Last news in Fakti

16 Август, 2020 17:44 9 069 11

Какво говорят за мъжа отношенията с майка му?

  • майка-
  • син-
  • мъж-
  • мамино синче-
  • отношения-
  • семейство

Жените винаги следят внимателно как се отнася един мъж със собствената си майка. Ето защо:

Какво говорят за мъжа отношенията с майка му? - 1
Снимка: Shutterstock

За повечето от нас майката е първият човек, с когото създаваме най-близки отношения, и човек с който често имаме най-общи ценности и мироглед.

Много е полезно да обърнете внимание какви отношения има вашият избраник и майка му. Това е изключително показателно за неговата личност и за това как той се отнася към жените като цяло.

Вижте дали ще забележите някои от следните неща:

1. Мъжът напълно избягва своята майка
Не защото няма време, а защото майка му внася смут в живота му. Това означава, че не може да я сложи на място, да ѝ каже направо, че не му харесва, когато тя му говори глезено, например. Тогава най-вероятно той и в живота не е уверен в себе си и е свикнал да угажда на другите, а не да отстоява своите интереси.

Да, той се харесва на хората, но плува по течението, без да се старае да представлява нищо особено в обществото. Ако сте много амбициозна личност, такъв тип мъже ще ви дразни. Ако сте по-скоро интроверт, такъв мъж е точно за вас.

Той може да бъде малко пасивно-агресивен, но едва ли ще си тръгне от вас. Може би просто защото не иска проблеми. Но ако те се появяват, тогава той става много безскрупулен в решаването им – пригответе се за трудности и кавги.

2. Майка му управлява живота му
Той не може нищо да каже или направи без маминото одобрение, дори ако е вече на 40. В такъв случай има само един вариант - бягайте! Да, този мъж ще се грижи за вас и ще се отдаде. Да, той е уверен, че жените трябва да се ценят и уважават. Всичко дотук добре, но... в живота му винаги ще има само една главна жена и това няма да сте вие. Това ще бъде винаги неговата майка. Това означава, че всяко важно решение ще зависи от това какво иска тя, а не вие като двойка.

3. Той открито мрази майка си
Този мъж таи огромна обида, а това ще се отрази на вашите отношения. Той може да бъде успешен бизнесмен, но с мъртва хватка. Пазете се! Такива мъже често се превръщат в женомразци.

Каквото и да е направила майка му, като възрастен мъж той все пак вече може да установи отношения с нея или поне да се научи на неутрално отношение към нея. Ако той не иска да изгони обидата, ще бъде сърдит и на вас като на представител на женския род. Ще го обслужвате, а не дай си Боже също да го обидите.

4. Той се страхува да не разстрои майка си
Той е в близки отношения с майка си, но тя не управлява живота му. Вместо това силно се страхува да не я нарани, защото много внимателно и понякога тайно прави това, което иска, особено ако знае, че на мама това не ѝ харесва.

И това е лош навик. Този мъж може да направи за вас всичко, което искате, но зад гърба ви ще направи това, което всъщност иска той. А кой обича тайните в една връзка?

5. Той е напълно привързан към майка си
Това са случаите, когато не само самата майката се обажда през час на „синчето“, но и той постоянно ѝ разказва всичко. Да, така че тя знае всички подробности, дори и за личния му живот!

Този мъж уважава жените и е готов да чуе мнението на жената до себе си, но той не е зрял и самостоятелен, за да взема решения. Той помага на всички и едновременно се оплаква от това. Той зависи от другите. Да, има нужда от силна жена, но необходим ли на нея такъв мъж?

6. Мама – най-добрият му приятел
Идеалният вариант: когато мъжът е добър приятел с майка си, но може да ѝ каже, ако нещо не му харесва в постъпките ѝ. Това е уверен в себе си мъж. Жената не управлява живота му и не го манипулира.

И ако майка му не харесва жената, която той е избрал, то може да я изслуша, но няма да се подчини на майчините решения.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лора

    8 7 Отговор
    Страшно нещо е...

    Коментиран от #3

  • 2 Аз с жена ми съм много добре

    21 3 Отговор
    Ама майка ми и сестра ми, турско да стане, не искам да ги видя! 20 години събирани пари ми изядоха, и не искам никакъв контакт ни с майка ми със сестра! Оказа се че подобряването в отношенията ми с тях, влияе пагубно на банковата ми сметка! Далеч, далеч от мен!
  • 3 Искам да бъда разбрана

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Лора":

    Майка и син трябва да се разбират, но когато живеят заедно, се получава ад под небето, ако не са интелигентни хора...!
  • 4 Жоро

    10 0 Отговор
    Събинче днес си много активна миличка
  • 5 Манол

    15 1 Отговор
    Нищо страшно няма, когато се разговаря и се уважават взаимно. Семейството е важно нещо.

    Коментиран от #7

  • 6 Голямата и стара хурка

    1 7 Отговор
    Боже забравих, ами че тук има най много синове и майки, които винаги ги,, споминам,, уважение най вече от страна на,, майките,,...! (Чуждото винаги повече се,, уважава,, не знам защо..,!?
  • 7 След като се уважава семейството

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Манол":

    Махнете се от живота ми,..! (Твойто семейство е май само по книги и филми....романтик...!)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Всичко е строго индивидуално

    2 3 Отговор
    ГРАД КОЗЛОДУЙ
  • 10 Кокорчо🙄

    5 1 Отговор
    Жените гледат първо в мъжа дали е самостоятелен, има ли кола, каква къща или апартамент има, банкова сметка, и трябва да е малко малко будала че да си го върти на малкия пръст,
  • 11 въпросче

    2 0 Отговор
    И докога с мама? Ще бозае от нея ли,що ли? Да не е Сашко на Катето Евро?