 години. Страшно тъп сайт.
  • 32 Дада

    13 9 Отговор

    До коментар #28 от "танчи":

    Логиката на природата е мъжът да осеменява наред, а жената да си избере най-подходящия за нея и да не изневерява, всичко друго е компромис с биологията.

    Коментиран от #33, #35

  • 33 Аритметиката не излиза

    14 8 Отговор

    До коментар #32 от "Дада":

    Ако всяка жена е вярна,мъжа кво ще осеменява наред,кози ли?

    Коментиран от #52

  • 34 танчи

    4 32 Отговор

    До коментар #30 от "Баш Бащицата":

    Е, хубаво де, тя остава самотна майка в този случай, но той също остава самотен. Обаче тя все ще си намери някой, докато за него остават самотата и шишето с алкохол, доста нерадостна участ. За това най-добре е да потърси причината у себе си и да поправи грешките си довели до изневярата. Ние жените не изневеряваме просто така, заради идеята като мъжете, винаги има сериозни причини и мъжка грешка.

    Коментиран от #36, #46

  • 35 танчи

    9 9 Отговор

    До коментар #32 от "Дада":

    Надявам се да се шегувате, посмях се много. Но ако го мислите сериозно, имате сериозен проблем.

    Коментиран от #53

  • 36 фатмак

    43 4 Отговор

    До коментар #34 от "танчи":

    Знаеш ли кога ще остане сам? Мъж който издържа жена си и 3-те деца, има апартамент и вила и два автомобила. Точно никога, на това време. Като се разведат, ще му направи на него услуга. Няма да го има този финансов хомот, той да работи и да издържа всички а жена му да се лашка напред-назад. Ама като с разведат, и тя остане с 3-те деца, ще трябва и да почне работа и тогава Миленчо ще си бие камшика, щото на 25 години нямя какво да прави при една лелка на 40 с 3 деца зад гърба. Ще я опъне още 4-5 пъти и ще я пусне по пързалката.

    Коментиран от #54

  • 37 4322

    38 2 Отговор
    "Обичам мъжа си – не мога да си представя живота без него..." - не може да обичаш един човек и в същото време да спиш с друг зад гърба му. Като го обичаш защо не му кажеш истината, а го лъжеш три пъти седмично.

    Коментиран от #55

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 До вампир

    2 1 Отговор
    Не до крокодил...!
  • 40 Karosel

    29 0 Отговор
    Първо - тази статия е копирана от друго място. Второ - историята е измислена.

    Напълно измислена статия. Правили секс във всички пози, имало много оргазми... Средната продължителност на действителният полов акт продължава 5мин. Бааах тоя секс робот.
  • 41 КАТО Я ЗАРИТАМ

    22 5 Отговор
    С ТОКАТИ. ...ЖЕНАТА ТРЯБВА ДА Е 100 %ЗАЕТА ДА НЕ МИСЛИ ЗА ГЛУПОСТИ. .ТРЯБВА ДА СЕ УЧИМ ОТ МУСЮЛМАНИТЕ ..ЖЕНАТА Е ЗА УДОВОЛСТВИЕ НА МЪЖА. .ДА ПРОДЪЛЖАВА ПОКОЛЕНИЕТО. .ДА РАЖДА ДЕЦА. .И ДА НАГЛЕЖДА КЪЩАТА. .АМИН
  • 42 АА1

    7 3 Отговор

    До коментар #28 от "танчи":

    Хапеш,Таня...или наблюдаваш кой какво пише по темите "възрастни-млади" и критикуваш логиката им.Хайде,намали малко тези твои феминистки възгледи. И кой какъв моралист е-отстрани твоите коментари лъхат на някаква неудовлетвореност...

    Коментиран от #56

  • 43 Хаха

    18 2 Отговор
    Не знам колко е вярно в статията, но за 15г ако не знаеш и не можеш да получиш това, което искаш сексуално, да не можеш да си намериш поза, ритъм, фетиш или нещо, което те пали в секса с половинката ти ми говори що за креватна талпа имаме в разказа!
  • 44 Дългият

    13 2 Отговор
    Това не е решение на проблема.След като го обича толкова макар че изреди доста материални задръжки.....защо не е поставила проблема на масата и да се потърси решение.Или...чуждото си е чуждо....То така се започва...и в един момент си се ошлякал до ушите...Това не е модел за подражание...Отделно че на 30 год.хормоните са едни а на 50 съвсем други.
  • 45 Рон Джереми

    12 3 Отговор

    До коментар #23 от "Бай ганю":

    Най-грозните се пердашат най-яко!
  • 46 Баш Бащицата

    17 4 Отговор

    До коментар #34 от "танчи":

    Фатчак отдолу много добре ти е отговорил. Плюс да добавим, че мъж, който издържа 3деца, апартамент, кола, вила.... То той има доходи и печели добре. Оттам жена винаги ще се завърти, въпросът е какво ще следва след това, а то е най-вероятно следващо второ мазало. Но мъж с пари може да плаща и той за единия секс или да лиготи кифлите и пак ще бива. Сама жена с три деца на 40години.... общо взето е обречена. Скоро един взе жена с три двца, но на 28г и хубавица голяма. С трима мъже преди това не е успяла, сега с него. Ясно е какво най-вероятно ще стане - четвърти неуспех. Но той си е решил да й плаща цената, щото разбираш ли хубавица. Той си знае. Като му е готино , то да плаща.
  • 47 Баш Бащицата

    9 3 Отговор
    И подчертавам, че жената е на 28години, не на 33, не на 36, не на 40 или на 44.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 FUCK OFF

    14 5 Отговор
    БРАКЪТ Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ,ЗАЕДНО ДА СЕ СПРАВЯТ С ПРОБЛЕМИТЕ,КОИТО НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ,АКО БЯХА ПООТДЕЛНО......
  • 50 цербер

    4 2 Отговор
    той съдържа цялото семейство...НЕ СЪДЪРЖА,А ИЗДЪРЖА.
  • 51 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    18 3 Отговор
    Жена казала на мъжа си...Всеки бик можел да скача средно по 20 крави на месец.Така че ,са не се прави на луд ами да я почва .Обаче мъжът и отговорил.Вярно е!Биковете наистина скачат по много крави месечно ,но..., Кравите са различни, не е с една и съща.Ако жените си мислят че само на тях им писва от един и същи мъж ,грешат.Всеки ден с нова жена и аз ще съм невероятен и на 7-мото небе.Минат ли 10 години от една връзка и всичко вече е свършило.За да не угасва страстта ,жената трябва да я поддържа.Тя трябва да съблазнява мъжа , тя трябва да знае как да го завърти.Като не знае ,почва да обвиняа веднага мъжа си.Той виновен че е няма секс.Всичко идва от жената.Ако дойде някоя нова да ви паднат сами гащите а...
  • 52 Дада

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "Аритметиката не излиза":

    Не си чел внимателно. Първо не всички жени са обвързани, второ къде е казано, че всички се подчиняват на природните закони? Некои жени не могат да си намерят подходящ мъж, хващат мухльо и изневеряват. За жената най-важно е да получи добър генетичен материал - ако го намира в съпруга си, нема да изневерява, затова споменах, че другото е компромис.
  • 53 Дада

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "танчи":

    По тоя въпрос нема никакво значение кой какво мисли, кой се смее, кой се шегува и пр., това са железобетонни факти и аз ги обясних. Опровергай ме с аргументи ако можеш.
  • 54 танчи

    1 7 Отговор

    До коментар #36 от "фатмак":

    Е, хубаво де, да приемем, че има пари и те ще действат като магнит за дадени жени. Обаче ако те са единствената притегателна сила ще последва нова изневяра и пак рев и рано или късно след N на брой златотърсачки пак оставане сам. Затова вярната насока не е жената да се нарича с грозни думи или да се нагрубява/ гони, а мъжът да види собствените си грешки довели до тази изневяра и да ги поправи, защото явно на нея ѝ е липсвало нещо, за да се стигне до там. Защото със следващата ще е същото .
  • 55 танчи

