Last news in Fakti

12 Август, 2020 15:12 2 681 9

Тийнейджърка стана сензация в интернет заради поразителна прилика с Джако (СНИМКИ)

  • прилика-
  • майкъл джексън-
  • тийнейджър-
  • шега

17-годишната Лорън се сдоби с бърза слава заради една своя снимка

17-годишно момиче от Великобритания стана хит в интернет благодарение на свое селфи, на което поразително прилича на Майкъл Джексън, пише в. "Daily Star", цитиран от life.dir.bg.

Забелязала в огледалото приликата си с Краля на попа, 17-годишната Лорън Елизабет от Манчестър решава да сподели своя снимка в интернет пространството, озаглавена "Blame it on the Boogie" по едноименната песен на музикалната група "The Jackson 5", от която Джако беше част като дете. Няколко часа по-късно момичето не може да спре да вижда лика си онлайн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от 🔌 meme plug (@postleg__) на Авг 3, 2020 в 11:37 PDT

 

Кадърът на Лорън е събрал над 100 000 харесвания, като само в социалната мрежа Twitter е споделен над 30 000 пъти. Повечето потребители се дивят на поразителната ѝ прилика с Майкъл Джексън.

Както може да се очаква, заваляха и шеговити коментари от типа "Кралят на попа звъни от отвъдното на полицията, за да съобщи за кражба на идентичност" или "Майкъл, това ти ли си?"

Тийнеджърката реагира позитивно на шегите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OMG!! REALLY? 😱 She Looks Just Like Michael Jackson ❤️😍

Публикация, споделена от Nikool G.🌛 (@nikoolgarcia) на Авг 5, 2020 в 6:16 PDT

"Гледам на тях от положителната им страна. Не бих се обидила заради нещо, което някой е казал за мен онлайн. Съзнавам, че на някои снимки доста приличам на Краля на попа. Забавно е да ме наричат "момичето Майкъл Джексън", споделя Лорън Елизабет.

Тя допълва, че само веднъж се е почувствала засегната, след като в публикация в Reddit, където също е качила своя снимка, е била обвинена, че си е правила пластична операция, за да прилича на Майкъл Джексън, предава БТА. "Това просто не е истина", категорична е Лорън Елизабет.

На снимката Лорън е заложила на по-различен грим от този, който обичайно носи, а приятелите ѝ се шегуват, че това не е нейния ъгъл. Нормалните снимки на тийнейджърката в профила ѝ изглеждат така:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

; yeah idk

Публикация, споделена от Lorun. (@lorunelisabeth) на Юни 22, 2020 в 9:47 PDT


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честен

    17 0 Отговор
    Много тийнейджърки в днешно време приличат на Джако.Не една и две са ме блокирали заради откровението ми, че са 1:1 в муцуните с Майкъл Джексън.

    Коментиран от #3

  • 2 Анетка със склерозата

    4 0 Отговор
    Е това,....!
  • 3 Прав си

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Честен":

    но и много приличат на Алла Пугачова.С тези чипсове и енергиините напитки някои едва 15 годишни вече мязат на свинеподобни лелки.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анонимен

    11 0 Отговор
    Преслава също прилича на него.
  • 6 То не

    5 1 Отговор
    е оферта да приличаш на известен със склонността си към малки момчета идол...
  • 7 едно не е ясно

    5 0 Отговор
    Дали си е рязала носа с ножицата?
  • 8 Хахаха

    4 0 Отговор
    Мяза на бял негар
  • 9 хйкйб

    2 0 Отговор
    Вие сериозно ли?