17 Август, 2020 11:31 5 428 15

Ето кои зодии имат имунитет срещу коронавирус

  • зодии-
  • коронавирус-
  • риск-
  • имунитет

Има няколко зодиакални знака, чиито представители са изложени на по-сериозен риск

Ето кои зодии имат имунитет срещу коронавирус - 1
Снимкa: Shutterstock

Човешкото здраве зависи не само от генетиката и начина на живот, но и от зодиакалния знак, под който човек е роден. Доказано е, че представителите на някои зодии са по-болнави от други и често страдат от различни болежки.

Астролозите обаче предупредиха, че има няколко зодиакални знака, чиито представители са изложени на сериозен риск да се разболеят от коронавирус. Други пък са имунизирани и защитени на 100% от него, пише jenata.blitz.bg. Ето кои зодии не са застрашени от коронавируса и кои могат да бъдат спокойни за здравето си:

Овен
Този знак притежава силен имунитет, но често не е в състояние да го поддържа. С възрастта Овенът развива много заболявания, но въпреки това коронавирусът все още не е много страшен за тях.

Телец
Също много силен знак по отношение на имунитета. Слабите места на тези хора са може би гърлото и ларинкса, така че носете шал в хладното време.

Близнаци
Те имат слаби бели дробове и трахея. Тъй като коронавирусът често заразява белите дробове, този знак трябва да внимава какво се казва за новия вирус.

Рак
Прекомерната чувствителност прави този знак уязвим за почти всички заболявания, тъй като имунитетът страда по време на житейските им преживявания. Препоръчва се внимателно да следите здравето си.

Лъв
Представителите на тази зодия се разболяват леко и ако се лекуват навреме и правилно, то бързо се вдигат отново на крака. Определено няма нужда да се страхуват от коронавируса.

Дева
Този знак има добър имунитет, но веднага щом стане тъжно, вирусите се прилепват в него и го повалят. Съветваме ви да насочите вниманието си към приятни изживявания и емоции, за да си гарантирате добро психическо, а от от и физическо здраве.

Везни
Те не са най-устойчивите на болести, но имунитетът им също не може да бъде наречен лош. В случай на инфекция, представителите на знака прекарват болести добре без усложнения. Най-уязвимите части за тях са бъбреците и гръбначният стълб.

Скорпион
Този боен знак не може да се похвали с добро здраве. Често има проблеми с гърлото, сърцето, гърба. По време на огнища на различни видове инфекции, той трябва да бъде много внимателен.

Стрелец
Може да се каже, че те са най-болнавият знак. Белите му дробове са особено уязвими, така че повали ли ги коронавирусът, то те трябва да се лекуват много внимателно. 

Козирог
Този знак има силен имунитет по природа, така че той няма нужда да се страхува от новия вирус. Но на какво трябва да обърнете внимание - психично здраве и ставите. Препоръчва се прием на минерални комплекси.

Водолей
Представителите на този знак лесно понасят респираторните инфекции, които включват коронавирусите. Ако изпитват някакви неразположения, те са свързани основно с нервната система и кръвоносните съдове. Препоръчва се да се консумират повече храни с витамини В и Е.

Риби
Те не понасят различните неприятности в живота: стресът и напрежението са изтощителни и намаляват имунитета им. В резултат на това Рибите са податливи на абсолютно всички заболявания.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    43 0 Отговор
    Аман от глупости!!!

    Коментиран от #13

  • 2 е-БАН

    35 0 Отговор
    Е това вече е сериозна научна статия, какви бяха досега тези глупости, които се изписаха за Короната ?
  • 3 zeus

    24 0 Отговор
    А по китайския хороскоп как стоят нещата?
  • 4 Алооо мисирките

    16 0 Отговор
    Оправете си правописните грешки!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Ддд

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Алооо мисирките":

    Напротив, една от статиите без грешки е!
  • 6 Гост

    10 0 Отговор
    Зодии, врачки, ходжи, всички са се впрегнали да ни лекуват срещу МНОГО пари! НЕ, благодаря!
  • 7 месара

    9 0 Отговор
    факти , отново удряте дъното с тая статия !
  • 8 Я кажи

    9 0 Отговор
    като казвате, че било доказано, къде са доказателствата, кой го е доказал, кога, къде, а ??? Защо лъжете, поне малко срам, не изпитвате ли ??? Когато установите, че сте излъгали, съжалявате ли, готови ли сте да се извинете на излъганите ???
  • 9 Рошко

    8 0 Отговор
    Моята зодия инат я няма, тез дет ни е през оная рабта за медийния ви вирус
  • 10 Zodiac

    2 0 Отговор
    Да си дойдем на думата.
  • 11 DBS

    2 0 Отговор
    Имаше един анимационен герой, не го помня., обичаше да казва - "Стига простотии" .... Та ....
    Стига простотии
  • 12 ДЖЕК

    1 0 Отговор
    Кой от всички,, вируси,,....!?
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 14 Dimi

    1 0 Отговор
    По-глупава статия отдавна не бях чел !
  • 15 сссс

    1 0 Отговор
    Кой им дава пари и поле за изява на тия шарлатани???
    А като видя някой, дето вярва в зодии ми иде да му избия зодията.