Last news in Fakti

19 Август, 2020 07:00 8 434 0

Вашият хороскоп за днес, 19.08.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Успешен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 19.08.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е доста успешен за вас. Нещата ще се развиват по-динамично, но пък това е означава, че ще отхвърлите повече задачи за по-кратко време и после с чиста съвест ще можете да разпускате.

Телец

Днес ще сте по-малко практични и по-загрижени за красотата и хармонията около вас. Може неразумно да пръснете доста сериозна сума за някои вещи, носещи ви радост. Така де, не всичко е пари.

Близнаци

Прекалената припряност никому не е помогнала, затова опитайте се да действате по-сдържано. Прекарайте повечето време с близки на сърцето ви хора, така ще релаксирате най-добре.

Рак

Много силен ден, най-силният според някои учения. Използвайте го по подобаващ начин. Сътворете нещо, направете нещата около вас по-красиви, по-светещи. Дарете собствената си светлина на света. И не бързайте, дайте време на нещата да се случват.

Лъв

Известно напрежение ще се усеща около вас. Пробудили са се някои ваши скрити страхове. Не позволявайте на емоциите да ви ръководят. Ако се вгледате по-внимателно в колегите си може и да намерите отговор на вълнуващите ви въпроси.

Дева

Малко отнесени ще сте днес и дори няма да се вторачвате във всяко нещо, както обикновено правите. Плановете, които кроите днес може и да се окажат неосъществими, но пък защо да не помечтаете.

Везни

Един приятен ден, ако вие сами не оплескате нещата. Ще има много желаещи да ви помогнат и подкрепят в онова, с което сте захванали. Единствено хапливият ви език може да ви създаде проблеми. Контролирайте се.

Скорпион

Малко повече работа ще имате днес, но пък тя ще е успешна. Намерете време да сложите в ред всички дреболии. Само не издребнявайте покрай подреждането, гледайте по-мащабно на нещата.

Стрелец

Днес ще имате твърде много ангажименти и няма да ви остане много време за самите вас, а ще ви е нужно да се възстановите. Поне признанието, което ще получите ще ви дава сили и за утрешните отговорни задачи.

Козирог

Един много поетичен ден, в който ще ви се иска да прегърнете целия свят и ще бъдете просто невероятно добри. Засвидетелствайте милите си чувства на човека до вас, макар и по своя нетрадиционен начин.

Водолей

Не си давайте много зор, а работете плавно, но с мисъл. Ще трябва да отдадете дължимото на околните. Не бива да прекалено да се вторачвате в отношенията си с противоположния пол, оставете нещата на собственото им развитие.

Риби

Денят не е никак лош, но трябва да имате твърде големи очаквания. Най-добре ще се чувствате сред красиви вещи и хора. Особено благоприятен ден за романтични преживявания. Обърнете внимание на сънищата си.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА