12 Август, 2020 12:49 3 577 5

Капчикова разкри необичайните имена на близнаците (СНИМКИ)

  • ася капчикова-
  • близнаци-
  • бебе-
  • имена-
  • тържество-
  • погача

Плеймейтката организира празник с погача за новородените си наследници

Месец и половина, след като даде живот на близнаци, носителката на титлата "Мис Плеймейт 2015" - Ася Капчикова, спази традициите и организира тържество в чест на своите наследници. Доскоро тя пазеше в тайна пола и имената на бебетата, но днес вече и двете са ясни, предава life.dir.bg.

От снимките и кратките видеоклипове, които блондинката и нейните близки приятелки споделиха в социалната мрежа, се разбра, че бившата участничка в предаването "Фермата" е родила момчета. А двамата с партньора ѝ са се спрели на изключително интересни и необичайни имена, започващи с буквата "И". Синовете ѝ носят названията Ивиан и Ианик. Това стана ясно от надписа на тортата, декорирана със захарни мечета.

Капчикова разкри необичайните имена на близнаците (СНИМКИ)

"Целият ми свят в една шепа по 2", гласи посланието към снимка, публикувана от Капчикова в нейния Инстаграм профил, показваща как държи в обятията си една от рожбите си.

За специалния повод Ася беше облечена в бяла риза с дълги ръкави и широка кройка, съчетана с черна кожена пола, чиито диплещи се пластове стигаха малко над коленете ѝ. За завършек на визията си, тя се беше спряла на бели кецове, а за гримът ѝ се бе погрижил един от гримьорите на звездите у нас.

Помещението, в което се състоя празника, бе украсено с множество бели и златисти балони в различна големина, а масата бе отрупана с най-различни сладкарски изделия.

 

Моделът все още ревностно пази личното пространство на своите бебета и отказва да покаже техните лица. На малкото споделени от нея кадри във виртуалното пространство, ликът им или е прикрит с помощта на емотикони във формата на сърца, или главите им са извърнати настрани.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Чарли

    0 6 Отговор
    Страхотна фамилия има Ася.
  • 2 габровец от варна

    15 0 Отговор
    Чисто български имена.😅😅😅😅
  • 3 Модернизирани

    14 0 Отговор
    От Иван и Янко поне на мен така ми звучът.
  • 4 Аъа

    8 1 Отговор
    Пак по биват от на Симеон внука - Симеон-Хасан
  • 5 От ЛК

    6 0 Отговор
    Какво можеш да очакваш...?!