    6 10 Отговор

    До коментар #37 от "4322":

    Така ли? Наскоро имаше статия озаглавена "Защо мъжете си имат любовници, въпреки че обичат жените си" и човек просто трябва да погледне коментарите под нея и ще разбере що за"мъже" има. Докато се смята от мъжка страна че за жената е недопустимо, ама за тях е даже героично още много рога ще има. Научете се да цените и уважате жените, после имайте претенции😉.

    Коментиран от #61

  • 56 танчи

    2 10 Отговор

    До коментар #42 от "АА1":

    Здравей, не те бях чела скоро. Неудовлетворение у мен наистина има от това как мислят много мъже и от това колко болно е обществото ни. Виж само коментарите тук: някои са абсурдни, но все пак безобидни. Други откровено призовават към домашно насилие, което е тежко престъпление, но не биват изтривани . Добре разбирам че в интернет има хипербола, опит да бъдеш интересен и прочие, но самият факт че дори може да ти мине през главата да посегнеш на жена, говори какъв "мъж" си. И да те питам като за другата тема, защо за мъжа изневярата да е гордост, за жената позор? Ама дай някакво логично и смислено обяснение, не 'ама то така е прието' (от кого? от останалите все още в Средновековието?) И за финал не смятам че уважението към жените е феминизъм, а просто нормалност.

    Коментиран от #66, #77

  • 57 локомотива

    9 4 Отговор
    Явно си пълна МУХЛА,ти като беше в началото с мъжа си не усети ли проблема,или тогава приоритет бяха апартамента и лятната къща.А и си родила 3 деца и си се разпаднала,нормално е да си плащаш.
  • 58 Пръч

    11 0 Отговор
    До авторчето - абе колко време ти трябваше да скалъпиш тази боза?
  • 59 Баба Яга

    3 1 Отговор
    То й съседката изневери на мъжа си но не писа нищо за нея
  • 60 Мустафа

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "мъж":

    И тогава няма да има пари за Миленчо и ще почне тя да търси пари за секс ! Ама тогава ще довтасат едни пеяндета за петачка и ще стане една "ти ли ме бутна или аз сама си паднах" !
  • 61 Мария

    8 8 Отговор

    До коментар #55 от "танчи":

    Ама те старите хора са го казали - "мъж който ходи е жребец, а жена която ходи е хурва "

    Коментиран от #72

  • 62 Майстор Тричко

    10 3 Отговор
    Жената е ясна, ама този 25-годишен младеж явно си има проблем.
  • 63 Хихи

    5 1 Отговор
    Той мъжа и откога чака за валията някой да го отмени хихи
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Хайл

    3 0 Отговор
    Тихомире не ти се отдават да си измисляш такива статии...🤣🤣🤣
  • 66 Хайл

    5 0 Отговор

    До коментар #56 от "танчи":

    Танчи здравей.подхващаш такава тема че малко трудно ще се разберем и не защо той ходи а тя защо да не може,ами познавам такива където жената ходи а мъжът не...дълго и широко може да се спори кое и защо
  • 67 да ама не

    10 4 Отговор
    едно е сигурно - мъжът ти хич няма да ти цепи басмата да те зарита, та не ти, а той ще те разведе, та да видиш кой тебе ще те издържа да си вееш финдата...

    Коментиран от #68

  • 68 Хайл

    4 6 Отговор

    До коментар #67 от "да ама не":

    Какви мухльовци има ако знаеш-не стига че си чукал жена му а и до вкъщи ще те закара да не вървиш в жегата...или като рече "обичам я тая жена" а допреди час си мачкал чаршафите му...остай
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 4563

    8 4 Отговор
    Не те е срам.Да изневериш на мъжа си.

    Коментиран от #73

  • 72 танчи

    2 7 Отговор

    До коментар #61 от "Мария":

    Пълни глупости. Жребец бил хахаха ами такива "жребци' и "играчи" обикновено са неспособни да задържат и една жена и кукуват в самота на старини. А дали жената е такава каквато казваш никой не може да определя, най-малкото тълпа примати наречена общество.
  • 73 танчи

    0 6 Отговор

    До коментар #71 от "4563":

    Него би трябвало да го е срам и то много, че не ѝ е дал нещо и тя го е потърсила другаде. Колко много жени живеят потиснати и нещастни, но ги е страх да си тръгнат и да потърсят щастие именно за да не ги нарекат пропаднали или к-и. А междувременно за "жребците" е позволено? Жалка история.

    Коментиран от #76

  • 74 Секса

    1 3 Отговор
    Жени, миже , ни са стискайте а правете само секс и секс. Живота и кратък бляскайте яко секссссд
  • 75 Лукреция

    8 1 Отговор
    Момчета и момичета, темата е за двойки на 40+ техните проблеми и липси. Той е направил на Анка 3- три деца! Да, преди да му порасне корем като глобус по география! И тогава и сега си "трака" по 10 минути но изведнъж на Анка е недоволна. Има всичко и иска нещо по- така, нищо, че с тези същите усенца на по- късен етап ще целува наследстото за " лека нощ". Вижте, основните проблеми са чисто физически и малко психически. Издържливост, стрии, косми, бръчки, целулит и други нередности обект на естетичната хирургия. Психическите натоварвания са следствие на натрупвания. Колкото и да говори Анка по сексуални въпроси водят до раздразнителност или безразличие според настроението на мъжа. Така или иначе пак ще я тъпче като надуваема Барби така както го прави 15 години. В статията има леко разминаване. Младия жребец ще я държи " във въздуха" цяла нощ и тя на другия ден, на тези години няма да и личи!? Съмнения- няма да може да си седне на дъто, ще гледа като ухапана от гърмяща змия и със сигурност, ако бъде пожелана следващата вечер от благоверния е изловена в миг! И наистина вече ще последва балканска драма. Тогава Анка ще направи ужасяващото заключение, че не си струва един огромен, твърд папур да я обрече на нищета и презрение, но късно и листото на Ева е скъсано!
  • 76 Някой

    9 2 Отговор

    До коментар #73 от "танчи":

    Попитали един мъдрец, защо мъж спал с много жени наричат "играч", а жена спала с много мъже "к...а"?
    Той отговорил по следният начин:
    -Ако имаш ключ, който отваря много врати то това е ценен "шперц", но ако имаш брава ,която се отваря с всеки ключ , то това е ненужна вещ...

    Коментиран от #83

  • 77 АА1

    3 1 Отговор

    До коментар #56 от "танчи":

    Ти си романтичка. Оттам започва всичко-вярваш в идеалните и възвишени чувства и отношения. Това е хубаво,но недостатъчно. Не и за този комерсиален и материален живот на вещи и хора. 80%процента от пишещите тук мои събратя знаем това-онова за такива...хъм,"нерегламентирани" отношения. Това не ни прави повече,но не ни кара и да мрънкаме.)) Ще се повторя-тук по морето казваме :Мъжът предлага,жената избира! Понеже си млада (както ме уведоми),спри идеализма и не се учудвай,че мнозина мислят различно от теб. Щото така. )

    Коментиран от #84

  • 78 Милен

    5 4 Отговор
    Като бях на 25 години и аз имах такава връзка, с тази разлика, че жената беше 31 год. когато реших да прекъсна, едвам се отървах от нея :)
  • 79 Милен

    3 5 Отговор

    До коментар #18 от "Еднозвездев":

    Не е измислена, аз съм я преживял, по 8 часа секс и то всеки ден или през ден!

    Коментиран от #87

  • 80 100

    5 0 Отговор
    Изпуснали сте нещата. Сексът не е станал изведнъж отвратителен. Натрупали да се някакви неща, които не сте ги усетили навреме и не сте се постарали още в самото начало да ги преодолеете.
  • 81 Един

    3 5 Отговор
    Абе, ей! Много е лесно да плюете жената. На чужд гръб и 100 тояги са малко, ама колко от вас биха издържали години наред без нормален секс? Не че оправдавам изневерите. По принцип съм против това, но понякога нещата са доста непоносими.
  • 82 Атина Палада

    12 1 Отговор
    Първо-лъжата разкрива безпомощен ум и порочен характер. Само човек без достойнство може да проиграе доверието на другия. Няма такова нещо като "това за което той не знае не го наранява", защото когато изкривиш нечие чувство за реалност, подронваш фундамента на базата на който тя или той взима решенията в живота си! В случая от статията достойното е въпросната Ана да избира между семейството и издръжката от съпругат й, или секса. Ако за нея приоритет е първичното /животинското, се отказва от издръжката и се развежда. Другото е унизително и за нея самата.
  • 83 танчи

    2 6 Отговор

    До коментар #76 от "Някой":

    С такива примитивни мисли, явно не е бил много мъдър 😉. Всяка жена сама по себе си е цяла Вселена, доста плиткоумно е да ни сравняваш с ключалка.
  • 84 Танчи

    0 5 Отговор

    До коментар #77 от "АА1":

    Аз нямам абсолютно нищо против някой да мисли различно от мен и това никак не ме учудва. Но имам страшно много против някой да се вживява в ролята на съдник и да се опитва да полага хората (в случая нас жените) в Прокурстовото ложе на собствените си разбирания. Без значение дали греши или не, никой няма право да определя жената с цинизми, да обяснява дали е пропаднала или не и най-малкото да ѝ казва какво "трябва" да прави. Коментарите тук не са особен проблем - интернет бабаитлъка няма значение. Проблемът е, че много смешници в реалния живот влизат в ролята на съдници и някои по-слаби като психика момичета се влияят от това. Ето това бих искала да спре и не смятам че е някакъв идеализъм, просто търсене на нормалност.

    Коментиран от #85

  • 85 АА1

    2 0 Отговор

    До коментар #84 от "Танчи":

    Да не забравяме,че Прокурст си е служил с измама. Все ще се намери някой Тезей,който ще пробва да ти разруши логиката или промени мнението. Цитираш име от древногръцката митология...но тук,в този така "увлекателен" сайт,това е малко нетипично. Дай го по-лежерно. И да си умна,и да си хубава,написаното тук си остава тук.
  • 86 40 години влюбена

    6 0 Отговор
    Това е ужасно невъзможна ситуация, в която изобщо не става дума за любов. Това са някакви елементарни разсъждения на самоблюбено или глупаво същество, което си е направило и продължава да си прави "сметки без кръчмаря". Ако ти се струва, че трябва да избираш между "любов" и "хубав секс" можеш да си сигурен, че изобщо не знаеш какво е любов. Влюбеният прави толкова бърз и КАТЕГОРИЧЕН избор, че изобщо не забелязва дилемата. Той смята, че не е имал избор. Това не е реална история, а измислица вдъхновена от бляновете на емоционално и интелектуално ограничено същество. Много вероятно е да е просто мисловна "мастурбация" на някой, който е на прага на "зрялата" възраст и трудно понася този неумолим факт от живота си. Изключително шокиращ е за мен извода, че ако някой не успява да те задоволи, то той заслужава да бъде лъган защото ти си жертва. А дали на него реципрочно не му тежи факта, че не вижда отдадеността, която очаква? Може ли тогава и той да си потърси някоя "по-огнена" жена, каквато му се иска. Ани какво мисли по въпроса? Или това не я вълнува? Ама "обича" мъжа си.
  • 87 Милен

    0 4 Отговор

    До коментар #79 от "Милен":

    Всички дето сте ми сложили - явно жените ви са на път към мен!